PANGEA Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 A nam poszlo tak POMPADOUR Pangea - doskI, CAC, VDH, BOB PRET-A-PORTER Pangea - doskI, CAC, VDH oraz zostali Najlepsza para hodowlana Quote
bety Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 GRATKI dla wszystkich :multi::multi::multi: A znajdzie się jakaś dobra duszyczka i poda mi stawkę AKIT AMERYKAŃSKICH ? :roll: Pzdr Quote
Dzidtka_Gl Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 PANGEA w parze to ta dziewczynka co do Ciebie wróciła ? SUPER !!! Gratki nie ma jak happy end :) no i pewnie jeszcze maaaase radości Ci przyniesie Quote
Iwa-R Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 musia, PANGEA, Impresja - Gratulacje !! [quote name='Dzidtka_Gl']GRATULACJE :terazpol: bardzo prosze o stawkę lhasa apso psy klasa otwarta Tienschan's Pha-lam suki szczeniąt Kji Tch'ung E'Nalin-Summer suki klasa pośrednia Gem-pa-tru von Tri-Song suki klasa otwarta Le Dakini Lhassa De-ni Enaya Barjea [quote name='jovi']Ja mam prośbę o podanie mi na prv chętnie psa, klasa championów , rasa Berger Blanc Suisse ( Weisse Schwaizer Schaferhund ) . Nie ma takiego w katalogu, są Berger de Beauce, Berger de Brie fauve, Berger de Brie schwarz, Berger des Pyrenees. Pozdrawiam Iwa Quote
Iwa-R Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='bety']GRATKI dla wszystkich :multi::multi::multi: A znajdzie się jakaś dobra duszyczka i poda mi stawkę AKIT AMERYKAŃSKICH ? :roll: Pzdr psy klasa młodzieży Ausserhalb's Shir-Khan American Dream Devil's Athaba Black Wolf psy klasa pośrednia American Dream Devil's Attila King of Dogs psy klasa championów Ausserhalb's Leon suki klasa młodzieży American Dream Devil's Akira Little Sky Diver suki klasa pośrednia Ausserhalb's Ruby Ausserhalb's Quennie American Dream Devil's Ashima the Big Lady Pozdrawiam Iwa Quote
bety Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 DZIĘKI WIEEEEEEEEEEELKIE DOBRA DUSZYCZKO :lol::lol::lol: Pzdr Quote
musia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Szwajcarskich było kilkanaście . Rano powinnam wrzucić. Były na moim ringu . Oceniał . J. Eberhardt Quote
musia Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 BIAŁE SZWAJCARSKIE P. poś BUDDY-ENRICO VOM OSTELAND GILES-TAYLOR OF BUSCIN'S LOVE C'MOI OF BERGER BLANC P. ch. ATYLLA WARRIOR BIAŁA PASJA BINGLEE OF EDELWAISS BLOSSEMS S. vet SALLY-ANGELINA OF WHITE STRANGERS S.mł. ALBA WHITE LADY OF THE JAYLUFARM AIDA VOM KUHNAUER SEE PRETTY WOMEN OF MAELY'S FUTURE S. poś CHILLY VOM WOLFSMOND S ch. EXCELLANT CHOICE OF WHITE CONDOR S.otw. ALICE FROM THE WHITE SWEET ANGEL Quote
Jogurt Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Gratuluje wszystkim :multi: Moj Jogurcik Exc.1 VDH i CAC czym rozpoczal niemiecki championat ;) Quote
Iwa-R Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 musia napisał(a):Szwajcarskich było kilkanaście . Rano powinnam wrzucić. Były na moim ringu . Oceniał . J. Eberhardt A jak rasa się nazywa w katalogu? Bo ta nazwa co była podana wcześniej, to nie znalazłam :roll: Gratuluję Jogurtowi. My również ukończyliśmy Championat Niemiec :cool3: Pozdrawiam Iwa Quote
PANGEA Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Dzidtka_Gl napisał(a):PANGEA w parze to ta dziewczynka co do Ciebie wróciła ? SUPER !!! Gratki nie ma jak happy end :) no i pewnie jeszcze maaaase radości Ci przyniesie bardzo wszystkim dziekuje.:oops: Tak, to ta suczka ;) Quote
musia Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Iwa-R napisał(a):A jak rasa się nazywa w katalogu? Bo ta nazwa co była podana wcześniej, to nie znalazłam :roll: Iwa Proszę bardzo - str. 49 - Weisser Schweizer Schaferhund Quote
Iwa-R Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 musia napisał(a):Proszę bardzo - str. 49 - Weisser Schweizer Schaferhund To nie dziwota, że nie znalazłam :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
simbik Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 A ja poproszę o dogi niemieckie (deutsche dogge) :lol:. Quote
panienkabubu Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Ja proszę o stawkę: [LIST] [*]Boston Terrier [*]Bernhardiner (Kurzhaarig, Langhaarig) [/LIST] Quote
Jogurt Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Bostony: Psy m. Agar Bahorok posr. Vivid Gems Al Capone otw. Chamberlains Leander Suki m. Victroy Lane Forget MEE NOT FEE Queen Alikana Betty Barceley von der Hessenvilla posr. Vivid Gems Alison Always in Motion Keen Lady Meril no mardaram otw. Cinemas the Fifth Element Sussy vom Oedemer Sandfeld Brown Sugar Arwin Bernrdyn krotkowlosy: Suki m. Argentina Janes vom Chausseehaus otw. Astenda vom Pappelgrund dlugowlosy: suka otw. Blanche d'etoile vom Pappelgrund Dogi wszystkie czy jakos konkretniej :cool3: duzo ich troche :razz: Quote
panienkabubu Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Dziękuję :loveu::loveu: Dobrze, że to tylko krajowa, a nie międzynarodowa, bo znowu bym przeklinała, że mi CACIB przeleciał koło nosa :loveu: Quote
simbik Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [quote name='Jogurt'] Dogi wszystkie czy jakos konkretniej :cool3: duzo ich troche :razz: Niestety interesowałyby mnie wszystkie :oops:. Może być skan lub fotka z katalogu na mail [email protected] P.S. Właśnie znalazłam stawkę razem z wynikami, więc serdecznie dziękuję za dobre chęci :lol:. Quote
Agappe Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 poproszę o stawke AKIT + sedziego, który je oceniał Quote
Recommended Posts