Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boje sie tu odzywać:nerwy:nie dość że Daria bojowa to jeszcze jakieś radary w domu ma:evil_lol:
I krecikowi a kysz robi:-(
A teściowa umie być groźna,dobrze że ja z nia w zgodzie żyje bo też bym w tej piwnicy tak poległa:boom:

Ale tak serio współczuje sąsiadów:shake:

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wiec Dż....a uwazaj bo jak mi podpadniesz...hihih
tesciowa narazie cwiczy na myszce ale wiesz nigdy nie wiadomo...hihi

Cze Marzena:) no witaj... na dogo po takiej dlugiej nieobecnosci powinnam Cie powitac chlebem i sola...hihih

Posted

[quote name='Paulinka10']Dż.......:hmmmm: ?
Nieeee,teściowa mnie kocha:loveu:takiej synowej jak ja ze świeczką szukać:diabloti:[/QUOTE]
a ogladasz Tap models...?;)

[quote name='chrupcia']A ja przyszłam na zdjęcia świniaczków, zresztą obiecanych !!! :eviltong: to gdzie one? bo mi chyba umknęły :niewiem:[/QUOTE]

no widzisz Kasia a tu nadal nic wstaw mi czerwona kartke nalezy mi sie ;)
:evil_lol:

Posted

Daria!!!!! to ja już wiem jak ta nasza tajemnicza PANI się nazywa :evil_lol: dokładnie tak jak moja siostra :D a świtało mi to w głowie :evil_lol:

ale czego tu nie mówić.. normlane imie.. ??? :niewiem: chyba że ja źle myslę :D

Posted

[quote name='chrupcia']Daria!!!!! to ja już wiem jak ta nasza tajemnicza PANI się nazywa :evil_lol: dokładnie tak jak moja siostra :D a świtało mi to w głowie :evil_lol:

ale czego tu nie mówić.. normlane imie.. ??? :niewiem: chyba że ja źle myslę :D[/QUOTE]
Dobrze myslisz Kasia:evil_lol:

[quote name='Paulinka10']no ale Dż nic mi nie mówi...[/QUOTE]
haha no a Kasia sie kapla:evil_lol:

Posted

[quote name='Paulinka10']A ja nie:eviltong::eviltong::eviltong:nie wiem co za dż:placz::placz::placz:[/QUOTE]

hahah wez mnie nie rozsmieszaj haha
a znasz głowną prowadzącą?

Posted

[quote name='Paulinka10']No Krupa ASIA:eviltong::eviltong::eviltong: ale co wy z tym Dż.......:shake:albo ja już nie trybie o tej porze buuuu[/QUOTE]
no a jak na nia mowia jak nie Dżoana..hihih

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Dobry klimacik tu macie:D gadać co pod stołem siedzi:D:D[/QUOTE]
Mi sie noga kiwa haha
[quote name='Paulinka10']Przepraszam z Dżoany:D coraz bardziej mi sie podoba:megagrin:

Daria fajne fotki na nk;)[/QUOTE]
noo ja mysle ze sie podoba:)
a tam przestan..starocie;)

Posted

[quote name='chrupcia']aaa to z nk Wy się wytropiłyście.... ;) szkoda że konta nie mam już, bo jestem dobrym detektywem w takich rzeczach :diabloti:[/QUOTE]

no widzi widzi..a ja mam i ciagle osob przybywa..;)
bede leciec..poczytam se ksiazke jeszcze..