Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Daria :multi:
Widzisz jestem u Ciebie :crazyeye: Nie zapominam.:D
Poczytałam,ale będę musiała na spokojnie wszystko przeczytać.Post po poście.
Dziewczynki śliczne :loveu:

[url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/004-4.jpg[/url] i moja ulubienica :loveu: Ślicznie ma pychol obcięty.

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*Jot*']Cześć Daria :multi:
Widzisz jestem u Ciebie :crazyeye: Nie zapominam.:D
Poczytałam,ale będę musiała na spokojnie wszystko przeczytać.Post po poście.
Dziewczynki śliczne :loveu:

[url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/004-4.jpg[/url] i moja ulubienica :loveu: Ślicznie ma pychol obcięty.[/QUOTE]
Znaczy polecialas po lebkach? hehe

Posted

To w takim razie też bym nie jechała:)
Ja ostatnio szukałam czegoś na impreze i nic w końcu na allegro kupiłam sukienke...tylko teściowa i mój chłop mówią że chyba na pogrzeb sie wybieram:roll:

I jak tam auto sprzedane?a to jaką furą bedziesz sie bujać Daria?:razz:

Posted

[quote name='Paulinka10']To w takim razie też bym nie jechała:)
Ja ostatnio szukałam czegoś na impreze i nic w końcu na allegro kupiłam sukienke...tylko teściowa i mój chłop mówią że chyba na pogrzeb sie wybieram:roll:

I jak tam auto sprzedane?a to jaką furą bedziesz sie bujać Daria?:razz:[/QUOTE]
a czemu az tak zle sukienka wyglada?

sprzedane:multi:
ale zal tez pozostal bo jednak dobrze mi sie nim jezdzilo..;)
a teraz przejelam samochod M scenika..a on sobie nabyl kangoo
ale ja tym scenikiem sie boje parkowac u nas na parkingu bo u nas o miejsce jest ciezko i kto pierwszy ten lepszy..a ze czesto wracam w godzinach popoludniowych i samochody sasiadow juz stoja poparkowane to nieraz musialam tylem wyjezdac pod gorke czego nie lubie..i szukac miejsca po osiedlu.. z czasem nabede wprawy ale zanim to nastapi to bede wracac i parkowac upocona jak mysz;)

Posted

Cała czarna...

No różnica troszke jest,ale kwestia przyzwyczajenia,dasz rade;)też tak miałam jak sprzedaliśmy naszego golfa przyjechali po niego jacyś ludzie z gór i tak mi go było żal że sie bedzie musiał kulać po górkach...i był taki niepowtarzalny,rażąca zieleń...chociaż gruchot już z niego był to fajnie mi sie nim jeździło...

Posted

Taa razaca zielen wyobrazam sobie:evil_lol:
to sobie kup jakies fajne kolorowe dodatki do sukienki:)

Pogoda jak w listopadzie jedynie ze nie jest zimno..ale ciagle mzawka leci..
a tak wogole to len mnie dopadl a chcialam jeszcze podlogi przetrzec..moze pozniej..;)

Posted

Szkoda że niemam żadnego zdjęcia tego auta...
A sukienka taka że nawet niewiem jakie dodatki by do niej pasowały,na początku mi sie podobała a teraz sie jej przyglądam i tak myśle że faktycznie troche za poważna na taką impreze....chooolera

Ula no bo on już staruszek był,pewnie już dawno sie skulnął na złom....

Posted

Hej Daria Ty masz dziś imieninyyyy???? kochana nie wymigasz się od słodkości i kawki capucino
wszystkiego o czym tylko sobie pomyslisz, słońca każdego dnia w pracy i w domu

Posted

Taaa Ula chciałabyś...Daria sie chce wymigać:lmaa: albo teraz Ją ta zaraza dopadła i zniknęła nam dziewczyna:shake::flop:

Niemam kalendarza w domu ale skoro tak to też życze wszystkiego naj;)

Posted

Dziewczyny ja nic nie wiem o imieninach hehe wiem ze kiedys byly w pazdzierniku..
wpadlam by Was zaprosic do glosowania wystarczy klinknac "jestem za"
[url]http://www.sims3zwierzaki.pl/index.php/pl/praca/341[/url]
ten glos oddacie na nasza swinke;)
a tak poza tym zaraza w postaci kataru mnie dopadla..;)
i jutro musze byc na 5 w robocie super nie? to o ktorej ja musze wstac..niech pomysle..:cool1:

Posted

Cze Daria napisałaś, to przyszłam zagłosować :) a cóż to za konkurs?
mnie jak na razie nic nie bierze choroba i bardzo dobrze ;) bo u mnie w klasie to już kilka chorych sie przewinęło..

Posted

Cześć Daria :multi:
Głosuję na świniaczka.Szkoda,że można tylko 1 głos dziennie oddać. :shake:
Mam nadzieję,że wygracie.A jaka nagroda jest ? :cool3:

Posted

Witam:)
dziekuje za wszystkie glosy, mozna dziennie az do 11 pazdziernika oddawac glos.. W nagrodę nasz Filip weźmie udział w profesjonalnej sesji zdjęciowej i pojawi się na billboardzie w centrum Warszawy! Do tego otrzyma pakiet prezentów ufundowany przez firmę Kakadu. Jeśli zechcesz, na zdjęciach możesz pojawić się również Ty. Dodatkowo, 10 najlepszych prac konkursu zostanie nagrodzonych zestawami gier The Sims 3 + The Sims 3 Zwierzaki! Osobiscie uwazam ze mogla wybrac lepsza fotke ale chciala tą
Imieniny mam 25 pazdziernika;)ale dzieki za zyczenia hihi

Posted

[quote name='agamewa']Cze Daria:)[/QUOTE]

O czesc Aga kope lat co nie?:cool1:
i Czikite tez witam:loveu: w koncu nowa kolezanka to jakies specjalne wzgledy ma:evil_lol:
reszta juz powitana wczesniej:diabloti:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Oj, to czuję się wyróżniona:D masz jakąś galerię z samymi zdjęciami? Nie wiem z czego wstawiasz..;)[/QUOTE]
No te musisz miec wzgledy bos nowa to raz a dwa Tys prawie sasiadka za sciana mieszkasz hehe
nie samej galerii nie mam..
a wstawiam z photobucketa:)