Korciaczki Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Rozbrajająco wygląda w tym kubraczku : )) Zdrowka, Maju [SIZE=1]Zapraszamy w wolnej chwili: [/SIZE][URL="http://www.mru-migawki.blog.onet.pl/"][SIZE=1]www.mru-migawki.blog.onet.pl[/SIZE][/URL] Quote
Cavy Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Ale fajne wspólne zdjęcie :loveu: Podobają mi się Paulina Twoje włosy. :D Zdrówka dla Maji. ;-) Quote
gosiulaa Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Kaya93']Kurcze... 14 dni to taki max, zależy jak rana sie szybko zagoi, bo jak dobrze pojdzie to nawet po 10 dniach mozna ściągnąć. Ale w przyszlą sobote, jak dobrze pójdzie i moi rodzice wybyją z domu na noc, to może Wy do mnie wpadniecie :D?[/QUOTE] hmmmm... kusząca propozycja haha :D Zobaczymy jak to będzie... Dzięki za zaproszenie ;* Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Kaya93'] Kurcze... 14 dni to taki max, zależy jak rana sie szybko zagoi, bo jak dobrze pojdzie to nawet po 10 dniach mozna ściągnąć. Ale w przyszlą sobote, jak dobrze pójdzie i moi rodzice wybyją z domu na noc, to może Wy do mnie wpadniecie :D?[/QUOTE] oj :lol: mmm propozycja bardzo kusząca :razz: nom pożyjemy zobaczymy :lol: thx :buzi: Quote
Kaya93 Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='Korciaczki']Rozbrajająco wygląda w tym kubraczku : )) Zdrowka, Maju [SIZE=1]Zapraszamy w wolnej chwili: [/SIZE][URL="http://www.mru-migawki.blog.onet.pl/"][SIZE=1]www.mru-migawki.blog.onet.pl[/SIZE][/URL][/QUOTE] Dzięki :) Blog świetny! :loveu: [quote name='Cavy']Ale fajne wspólne zdjęcie :loveu: Podobają mi się Paulina Twoje włosy. :D Zdrówka dla Maji. ;-)[/QUOTE] A dzieki, dzięki :loveu: Moje włosy nie są wcale takie fajnie :P Niedługo nic mi po nich nie zostanie bo cały czas farbuje :diabloti: [quote name='gosiulaa']hmmmm... kusząca propozycja haha :D Zobaczymy jak to będzie... Dzięki za zaproszenie ;*[/QUOTE] [quote name='HuSkYy-Paulina-94']oj :lol: mmm propozycja bardzo kusząca :razz: nom pożyjemy zobaczymy :lol: thx :buzi:[/QUOTE] :buzi: tylko to jeszcze nic pewnego, bo mama mi nic nie mówła na ten temat, a wiem stąd bo "niechcący" podsłuchałam rozmowe mojej mamy z ciotka :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Kaya93'] :buzi: tylko to jeszcze nic pewnego, bo mama mi nic nie mówła na ten temat, a wiem stąd bo "niechcący" podsłuchałam rozmowe mojej mamy z ciotka :diabloti:[/QUOTE] hahaha :diabloti: Quote
gosiulaa Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Kaya93']:buzi: tylko to jeszcze nic pewnego, bo mama mi nic nie mówła na ten temat, a wiem stąd bo "niechcący" podsłuchałam rozmowe mojej mamy z ciotka :diabloti:[/QUOTE] No to tak... my się jeszcze nie nastawiamy, także spokojnie. Jak będziesz już coś wiedzieć tak na 90% to daj znać.... Quote
Izuuus Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 To może ja też tam sobie wpadnę, na nockę :cool: Ja to bym jakieś nowe fotki obejrzała, ale oczywiście Pani właścicielka jakże mej cudownej Majeczki się obija, no;) Quote
psiulka Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Kisses']Może Womb tak na nią działa :D[/QUOTE] Nie tylko na nią Womb tak działa :diabloti: Tak, też się dopominam o zdjęcia! Quote
Kaya93 Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='Izuuus']To może ja też tam sobie wpadnę, na nockę :cool: Ja to bym jakieś nowe fotki obejrzała, ale oczywiście Pani właścicielka jakże mej cudownej Majeczki się obija, no;)[/QUOTE] A zapraszam :loveu: będziemy spać tugeder :diabloti: Nie prawda! Ostatnio wstawiłam ponad 100 zdjęć więc mi tu nie grymaś :D [quote name='psiulka']Nie tylko na nią Womb tak działa :diabloti: Tak, też się dopominam o zdjęcia![/QUOTE] Nie tylko? :D Pff u siebie wstawiasz 2 zdjęcia i dopominasz sie u mnie?! Toż to niepoważne :D W ogóle oby dwie powinnyście brać ze mnie przykład, a nie :P Quote
Kisses Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Jakby Womb nie chciał Czice do tyłka wejść, to byłoby cacy, Lon :D Quote
*anusia&ajlu* Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 yyy 300zł za sterylke, wow, ja dalam w tamtym roku 180zl z ubrankiem i z zastrzykami za 10kg Ajlu:/ i to w warszawie strasznie drogo... moja na dodatek byla 8h pod stala opieka w klinice i miala na miejscu krpolowke, wrocila do mnie juz troszke ogarnieta;) co tam u Majeczki:loveu: Quote
Ppx Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']yyy 300zł za sterylke, wow, ja dalam w tamtym roku 180zl z ubrankiem i z zastrzykami za 10kg Ajlu:/ i to w warszawie strasznie drogo... moja na dodatek byla 8h pod stala opieka w klinice i miala na miejscu krpolowke, wrocila do mnie juz troszke ogarnieta;) co tam u Majeczki:loveu:[/QUOTE] w jakiej klinice? :) Quote
Cieplutkaa. Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [URL]http://lh6.ggpht.com/_5CyPQ8cVcTQ/S9rOh4U8fQI/AAAAAAAAFTI/yn1HhYtVtk8/s640/Obraz%20008.jpg[/URL] Ale bidulka.. Wymiziaj ode mnie :loveu: Ja też niedługo będę sterylizowała Larkę i strasznie się denerwuję jak to będzie..aj. Wszystkie paznokcie poobgryzam ze strachu. Quote
*anusia&ajlu* Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='Ppx']w jakiej klinice? :)[/QUOTE] w Gai na Targowku na ul. Handlowej;) tam mam weta, sa niesamowici, zawsze pomoga, maja duza wiedze i podejscie do zwierzakow Quote
Kaya93 Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 [quote name='Aga&Ganja']Witamy Was serdecznie w ciemną noc! :)[/QUOTE] Hej :) [quote name='*anusia&ajlu*']yyy 300zł za sterylke, wow, ja dalam w tamtym roku 180zl z ubrankiem i z zastrzykami za 10kg Ajlu:/ i to w warszawie strasznie drogo... moja na dodatek byla 8h pod stala opieka w klinice i miala na miejscu krpolowke, wrocila do mnie juz troszke ogarnieta;) co tam u Majeczki:loveu:[/QUOTE] prosze Cie nie dołuj mnie... 180zl ?! ] Az mnie zatkało... troche sobie przepłaciłam :lol: [quote name='Cieplutkaa.'][URL="http://lh6.ggpht.com/_5CyPQ8cVcTQ/S9rOh4U8fQI/AAAAAAAAFTI/yn1HhYtVtk8/s640/Obraz%20008.jpg"]http://lh6.ggpht.com/_5CyPQ8cVcTQ/S9rOh4U8fQI/AAAAAAAAFTI/yn1HhYtVtk8/s640/Obraz%20008.jpg[/URL] Ale bidulka.. Wymiziaj ode mnie :loveu: Ja też niedługo będę sterylizowała Larkę i strasznie się denerwuję jak to będzie..aj. Wszystkie paznokcie poobgryzam ze strachu.[/QUOTE] Dzięki : Nie denerwuj sie, będzie wszystko dobrze. Ja tak panikowałam, że cała noc przed tym nie spałam, ale to odbiło sie na psie, bo Majka chyba to odczuła :lol: Ogólnie to Majek tylko w pierwszy dzień była taka nie swoja, taka biedna była wtedy, miejsca sobie znaleźć nie mogła ani równowagi złapać, nie rozpoznawała nikogo, i nawet na pole sił nie miała żeby wyjść, ale na drugi dzień było okey :) [quote name='Sweet']hej:*:* Co tam u was?? Jak Majka??:D[/QUOTE] Cześć Słitaski :buzi: [quote name='gosiulaa']No właśnie... co u Mai?[/QUOTE] [quote name='Infortune.']Pisz szybko jak tam Maja! :)[/QUOTE] Hej Wam :loveu: Maja czuje sie bardzo dobrze, już szaleje, skacze, normalnie sie bawi i psoci (3 razy rozgryzła swój kubraczek :D ) na tygodniu jedziemy szwy ściągnąć, a zaraz po tym trzeba będzie ją wykąpać i zrobić ogólnie porządek :) Dziś mam wieczor wolny to porobie jej pare zdjęć, co byście o nas nie zapomnieli :) Quote
*anusia&ajlu* Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 nie wazne ze przeplacilas, wazne ze Maja juz dochodzi do siebie:loveu: ;) czekamy na fotki... Quote
Ppx Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Kaya z biletem do Wawy dla siebie i dla psa pewnie taka sama cena by wyszła. :P Quote
Izuuus Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 No, nareszcie Maja nie będzie smrodzić jak ją wykąpiesz :cool3: Quote
Cavy Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Super, ze Maja zdrowieje. ;-) teraz czekamy na jakieś fajne zdjęcia. ;D Quote
Recommended Posts