Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaya93 napisał(a):
A Nuczi był:loveu: wymizainy oczywiście, ale podkradany mi był :mad: pierwszy raz te dziewczyny widziałam, :roll: Chyba za dużo sobie pozwalają :mad: :evil_lol:
Ale Nuczi i tak jest nasz :loveu::diabloti:

-.-" jakie dziewuchy:mad: O neeee... tak to nie będzie xD Nuczuś jest mój, twój i Mati :angryy: Nuczuśśśś :loveu:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
nie zdążyłam sie pożegnać z suzi ??:-(:-(:-(:-(:-( ale przynajmniej ma domek:loveu: chociaz cos mi tu nie pasuje xD

Ahhh... Paulinko jeszcze nic nie wiadomo :loveu: może się poprostu gdzieś schowała, lub wzięli ją na jakieś szczepienie czy coś :cool3: Chociaż fajnie by było jakby ją ktoś wreszcie wziął :loveu:

Posted

gosiulaa napisał(a):
Ahhh... Paulinko jeszcze nic nie wiadomo :loveu: może się poprostu gdzieś schowała, lub wzięli ją na jakieś szczepienie czy coś :cool3: Chociaż fajnie by było jakby ją ktoś wreszcie wziął :loveu:

no fajnie by bylo ale wydaje mi sie ze cos jest nie tak ze albo sie schowala w pokoiku albo pojechala do weta bo nawet na stronca schroniska nie pisze ze suzi adopnieta tylko żeby chora nie była i nie miała jakiejś kwarantanny:sad::-(

Posted

gosiulaa napisał(a):
Na pewno nic jej nie jest... jak byłyśmy w czwartek było ok więc nie sądze żeby jej coś było ;):loveu:

A panna Kaya93 kiedy wstawi foty Maji ?:evil_lol::loveu:

Anastazji jak byłyśmy też jej nic nie było a póżniej ...

Posted

no fajnie by bylo ale wydaje mi sie ze cos jest nie tak ze albo sie schowala w pokoiku albo pojechala do weta bo nawet na stronca schroniska nie pisze ze suzi adopnieta tylko żeby chora nie była i nie miała jakiejś kwarantanny:sad::-(

Na pewno nic jej nie jest... jak byłyśmy w czwartek było ok więc nie sądze żeby jej coś było ;):loveu:

A panna Kaya93 kiedy wstawi foty Maji ?:evil_lol::loveu:

Posted

gosiulaa napisał(a):
Nie wszystkie psy kończą jak Anastazja... nawet nie wiemy co jej było. Może byla na cos chora :-( A Suzi jest wesołym i radosnym psiakiem, więc nie chisteryzuj mi tu xD Bądź myśli że dom znalazła, a nie wymyślasz mi tutaj :cool3:

Ale Anastazja też była wesoła , Suzi chyba domu nie znalazła bo nigdzie nie pisze ale może schowala sie w pokoju jakimś:loveu::loveu:

Posted

Anastazji jak byłyśmy też jej nic nie było a póżniej ...

Nie wszystkie psy kończą jak Anastazja... nawet nie wiemy co jej było. Może byla na cos chora :-( A Suzi jest wesołym i radosnym psiakiem, więc nie chisteryzuj mi tu xD Bądź myśli że dom znalazła, a nie wymyślasz mi tutaj :cool3:

Posted

gosiulaa napisał(a):
Dobra weź już dziecko nie przeżywaj xD i nie pisz tyle bo później Paulina nie nadrobi tego :evil_lol:

znalazła sie ta co nie przezywa jak by nuczika nie bylo w schronie to bys miala 6 kilo w gaciach....xD:evil_lol::evil_lol:

Posted

Ale Anastazja też była wesoła , Suzi chyba domu nie znalazła bo nigdzie nie pisze ale może schowala sie w pokoju jakimś:loveu::loveu:

Może...:loveu:

Posted

na bank sie schowała w pokoju raz tak tez było że spała w tym takim pokoju a dopiero gdzies mi o 16 wyszła :D ale w tedy była zima a teraz jest gorąco i woli spać na polku

Dobra weź już dziecko nie przeżywaj xD i nie pisz tyle bo później Paulina nie nadrobi tego :evil_lol:

Posted

Matko :crazyeye: Dziewuchy ale żeście nagadały:evil_lol: nie moge Was :evil_lol: nawet nie wiem co mam odpisać :p
A foty możebne iż dodam dziś;)

Isuś:loveu: helą:buzi:
.... A ***** *** ** **** ******* :evil_lol:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Matko :crazyeye: Dziewuchy ale żeście nagadały:evil_lol: nie moge Was :evil_lol: nawet nie wiem co mam odpisać :p

.... A Fiodorek też ma słit galerie :siara: :evil_lol: Isu wybacz :evil_lol:

tak tak!! dziś! poprosimy o zdjęcia!

Posted

Kaya93 napisał(a):

.... A ***** *** ** **** ******* :evil_lol:

No. :loveu: