cockermaister Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [B]Kaya93[/B] mi miną dzień kobiet bardzo dobrze dostałam 1 różę, 2 tulipany i czekoladę:loveu::loveu::multi::multi: Quote
Izuuus Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ja robiłam prasówke raz do roku :cool3: A ja musze rozprawke napisać! Heeelp :placz: Quote
Karolina. Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Sweetaśna']no to ja trochę więcej dostałam bo 2 tulipanki od dziadka i wujka oraz lizaka od taty... i życzenia od [B]jednego[/B] kolegi...:roll: zarąbiście... tyle znam chłopaków ale żaden inny życzeń nie wysłał:cool1: eh.. tak nas kochają..:cool1:[/QUOTE] [FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Podejrzewam, że u nas chłopaki zrobili zrzute po złotówce i jutro dostaniemy od nich po batoniku (jak zwykle):roll: :cool1:[/COLOR][/FONT] [COLOR="Indigo"][CENTER]***[/CENTER][/COLOR] [url]http://lh3.ggpht.com/_5CyPQ8cVcTQ/SbPPLlg1ZkI/AAAAAAAAC94/c-YQHekhp_Y/s512/Obraz%20029.jpg[/url] [FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Ale ma tych kulek :crazyeye: Ja zawsze Lucky'ego pod wodę wsadzam żeby się roztopiły :lol: [/COLOR][/FONT] Quote
Izuuus Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Wypracowanie, listy, opowiadania mogę pisać, a rozprawek nie naidzę! :roll: Quote
Sweet Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Kaya93']A tak w ogóle dziewuchy jak Wam dzień kobiet mija :cool3: :evil_lol: Bo mi normalnie genialnie :cool1: dostałam, AŻ wedlowskie ptasie mleczko od taty :roll: :evil_lol:[/quote] no to ja trochę więcej dostałam bo 2 tulipanki od dziadka i wujka oraz lizaka od taty... i życzenia od [B]jednego[/B] kolegi...:roll: zarąbiście... tyle znam chłopaków ale żaden inny życzeń nie wysłał:cool1: eh.. tak nas kochają..:cool1: Quote
Izuuus Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 A my raczej nic nie dostaniemy w klasie :crazyeye: Mam 4 chłopaków i to takie przychlasty, że szkoda gadać. Kiedyś zainwestowali w tulipany ale dali nam połamane :roll: A rok temu któregoś matka upioekła karpatke i happy :angryy: nawet nie tknęłam :razz: Quote
Kaya93 Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 [quote name='cockermaister'][B]Kaya93[/B] mi miną dzień kobiet bardzo dobrze dostałam 1 różę, 2 tulipany i czekoladę:loveu::loveu::multi::multi:[/quote] Oo szaleństwo :evil_lol: fajnie Ci :eviltong: [quote name='Izuuus']Ja robiłam prasówke raz do roku :cool3: A ja musze rozprawke napisać! Heeelp :placz:[/quote] Jak chcesz to Cie moge pocieszyć :cool3:....... mam 5 zadań w tył z polskiego w tym jakies rozprawki, listy, wypracowania wiec loozik nie jest z Tobą jeszcze tak źle :eviltong: [quote name='Sweetaśna']no to ja trochę więcej dostałam bo 2 tulipanki od dziadka i wujka oraz lizaka od taty... i życzenia od [B]jednego[/B] kolegi...:roll: zarąbiście... tyle znam chłopaków ale żaden inny życzeń nie wysłał:cool1: eh.. tak nas kochają..:cool1:[/quote] No widzę że Ty też szalejesz :cool3: taaak kochają i to jak :eviltong: normalnie kolejkami sie ustawiają :diabloti: :roll: Quote
Kaya93 Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic][COLOR=indigo]Podejrzewam, że u nas chłopaki zrobili zrzute po złotówce i jutro dostaniemy od nich po batoniku (jak zwykle):roll: :cool1:[/COLOR][/FONT] [CENTER][COLOR=indigo]***[/COLOR][/CENTER] [URL]http://lh3.ggpht.com/_5CyPQ8cVcTQ/SbPPLlg1ZkI/AAAAAAAAC94/c-YQHekhp_Y/s512/Obraz%20029.jpg[/URL] [FONT=Century Gothic][COLOR=indigo]Ale ma tych kulek :crazyeye: Ja zawsze Lucky'ego pod wodę wsadzam żeby się roztopiły :lol:[/COLOR][/FONT] [/quote] hejo:loveu: po złotówce :crazyeye: to i tak dobrze :evil_lol: My w poniedziałek pewnie nic nie dostaniemy dopiero jak sie kapną ze by wypadało to może we wtorek po jakimś batoniku za 50 gr :eviltong: Quote
Moniek193 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Iza wspolczuje:diabloti: A ja nic nie dostalam tyle ze sie plackami obzarlam i nie musze nic robic:loveu: No oprocz tej prasowki:angryy: Quote
Sweet Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic][COLOR=Indigo]Podejrzewam, że u nas chłopaki zrobili zrzute po złotówce i jutro dostaniemy od nich po batoniku (jak zwykle):roll: :cool1:[/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Indigo] [/COLOR][/FONT][/quote] a nasi nie wiem co wymyśla ale co do zrzuty po złotówce to dobre i to nasi z klasowego zawsze brali:cool1::roll: [quote name='Kaya93'] No widzę że Ty też szalejesz :cool3: taaak kochają i to jak :eviltong: normalnie kolejkami sie ustawiają :diabloti: :roll:[/quote] heh no wiesz:eviltong: czasami trzeba dobrze ze chociaz w rodzinie mnie kochają:evil_lol: Taaa..... drzwiami i oknami walą...:diabloti::roll: Quote
Karolina. Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Izuuus']A my raczej nic nie dostaniemy w klasie :crazyeye: Mam 4 chłopaków i to takie przychlasty, że szkoda gadać. Kiedyś zainwestowali w tulipany ale dali nam połamane :roll: A rok temu któregoś matka upioekła karpatke i happy :angryy: nawet nie tknęłam :razz:[/QUOTE] :roflt: [FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Oj Iza, nie narzekaj :razz: Dobra wola się liczy :eviltong: [/COLOR][/FONT] Quote
Moniek193 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Izuuus']A my raczej nic nie dostaniemy w klasie :crazyeye: Mam 4 chłopaków i to takie przychlasty, że szkoda gadać. Kiedyś zainwestowali w tulipany ale dali nam połamane :roll: A rok temu któregoś matka upioekła karpatke i happy :angryy: nawet nie tknęłam :razz:[/quote] Haha ty to masz zawsze najlepiej:evil_lol: No co nie lubisz karpatki:roll:?? Posty skacza :angryy: Quote
Izuuus Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']:roflt: [FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Oj Iza, nie narzekaj :razz: Dobra wola się liczy :eviltong: [/COLOR][/FONT][/QUOTE] Pfff. Te ich chęci to ja mam wiesz gdzie :evil_lol: [quote name='Moniek193']Haha ty to masz zawsze najlepiej:evil_lol: No co nie lubisz karpatki:roll:?? Posty skacza :angryy:[/QUOTE] Nie pamiętam czy lubie :cool3: Prawie kończę pisać rozprawkę :multi: Quote
Izuuus Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Moniek193']BRAWO:multi:Widzisz jaka Ty zdolna jestes:cool3:[/QUOTE] Możesz pozazdrościć :evil_lol: Quote
Izuuus Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Kaya93']No i masz racje dobre chęci nie se wsadzą .... dalekoo:evil_lol: congratulation ale .... nie masz ochoty napisać jeszcze jednej?[/QUOTE] Niee, a jaki masz temat? :cool3: Quote
Moniek193 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Izuuus'] Nie pamiętam czy lubie :cool3: Prawie kończę pisać rozprawkę :multi:[/quote] BRAWO:multi:Widzisz jaka Ty zdolna jestes:cool3: Quote
Kaya93 Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 [quote name='Izuuus']Pfff. Te ich chęci to ja mam wiesz gdzie :evil_lol: Prawie kończę pisać rozprawkę :multi:[/quote] No i masz racje dobre chęci nie se wsadzą .... dalekoo:evil_lol: congratulation ale .... nie masz ochoty napisać jeszcze jednej? Quote
Dynamique Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Wszystkiego naj, naj z okajzi dnia kobiet :razz: Ale ja tutaj chcę fotki, a ich nie widać :placz: Quote
Asia & Ginger Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [URL]http://lh5.ggpht.com/_5CyPQ8cVcTQ/SbPPM_aapKI/AAAAAAAAC-E/jQuu_TpNUwc/s720/Obraz%20030.jpg[/URL] Jeszcze tylko pieluszki brakuje. :cool3: :evil_lol: :loveu: [URL]http://lh4.ggpht.com/_5CyPQ8cVcTQ/SbPPKpVeVEI/AAAAAAAAC9w/pCkp5gGlYdA/s512/Obraz%20028.jpg[/URL] O rany, a co to za bałwanek? :loveu: :loveu: :loveu: Quote
psiulka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Kaya93'] congratulation ale .... nie masz ochoty napisać jeszcze jednej?[/quote] A o czym? Ja tam lubię takie rzeczy pisać. :razz: A kiedy kolejne zdjęcia? Coś się obijasz, dzisiaj nie wstawiłaś ani jednego! A ja wstawiłam! :diabloti: Ale Wy tu produkujecie, naprawdę, za niedługo ta galeria będzie mieć 1000 stron jak tak dalej pójdzie. :eviltong: Wybieracie się do schroniska w tym tygodniu? Quote
Magda&Bloom Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 [QUOTE][URL="http://lh5.ggpht.com/_5CyPQ8cVcTQ/SbPPM_aapKI/AAAAAAAAC-E/jQuu_TpNUwc/s720/Obraz%20030.jpg"][COLOR=#000000]http://lh5.ggpht.com/_5CyPQ8cVcTQ/Sb...braz%20030.jpg[/COLOR][/URL] Jeszcze tylko pieluszki brakuje. :cool3: :evil_lol: :loveu:[/QUOTE] i buteleczki z mleczkiem u was jeszcze śnieg? brrrrr :-o [URL="http://lh4.ggpht.com/_5CyPQ8cVcTQ/SbPPKpVeVEI/AAAAAAAAC9w/pCkp5gGlYdA/s512/Obraz%20028.jpg"][COLOR=#000000]http://lh4.ggpht.com/_5CyPQ8cVcTQ/Sb...braz%20028.jpg[/COLOR][/URL] Quote
Feigned Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 ja tulipana dostałam, takiego ładnego, żółtego. :loveu: chłopacy z klasy zrobili zrzute :evil_lol: eej kiedy foty nowe co ? :diabloti: Quote
sandrulka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 [URL]http://lh5.ggpht.com/_5CyPQ8cVcTQ/SbPPM_aapKI/AAAAAAAAC-E/jQuu_TpNUwc/s720/Obraz%[/URL] Śliczne zdjęcie.Ja też tak nosze swojego Rudzielca.Smoczek w pyszczek i pielucha na tyłeczek :) cały dzidziuś!:eviltong: Quote
Izuuus Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Heh ja też nie miałam neta bo mój ojciec rozłączył i sie rozkodował :roll: Alee już działa :cool3: Quote
Moniek193 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Czyzby Pauliny nie bylo dzis na dogo:crazyeye:Nie nie nie moze byc, musial net wysiasc (z przeciazenia:evil_lol:). Quote
Recommended Posts