Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Moniek193']Hej cioty hej:diabloti:
Juz nie powiem na kogo tu trza kija brac :mad:Pauliny biedne tak nie wiem z ktorej strony:mad:Nastepnym razem do schronu to 100m kija na Was wezme:mad:
Ot co!!

Hejo bobku:loveu::evil_lol:
Że co niby Pauline nie biedne:mad::diabloti:
Chce zobaczyć tego 100m kija :eviltong::evil_lol:

[quote name='psiulka']Haha, chciałabym to widzieć. :diabloti:
A ja jestem pewna, że coś lub ktoś Cię rozproszy i dostaniesz z tego powodu mniej punktów, niż byś chciała. :evil_lol:
To weź sie dowiedz, bo jest większe prawdopodobieństwo, że ktoś kupi chodzący zegarek, niż niechodzący. :evil_lol:

[SIZE=3][B]I zapraszam na Lolusiowy bazarek[/B] :multi:: [/SIZE]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/obroze-szelki-smycz-rogz-inne-na-lolusia-ze-zlamanym-kregoslupem-do-3-05-a-136053/[/URL][/quote]
To sie nagram special for ju:eviltong:
a poza tym już mniej pkt niz ja dostane to tylko chuck norris potrafi xD:evil_lol:
No to se wsadzi baterie co za problem XD
Super Lolusiowy bazarek:loveu::multi:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']my w schronisku będziemy dopiero w czwartek :placz::placz::placz::placz::placz::placz::loveu::loveu::loveu: a wy ??[/quote]
Plany sie zmieniły i nie w piatek tylko w sobote będziemy :eviltong:

[quote name='psiulka']My w piątek jak coś. :razz:[/quote]
I czego kłamiesz w sobote kochana będziemy w sobote xD

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']znowu sie wyminiemy :-( najwyżej trzeba będzie sie na polko zgadać chociaż pewnie nie chcecie sie ze mną błaźnić:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/quote]

Chyba nie dane jest nam sie spotkać:evil_lol:
Polko jest git xD a my błaźnić sie lubimy oj bardzo lubimy xD:multi:

Posted

[quote name='Kaya93']WItamy:loveu:
Dziękujemy:loveu:
Już do Was lecimy:multi:;)

Ciekawe czy można jakieś noclegi w shcornisku wynająć:evil_lol: chętnie bym skorzystała:multi: Ty pewnie też, ale odrazu zajmuje sobie Nuczusia, mego najpiękniejszego:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

noclegi w schronisku :loveu::loveu::loveu::loveu: to wtedy to byłby mój 2 dom xDxDxD ja bym z tamtad nie wyszła :D:D:D spałabym z suzi :loveu::loveu::loveu::loveu::iloveyou::iloveyou::iloveyou::Dog_run::calus:

Posted

[quote name='aria99']Śliczna sunia .

Pozdrawiamy gorąco i zapraszamy do nas :p

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f626/aria-end-binka-133830/[/URL][/quote]

WItamy:loveu:
Dziękujemy:loveu:
Już do Was lecimy:multi:;)
[quote name='HuSkYy-Paulina-94']ja też chce do schroniska w sobote ,albo najlepiej we wszystkie dni tygodnia bo jakieś niewyżyte dziecko ze mnie xDxD:loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti: :evil_lol:[/quote]
Ciekawe czy można jakieś noclegi w shcornisku wynająć:evil_lol: chętnie bym skorzystała:multi: Ty pewnie też, ale odrazu zajmuje sobie Nuczusia, mego najpiękniejszego:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='psiulka']No sama mówisz, że plany się zmieniły, więc nie mów, że ja kłamię. :mad:

Idź się schowaj, bierzmowana :evil_lol:

Nuczusia? ;o Któż to?[/quote]
Dobra dobra wyrodny chrześcijaninie xD:evil_lol:
Zrobiłam Ci zdjęcia w szeleczkach xD:loveu:

Nie wiesz Kto to Nuczuś!:mad:Wstyd! Taki naj naj naj:loveu:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
[IMG]http://lh3.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/Sdz99EgGy3I/AAAAAAAABbs/pRY541ARERw/s640/Obraz%20022.jpg[/IMG]

Posted

[QUOTE]
To jest Wnuczuś! Spytaj się Mati, bo to on jest jej. :evil_lol:
[/QUOTE]

Pierwszy raz mi post przeskoczył! I to u Ciebie w galerii, czy to jakieś fatum nad nią ciąży, że tu tak posty skaczą? :-o

Posted

[quote name='Kaya93']Ciekawe czy można jakieś noclegi w shcornisku wynająć:evil_lol: chętnie bym skorzystała:multi: Ty pewnie też, ale odrazu zajmuje sobie Nuczusia, mego najpiękniejszego:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

o nieee.... Nuczuś jest mójjjj! ja go biorę :loveu::loveu::loveu: ja chcę go adoptować! chociaż bezskutecznie ale chce...:evil_lol: muszę namawiać mame aż się zgodzi!:diabloti:

Posted

[quote name='Kaya93']Dobra dobra wyrodny chrześcijaninie xD:evil_lol:
Zrobiłam Ci zdjęcia w szeleczkach xD:loveu:

Nie wiesz Kto to Nuczuś!:mad:Wstyd! Taki naj naj naj:loveu:[/quote]

Pokaż :loveu:
Dziecko, nie Nuczuś, tylko Wnuczuś :lol:

Posted

[quote name='psiulka']Pokaż :loveu:
Dziecko, nie Nuczuś, tylko Wnuczuś :lol:[/quote]
Dziecko chyba wiem jak moja miłośc sie zwie xD:eviltong:

Gosiula- jak żeśmy sie umawiały:mad::mad: dzielimy sie pół na pół:loveu:

Posted

[url]http://lh3.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/Sdz99EgGy3I/AAAAAAAABbs/pRY541ARERw/s640/Obraz%20022.jpg[/url]

Bosszzzz Nuczik kochanie... jakiś ty śliczny O.o:loveu::loveu::loveu::loveu: ale Cię wyprzytulam w czwartek :D żyć Ci nie dam chyba...!!:loveu::loveu:

Posted

[quote name='gosiulaa'][URL]http://lh3.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/Sdz99EgGy3I/AAAAAAAABbs/pRY541ARERw/s640/Obraz%20022.jpg[/URL]

Bosszzzz Nuczik kochanie... jakiś ty śliczny O.o:loveu::loveu::loveu::loveu: ale Cię wyprzytulam w czwartek :D żyć Ci nie dam chyba...!!:loveu::loveu:[/quote]
A ja w sobote xD:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Feigned']heej :loveu:
nie no, wy to zawsze musicie przegadać nie wiadomo ile :evil_lol:
kto to ten Wnuczuś czy tam Nuczuś?
ślitaśny :loveu:[/QUOTE]

a więc to jest bardzo wspaniały pieseczek :loveu::loveu:

Jest taki słodki, taki kochany
Chyba przez wszystkich jest uwielbiany :loveu:
Jest on śliczniutki, taki malutki
A przy tym bardzo wesolutki :evil_lol:
Ja tak go kocham... tak go miłuję xD
I gdy go widzę to się raduję :loveu:
Bo to jest pies co kochać potrafi
Lepiej niż ksiądz w niejednej parafii <hahaha>:loveu::loveu:

Posted

Boshe wybaczcie posty poprzeskakiwały i sie pogubiłam:diabloti:
Feigned- hej:loveu: to nie ja tylko te wszystkie flondry:evil_lol: tylko by gadały a uczyć sie to nie ma komu xD:diabloti:

Posted

[quote name='Kaya93']Boshe wybaczcie posty poprzeskakiwały i sie pogubiłam:diabloti:
Feigned- hej:loveu: to nie ja tylko te wszystkie flondry:evil_lol: tylko by gadały a uczyć sie to nie ma komu xD:diabloti:[/QUOTE]

Właśnie że się uczę... -.-" już cały dzień :-( tylko że coś mi nie chce to do łba wejść xD:razz: