Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']haha widze że ty Maji tez zrobilas sesje opróżniania się xD jezzuuuu jak ona słodziutka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

haha :evil_lol::evil_lol: Ojjj wy głupki... już nie macie jakich zdjęć robić tylko jak piecho sisia :evil: :loveu::loveu: Brak intymności dla piesków :evil_lol::evil_lol: ale muszę przyznać że MAja ładnie wyszła na tym zdjęciu co się załatwiała :loveu::loveu:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gosiulaa']No to wiem że ze wszystkimi xD :loveu: a w piątek mi by pasowało, tylko że Paulina później kończy :-( chociaż w sumie może teraz by się wyrobiła... bo i tak jedziemy na rowerach... i tak za piętnaście 15.00 jakbyśmy wyjechały to spokojnie byśmy się wyrobiły :loveu: najwyżej się spóźnimy troszeczke xD Ale to jeszcze muszę z nią obgadać... Także nic pewnego :-(

A jeśli chodzi o trzymanie kciuków to oczywiście że będę pamiętać :eviltong::loveu::loveu: tylko że nie będę ich trzymać cały dzieć bo by mi ręce zwiędły :evil_lol::evil_lol: Mam nadzieje że Ci dobrze pójdzie :lol: Powodzenia ;)[/QUOTE]

no ale o któren piątek chodzi?? bo w ten przecież fryzjerek ale rano ale wy macie egzaminki a w następny to najwyżej zwieje z lekcji ale już tyle zwiewałam że w piątek ogólnie na 2 ostatnich lecjach to byłam chyba 2 razy w ciagu roku :D::D:D:lol:

Posted

[B]anitaaa i bartis[/B] :evil_lol: dziękować:loveu:

[B]Moniek193 :loveu:[/B] oj ty oj:loveu: juz niedlugo i moze sie z nia zobaczysz:eviltong:
Ale jestem ciekawa jak pojedziemy do schronu jak nie jesteśmy zapisane :evil_lol: ja nie mam kasy na kom wiec na mnie nie liczcie :roll:

[B]Yana [/B]Dziękujemy:loveu:
Lubi lubi :eviltong:

[B]sandrulka[/B] heh:diabloti: dziękujemy:loveu:

[B]HuSkYy-Paulina-94 hej:loveu:[/B] my tez zapisane nie jesteśmy xD:eviltong:
A tam zaraz opróżniania, z 57 zdjęć w pamięć zapadło Ci to jedno :evil_lol: oj Ty xD ale dziękować:loveu:

[B]gosiulaa[/B] w nastepna sobote..... to trzeba ze wszystkimi babiszonami ustalić xD, a czemu Wam piątek nie pasuje?
Maja na każdym zdjęciu ładnie wychodzi!:eviltong:

No a ja sie cały czas edukuje :placz: i już dość mam :roll: ja nie wiem jak ja napisze te testy:shake: tak mnie brzuch boli, z nerwów i ... z innych powodów:diabloti: i w ógóle nie moge nic zapamiętać :roll:
wpadłam na sekundke i już znikam:roll:
Trzymajcie jutro kciuki! I to tak mocno :eviltong:! (i tak wiem, że zapomnicie :evil_lol:)
No to bajo :-(

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']ale możliwe ze kinalowi reka nie wyzdrowiala to nie bede miec geografi w piatek xD:lol::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:[/QUOTE]

Paulinko no ja myślę że w następny piatek :evil_lol::evil_lol::loveu: Przecież w tym tygodniu już jesteśmy zapisane xD

Posted

[quote name='Kaya93']
[B]gosiulaa[/B] w nastepna sobote..... to trzeba ze wszystkimi babiszonami ustalić xD, a czemu Wam piątek nie pasuje?
Maja na każdym zdjęciu ładnie wychodzi!:eviltong:

No a ja sie cały czas edukuje :placz: i już dość mam :roll: ja nie wiem jak ja napisze te testy:shake: tak mnie brzuch boli, z nerwów i ... z innych powodów:diabloti: i w ógóle nie moge nic zapamiętać :roll:
wpadłam na sekundke i już znikam:roll:
Trzymajcie jutro kciuki! I to tak mocno :eviltong:! (i tak wiem, że zapomnicie :evil_lol:)
No to bajo :-([/QUOTE]

No to wiem że ze wszystkimi xD :loveu: a w piątek mi by pasowało, tylko że Paulina później kończy :-( chociaż w sumie może teraz by się wyrobiła... bo i tak jedziemy na rowerach... i tak za piętnaście 15.00 jakbyśmy wyjechały to spokojnie byśmy się wyrobiły :loveu: najwyżej się spóźnimy troszeczke xD Ale to jeszcze muszę z nią obgadać... Także nic pewnego :-(

A jeśli chodzi o trzymanie kciuków to oczywiście że będę pamiętać :eviltong::loveu::loveu: tylko że nie będę ich trzymać cały dzień bo by mi ręce zwiędły :evil_lol::evil_lol: Mam nadzieje że Ci dobrze pójdzie :lol: Powodzenia ;)

Posted

Ja sie tak stresuje ze zapomne zadzwonic wiec moze Ilona:diabloti:Ona sie nic nie uczy:diabloti::mad:

Bo ja bym chciala w sobote:loveu:
Za mnie tez trzymajcie kciuki przydadza siem:roll:To pa:roll:

Posted

ej za mnie też trzymajcie bo ja tam zawału chyba dostane :evil_lol:
bez kitu, ale ze mnie dziecko stresowe :diabloti: jeszcze głowa mnie boli dzisiaj jak nie wiem :shake:

na jednym zdj. Maja zrobiła oczy jak kot ze shreka, ale nie chce mi się już go szukać żeby zacytować :loveu:

Posted

[quote name='cockermaister']Hej, jak tam ????;)[/quote]
A nic :eviltong: jak narazie stresuje sie :shake: :evil_lol:

[quote name='Moniek193']Ja sie tak stresuje ze zapomne zadzwonic wiec moze Ilona:diabloti:Ona sie nic nie uczy:diabloti::mad:

Bo ja bym chciala w sobote:loveu:
Za mnie tez trzymajcie kciuki przydadza siem:roll:To pa:roll:[/quote]

To Ilona dzwoni w takim razie :eviltong:
Ja też ale obawiam sie, że braknie miejsc na 3 osoby:roll:
Ok będe trzmac kciuki xD a Ty za mnie xD i w ogóle za wszystkich bede trzmać:loveu: i na egzaminie nic nie napisze, a jak sie coś zapytają to powiem, że obiecałam kciuki trzymać a ja słowa dotrzymuje xD:evil_lol:

[quote name='cockermaister']A ty Paulina piezesz jutro egzamin???:lol:[/quote]

Yhy:placz: jutro, pojutrze i popojutrze:placz:

Posted

[quote name='Dynamique']Będziemy trzymać kciuki :razz: Już i tak za wiele osób je trzymam, więc poradze sobie i z następną. Będe się łączyć z tobą telepatycznie :diabloti:[/quote]

Ok trzymam za słowo xD:evil_lol:

[quote name='Feigned']ej za mnie też trzymajcie bo ja tam zawału chyba dostane :evil_lol:
bez kitu, ale ze mnie dziecko stresowe :diabloti: jeszcze głowa mnie boli dzisiaj jak nie wiem :shake:

na jednym zdj. Maja zrobiła oczy jak kot ze shreka, ale nie chce mi się już go szukać żeby zacytować :loveu:[/quote]

Aaaaaa a ja spać dziś nie mogłam i już obgryzłam wszystkie paznokcie :placz:
I brzuszek mnie boli:shake::diabloti:
Chyba wiem o jakie zdjęcie Ci chodzi xD

Posted

Okey, skoro wszystkie się tak stresujecie to w takim razie Małgorzatka za was będzie kciuki trzymać :loveu: gdyż ja żadnych testów nie pisze :diabloti:
A więc wszyscy którzy piszecie jutro jakieś osrane testy... nie lękajcie się, Gocha wasz zbawiciel kciuki będzie trzymać, i do zdania waszych sprawdzianików będzie się przyczyniać :evil_lol::loveu::loveu:

Posted

[quote name='gosiulaa']Okey, skoro wszystkie się tak stresujecie to w takim razie Małgorzatka za was będzie kciuki trzymać :loveu: gdyż ja żadnych testów nie pisze :diabloti:
A więc wszyscy którzy piszecie jutro jakieś osrane testy... nie lękajcie się, Gocha wasz zbawiciel kciuki będzie trzymać, i do zdania waszych sprawdzianików będzie się przyczyniać :evil_lol::loveu::loveu:[/quote]
:evil_lol::evil_lol:Małgorzatko dziekuje:loveu::loveu:

Posted

[quote name='gosiulaa']Ahhh nie ma problemu Wieśniarko moja kochana...:loveu::loveu:[/quote]
:evil_lol::evil_lol:
Przyszlam powiedziec wszytskim BRANOC:loveu:

PS I nawet Wiesniarko z duzej litery:multi: Hihi:loveu:

Posted

[quote name='Moniek193']:evil_lol::evil_lol:

PS I nawet Wiesniarko z duzej litery:multi: Hihi:loveu:[/QUOTE]

Co nie... xD widzisz jaka ja dobra jestem dla Ciebie :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Izuuus']Maja :loveu::loveu:

Nie stresować mi się tu :cool1:
I ja także proszę o trzymanie kciuków :evil_lol:
No. :cool3:[/quote]
:loveu:
I już po stresach xD:multi:

[quote name='gosiulaa']Okey, skoro wszystkie się tak stresujecie to w takim razie Małgorzatka za was będzie kciuki trzymać :loveu: gdyż ja żadnych testów nie pisze :diabloti:
A więc wszyscy którzy piszecie jutro jakieś osrane testy... nie lękajcie się, Gocha wasz zbawiciel kciuki będzie trzymać, i do zdania waszych sprawdzianików będzie się przyczyniać :evil_lol::loveu::loveu:[/quote]
Kurna coś słabo te kciuki trzymałaś:mad:

[quote name='Moniek193']:evil_lol::evil_lol:

[/quote]
Branoc:loveu::evil_lol: