andzia69 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 no to czemu tytuł dalej straszy skoro misiek w nowym domku?:mad: Quote
Bambino Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='ElzaMilicz'] Jarek zabrał Amosa w czwartek do Wodzisławia Śląskiego. Nasz Anioł miał do nas żal...ech... Dzis już ma się znacznie lepiej. :p Czy podhalan, czy nie- to rozstanie zawsze wywołuje we mnie te same uczucia. Nie wytrzymam i za kilka tygodni sama ( z dziećmi i mężem :diabloti:) pojadę na wizytę poadopcyjną. Elzusia, nie płacz - ciesz się, że juz jakiś następny misiek się do Ciebie może wybrac. :loveu: My jak zwykle pozdrawiamy wszystkich Was. Quote
koss Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='ElzaMilicz'] Jarek zabrał Amosa w czwartek do Wodzisławia Śląskiego. Nasz Anioł miał do nas żal...ech... BOSZE............no nie wiem ,łon tak smutno patrzy..........a co dzieci ..płaczą po przytulance Quote
ElzaMilicz Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Dzieci to bardziej wspominają Tico i Tobi.:p Zosia wyciąga rączki do przodu i pyta cienkim głosikiem:"A gdzie Tico i Tobi ?" Odpowiadam: "Pojechali do Holandii." Na to moja córa:" Zosia pojedzie do Kolandii... i Konrad, i tata, i mama, i babcia...i Dorota. Taak ?" Tu macie idealnego tymczasowicza- też biały jest. :diabloti: Przyjdzie pora i sam zniknie. :evil_lol: Quote
Bambino Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 ElzaMilicz napisał(a):Dzieci to bardziej wspominają Tico i Tobi.:p Zosia wyciąga rączki do przodu i pyta cienkim głosikiem:"A gdzie Tico i Tobi ?" Odpowiadam: "Pojechali do Holandii." Na to moja córa:" Zosia pojedzie do Kolandii... i Konrad, i tata, i mama, i babcia...i Dorota. Taak ?" Tu macie idealnego tymczasowicza- też biały jest. :diabloti: Przyjdzie pora i sam zniknie. :evil_lol: Mówiłam ci, że przyjadę do Ciebie, porwę Konradka i ucieknę.... do Kolandii :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts