Jump to content
Dogomania

Wrocław.Piękny i kochany jamnik za kratkami.... TYSON MA DOM !!!

Recommended Posts

Posted

Danusiu - ja zrobię jeszcze na pewno :
Aleokazja
Ojej
Kokosy
Przygarnijzwierzaka
Adopcja psa
Kupiepsa

Przerwałam robienie ogłoszeń, bo wklejenie zdjęcia zajmuje mi 20 minut - obłęd jakiś ! straciłam cierpliwość , a komp zaraz wyląduje za oknem !

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwa77']Tysonku szukamy domku !
Może będziesz miał niedługo Allegro , zobaczymy ....[/quote]
Iwonka daj znac jutro czy bedzie miał to allegro co mówiłyśmy, jak nie to daj znac wystawie oczywiscie.

Posted

Zgłosił się bardzo fajny domek dla Tysona !
Państwo z Lubina k/ Wrocławia , mieli już 2 jamniczki , ostatni odszedł miesiąc temu , przeżywają strasznie ale zakochali się w Tysonie.Bardzo chcą mu pomóc i dać dom!
Umowa adopcyjna zaakceptowana , na wszelkie wizyty jest zgoda .
Państwo jutro przyjadą po Tysona osobiście !
Tysonek był już umówiony na kastrację i usunięcie przepukliny u nas w w schronie na 24.02 - Państwo podpiszą bez problemu zobowiązanie ,że się stawią na zabieg w umówionym terminie !

Posted

Na Allegro !
Za to Pani która wystawiła Allegro dla Tysona znalazła go dzięki Twojej stronie jamniczej !!! Doskonała robota , gratuluję tej strony Deer ! :pI dziękuję :loveu:

Posted

[quote name='iwa77']Zgłosił się bardzo fajny domek dla Tysona !
Państwo z Lubina k/ Wrocławia , mieli już 2 jamniczki , ostatni odszedł miesiąc temu , przeżywają strasznie ale zakochali się w Tysonie.Bardzo chcą mu pomóc i dać dom!
Umowa adopcyjna zaakceptowana , na wszelkie wizyty jest zgoda .
Państwo jutro przyjadą po Tysona osobiście !
Tysonek był już umówiony na kastrację i usunięcie przepukliny u nas w w schronie na 24.02 - Państwo podpiszą bez problemu zobowiązanie ,że się stawią na zabieg w umówionym terminie ![/quote]
A wiadomo gdzie go wypatrzyli?

Posted

[quote name='iwa77']Na Allegro !
Za to Pani która wystawiła Allegro dla Tysona znalazła go dzięki Twojej stronie jamniczej !!! Doskonała robota , gratuluję tej strony Deer ! :pI dziękuję :loveu:[/quote]
Aha no to super ze strona dochodzi do ludzi.