Paulinka10 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Boje sie tu odzywać:nerwy:nie dość że Daria bojowa to jeszcze jakieś radary w domu ma:evil_lol: I krecikowi a kysz robi:-( A teściowa umie być groźna,dobrze że ja z nia w zgodzie żyje bo też bym w tej piwnicy tak poległa:boom: Ale tak serio współczuje sąsiadów:shake: Quote
FREDZIU Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Cześć Daria, pozdrawiamy Was po bardzo długim czasie:lol: Meldujemy się i zapraszamy do nas.:lol: Quote
Pegaza Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 No wiec Dż....a uwazaj bo jak mi podpadniesz...hihih tesciowa narazie cwiczy na myszce ale wiesz nigdy nie wiadomo...hihi Cze Marzena:) no witaj... na dogo po takiej dlugiej nieobecnosci powinnam Cie powitac chlebem i sola...hihih Quote
Paulinka10 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Dż.......:hmmmm: ? Nieeee,teściowa mnie kocha:loveu:takiej synowej jak ja ze świeczką szukać:diabloti: Quote
chrupcia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 A ja przyszłam na zdjęcia świniaczków, zresztą obiecanych !!! :eviltong: to gdzie one? bo mi chyba umknęły :niewiem: Quote
Pegaza Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='Paulinka10']Dż.......:hmmmm: ? Nieeee,teściowa mnie kocha:loveu:takiej synowej jak ja ze świeczką szukać:diabloti:[/QUOTE] a ogladasz Tap models...?;) [quote name='chrupcia']A ja przyszłam na zdjęcia świniaczków, zresztą obiecanych !!! :eviltong: to gdzie one? bo mi chyba umknęły :niewiem:[/QUOTE] no widzisz Kasia a tu nadal nic wstaw mi czerwona kartke nalezy mi sie ;) :evil_lol: Quote
chrupcia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Daria!!!!! to ja już wiem jak ta nasza tajemnicza PANI się nazywa :evil_lol: dokładnie tak jak moja siostra :D a świtało mi to w głowie :evil_lol: ale czego tu nie mówić.. normlane imie.. ??? :niewiem: chyba że ja źle myslę :D Quote
Pegaza Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='chrupcia']Daria!!!!! to ja już wiem jak ta nasza tajemnicza PANI się nazywa :evil_lol: dokładnie tak jak moja siostra :D a świtało mi to w głowie :evil_lol: ale czego tu nie mówić.. normlane imie.. ??? :niewiem: chyba że ja źle myslę :D[/QUOTE] Dobrze myslisz Kasia:evil_lol: [quote name='Paulinka10']no ale Dż nic mi nie mówi...[/QUOTE] haha no a Kasia sie kapla:evil_lol: Quote
Paulinka10 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 A ja nie:eviltong::eviltong::eviltong:nie wiem co za dż:placz::placz::placz: Quote
Pegaza Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='Paulinka10']A ja nie:eviltong::eviltong::eviltong:nie wiem co za dż:placz::placz::placz:[/QUOTE] hahah wez mnie nie rozsmieszaj haha a znasz głowną prowadzącą? Quote
Paulinka10 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 No Krupa ASIA:eviltong::eviltong::eviltong: ale co wy z tym Dż.......:shake:albo ja już nie trybie o tej porze buuuu Quote
Pegaza Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='Paulinka10']No Krupa ASIA:eviltong::eviltong::eviltong: ale co wy z tym Dż.......:shake:albo ja już nie trybie o tej porze buuuu[/QUOTE] no a jak na nia mowia jak nie Dżoana..hihih Quote
Paulinka10 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 A nie słyszałam ha...ale no widzicie jestem Dżoana:D Quote
Pegaza Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='Paulinka10']A nie słyszałam ha...ale no widzicie jestem Dżoana:D[/QUOTE] Jee to teraz juz wiesz..hehe Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Hehehehe, zaś mi się gęba cieszy... :evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehehe, zaś mi się gęba cieszy... :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] hehe no ja sie tez ubawilam z naszej Pauli Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Dobry klimacik tu macie:D gadać co pod stołem siedzi:D:D Quote
Paulinka10 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Przepraszam z Dżoany:D coraz bardziej mi sie podoba:megagrin: Daria fajne fotki na nk;) Quote
Pegaza Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Dobry klimacik tu macie:D gadać co pod stołem siedzi:D:D[/QUOTE] Mi sie noga kiwa haha [quote name='Paulinka10']Przepraszam z Dżoany:D coraz bardziej mi sie podoba:megagrin: Daria fajne fotki na nk;)[/QUOTE] noo ja mysle ze sie podoba:) a tam przestan..starocie;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 No proszę... sława uderza do głowy?:D Quote
chrupcia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 aaa to z nk Wy się wytropiłyście.... ;) szkoda że konta nie mam już, bo jestem dobrym detektywem w takich rzeczach :diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Ja też nie mam... ale u Mami Was wytropię :D Quote
Pegaza Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='chrupcia']aaa to z nk Wy się wytropiłyście.... ;) szkoda że konta nie mam już, bo jestem dobrym detektywem w takich rzeczach :diabloti:[/QUOTE] no widzi widzi..a ja mam i ciagle osob przybywa..;) bede leciec..poczytam se ksiazke jeszcze.. Quote
chrupcia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 u mnie sie zapowiada kolejna ciężka noc z książkami :placz: Quote
Recommended Posts