Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic]Hejka :razz:[/FONT][/quote]
Helo:loveu::multi:
[quote name='gosiulaa']Paulinkoo... śliczna ta twoja Majeczka :loveu: szkoda że jej na żywo nie widziałam no ale... spuźniłam się xD Śliczna:loveu::loveu:[/quote]

[quote name='gosiulaa']hahaha... widzę że Monika robi nam tutaj korki z historii hahaha xD

emmm.... czemu mi te posty jakoś tak do góry lecą?? ;> xD[/quote]

Hej:loveu: Gosiuuu:loveu:
Dziękujemy:loveu:
Ależ ja nie widze, żadnych przeszkód,:cool3: Maja bardzo lubi przyjmować gości :eviltong:
Ta :diabloti: u Moniki to już norma, całe życie mnie poucza, naucza i w ogóle:evil_lol:

[quote name='Moniek193']Ale Wy tu gadacie glupoty:shake:Sam spam:shake:(:evil_lol:)
Ja Wam powiem cos madrego:diabloti:Dzieki mojemu przygotowaniu do testow wszyscy czytajacy te galerie moga dowiedziec sie iz 1846r wybuchlo powstanie Krakowskie:loveu::multi:

To ja zmykam:evil_lol:[/quote]
Oh Ty mądra:loveu: :evil_lol:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[URL]http://lh3.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/SeXz8Nx1jII/AAAAAAAABxs/f2FnwPXf1_M/s640/Obraz%20016.jpg[/URL] - Bosz, co Ty jej tu zrobiłaś, że ma taki wzrok? :evil_lol:

A wogóle to Ty się chyba nie będziesz mogła skupić na tych egzaminach... Wiesz z czyjego powodu.... :diabloti:

Pokaż Majuchę w szelkach! :mad:

A ten zegarek co mi dałaś na bazarek, to jak mam sprawdzić czy on działa, bo już nie wiem? Zdjęcia porobiłam już wszystkim rzeczom. :loveu:

Posted

[quote name='Kaya93']Helo:loveu::multi:

Hej:loveu: Gosiuuu:loveu:
Dziękujemy:loveu:
Ależ ja nie widze, żadnych przeszkód,:cool3: Maja bardzo lubi przyjmować gości :eviltong:
Ta :diabloti: u Moniki to już norma, całe życie mnie poucza, naucza i w ogóle:evil_lol:[/QUOTE]

Takk haha... Trochę daleko będę miała do Ciebie no ale... dla Majeczki się poświęce :loveu:

hahah.... ojjj Monika ty wieśniaro xD może ty nauczycielką zostaniesz :p co ty na to :evil_lol::evil_lol: :loveu:

Posted

[quote name='Kaya93']:evil_lol::loveu::loveu::loveu:

Witanko:loveu: no to ba xD :evil_lol: Nieraz opędzić sie nie możemy XD:diabloti: chyba zaczne z jakimś kijem wychodzić na spacery:evil_lol:[/QUOTE]

kij by mi sie też przydał bo ta Gośka jest nieobliczalna i mnie często straszy ,więc będe sie czuła bezpiecznie xD więc jak skombinujesz tego kija to skombinuj 2 od razu xD:razz::evil_lol:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']kij by mi sie też przydał bo ta Gośka jest nieobliczalna i mnie często straszy ,więc będe sie czuła bezpiecznie xD więc jak skombinujesz tego kija to skombinuj 2 od razu xD:razz::evil_lol:[/QUOTE]

pffffff... że niby ja Cię srasze O.o Sory to ty się mnie boisz :diabloti: a TY Paulina dodawaj lepiej foty Maji bo już nie mam co golądać :mad::mad::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Feigned']heej wam :cool3::loveu:
jak się czujesz 2 dni przed egzaminami ? (dnia dzisiejszego nie liczę) :evil_lol:[/quote]
Hej:loveu:
A nawet nie przypominaj:roll:brzuch mnie boli, ale uczyc mi sie nie chce :evil_lol:
ale specjalnie we wtorek do sql nie ide, nie wiem czy mam sie cieszyć czy płakać :diabloti:

[quote name='psiulka'][URL]http://lh3.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/SeXz8Nx1jII/AAAAAAAABxs/f2FnwPXf1_M/s640/Obraz%20016.jpg[/URL] - Bosz, co Ty jej tu zrobiłaś, że ma taki wzrok? :evil_lol:

A wogóle to Ty się chyba nie będziesz mogła skupić na tych egzaminach... Wiesz z czyjego powodu.... :diabloti:

Pokaż Majuchę w szelkach! :mad:

A ten zegarek co mi dałaś na bazarek, to jak mam sprawdzić czy on działa, bo już nie wiem? Zdjęcia porobiłam już wszystkim rzeczom. :loveu:[/quote]

Że niby ja jej coś robie:evil_lol: dobrze, że nie widziałaś w jakim ja stanie byłam:diabloti:
Gwarantuje, że na egazminach, nic nie jest w stanie mnie rozproszyć:eviltong: a poza tym będzie to coś siedziało za mna i nie bede tego czegoś widzeć:multi:
a tak w ogole to nie wiem o co Ci chodzi xD

dodam zdjęcia, Majuchny w szeleczkach jak zrobie:eviltong:

A niby skąd mam wiedzieć jak to sie sprawdza:oops:kombinuj dziewczyno niech Twe lęki przeminą tra tatata - czy jakos tak :evil_lol:

Posted

[quote name='gosiulaa']Takk haha... Trochę daleko będę miała do Ciebie no ale... dla Majeczki się poświęce :loveu:

hahah.... ojjj Monika ty wieśniaro xD może ty nauczycielką zostaniesz :p co ty na to :evil_lol::evil_lol: :loveu:[/quote]

No ja myśle:loveu:
a tak w ogóle kiedy będziecie w schornisku
:razz:

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']kij by mi sie też przydał bo ta Gośka jest nieobliczalna i mnie często straszy ,więc będe sie czuła bezpiecznie xD więc jak skombinujesz tego kija to skombinuj 2 od razu xD:razz::evil_lol:[/quote]

Ok nie ma sprawy xD Ty na Gosie a ja na Monike xD
Biedne te Pauliny biedne :evil_lol:

[quote name='gosiulaa']pffffff... że niby ja Cię srasze O.o Sory to ty się mnie boisz :diabloti: a TY Paulina dodawaj lepiej foty Maji bo już nie mam co golądać :mad::mad::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]

Może jutro cos dam:cool3: bo dzis nie dam rady juz leci ''teraz albo nigdy'' wiec przykro mi:eviltong:

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']Troszkę was pomęcze i przypomne egzaminki egzaminki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti: dobrze że, mam je za rok xD[/quote]

Juz sie nie musisz tak chwialić więęęęsz xD za rok ja Cie podręcze:evil_lol:

Posted

[quote name='Izuuus']Hej Pierd.linko (bo się gwiazdeczki zrobiły jak była pełna nazwa) :loveu:

966 - chrzest polski :evil_lol:[/quote]

O czytałaś moje komentarze, na FBL:evil_lol:
Nie rozumiem dlaczego :roll: Ci te gwaizdeczki wyskoczyły:diabloti:
Tak 666 xD

Hejlo:loveu: plem.iczku

[quote name='Mqrtynq']Hej :multi:
Co tam ? :razz:[/quote]

Hejka:multi:
A nic Maja śpi na fotelu a ja magnez połykam:cool3:

Posted

Hej cioty hej:diabloti:
Juz nie powiem na kogo tu trza kija brac :mad:Pauliny biedne tak nie wiem z ktorej strony:mad:Nastepnym razem do schronu to 100m kija na Was wezme:mad:
Ot co!!

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Kaya93']
Że niby ja jej coś robie:evil_lol: dobrze, że nie widziałaś w jakim ja stanie byłam:diabloti:
Gwarantuje, że na egazminach, nic nie jest w stanie mnie rozproszyć:eviltong: a poza tym będzie to coś siedziało za mna i nie bede tego czegoś widzeć:multi:
a tak w ogole to nie wiem o co Ci chodzi xD

dodam zdjęcia, Majuchny w szeleczkach jak zrobie:eviltong:

A niby skąd mam wiedzieć jak to sie sprawdza:oops:kombinuj dziewczyno niech Twe lęki przeminą tra tatata - czy jakos tak :evil_lol:[/quote]

Haha, chciałabym to widzieć. :diabloti:
A ja jestem pewna, że coś lub ktoś Cię rozproszy i dostaniesz z tego powodu mniej punktów, niż byś chciała. :evil_lol:
To weź sie dowiedz, bo jest większe prawdopodobieństwo, że ktoś kupi chodzący zegarek, niż niechodzący. :evil_lol:

[SIZE=3][B]I zapraszam na Lolusiowy bazarek[/B] :multi:: [/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/obroze-szelki-smycz-rogz-inne-na-lolusia-ze-zlamanym-kregoslupem-do-3-05-a-136053/[/URL]

Posted

[quote name='Kaya93']No ja myśle:loveu:
a tak w ogóle kiedy będziecie w schornisku
:razz:

Ok nie ma sprawy xD Ty na Gosie a ja na Monike xD
Biedne te Pauliny biedne :evil_lol:

Może jutro cos dam:cool3: bo dzis nie dam rady juz leci ''teraz albo nigdy'' wiec przykro mi:eviltong:

Juz sie nie musisz tak chwialić więęęęsz xD za rok ja Cie podręcze:evil_lol:[/QUOTE]

my w schronisku będziemy dopiero w czwartek :placz::placz::placz::placz::placz::placz::loveu::loveu::loveu: a wy ??

Posted

[quote name='Moniek193']Hej cioty hej:diabloti:
Juz nie powiem na kogo tu trza kija brac :mad:Pauliny biedne tak nie wiem z ktorej strony:mad:Nastepnym razem do schronu to 100m kija na Was wezme:mad:
Ot co!!

:[/QUOTE]
dobra przynieś tego 100m kija xD chce to widzieć :evil_lol::lol::lol::lol: ja też przyniose ale 2cm patyka i co ty na to ??xD:mad::mad::mad::mad::mad::cool1::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']my w schronisku będziemy dopiero w czwartek :placz::placz::placz::placz::placz::placz::loveu::loveu::loveu: a wy ??[/quote]

My w piątek jak coś. :razz:

Posted

[quote name='Moniek193']Hej cioty hej:diabloti:
Ot co!![/QUOTE]

:diabloti::diabloti: Tak się składa Monika że jestem skłonna Ci pomóc :cool1: Gdyż na mnie też coś się szykuje :angryy: Załatwie metrowy pręt myślę że styknie xD Ojjjj... będzie bicie :cool3::cool3:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']znowu sie wyminiemy :-( najwyżej trzeba będzie sie na polko zgadać chociaż pewnie nie chcecie sie ze mną błaźnić:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/QUOTE]

No właśnie xD na polko trzeba się zgadać gdyż... :razz: ja i Paulina będziemy jeździć tylko w czwartki teraz bo inaczej nam nie pasuje :placz: chyba że w którąś sobotke :diabloti:??

Posted

[quote name='Moniek193']O to milo z Twojej strony:evil_lol:

:diabloti::diabloti:
Mi sobotka nawet ta pasi bo bedziemy w schronie z rańca:evil_lol::diabloti:[/QUOTE]

ja też chce do schroniska w sobote ,albo najlepiej we wszystkie dni tygodnia bo jakieś niewyżyte dziecko ze mnie xDxD:loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='gosiulaa']:diabloti::diabloti: Tak się składa Monika że jestem skłonna Ci pomóc :cool1: Gdyż na mnie też coś się szykuje :angryy: Załatwie metrowy pręt myślę że styknie xD Ojjjj... będzie bicie :cool3::cool3:[/quote]
O to milo z Twojej strony:evil_lol:

Mi sobotka nawet ta pasi bo bedziemy w schronie z rańca:evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Moniek193']O to milo z Twojej strony:evil_lol:

Mi sobotka nawet ta pasi bo bedziemy w schronie z rańca:evil_lol::diabloti:[/QUOTE]

heh no to by było spoko tylko że.... xD my już na czwartek zapisane :razz: ale najwyżej w inną sobótkę :loveu:

Posted

[quote name='Kaya93']Plany sie zmieniły i nie w piatek tylko w sobote będziemy :eviltong:

I czego kłamiesz w sobote kochana będziemy w sobote xD

Chyba nie dane jest nam sie spotkać:evil_lol:
Polko jest git xD a my błaźnić sie lubimy oj bardzo lubimy xD:multi:[/QUOTE]

:lol::lol: chyba jednak tylko polko nam zostało xDxDxD no to skoro lubicie sie błaźnić to będziecie na to skazane:lol::lol::lol::lol::lol::lol::p:p:p:p:p:cool1::razz::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::klacz: