Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cze wtorkowo troche sloneczne i pochmurne;)
mam filmik:)
slychac na nim mnie, moją mame, babcie. kuzyna. dziecko kuzyna, moje dziecko..moją Liv skomlącą o aport:evil_lol: i psy mamy..a widac na nim nasze nogi:evil_lol: psy ,Filipa i kuzyna hihi i troche mojego dziecka;) chyba nikogo nie ominelam;) aa jeszcze jest Pipi ktora broni Liv prze psem mamy..zobaczcie jaka waleczna dziewczyna heh
milego ogladania::)
[url]http://s692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/?action=view&current=IMAG0157.mp4[/url]

Posted

[quote name='dysia-u']nie wiem czy to po węgiersku czy po ślunsku hahahhahaha bo nic nie kumam[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Cześć Darcia :hand:

Pyś i Miś cuda :loveu::loveu:

Filmik obejrzałam.Fajnie tak psinki na żywo obejrzeć :iloveyou: Więcej filmików dawaj.

Posted

[quote name='dysia-u']nie wiem czy to po węgiersku czy po ślunsku hahahhahaha bo nic nie kumam[/QUOTE]

cze dziewczyny:)
ale padnieta jestem tylko oczy otworzylam (czytaj tel mnie obudzil.)to juz zle sie czulam, zreszta wczoraj tez z wieczora leczo mnie uwieralo chyba wysiada jakis organ heh taa starosc nie radosc..podobno dzis niskie cisnienie u nas wiec stad te slabosci..;)

Ula to niemiecki i slunski jest:)

Posted

aaa no widzisz, zaraz wiedziałam że coś nie taaak
miałam dziś wściekniętego sznaucera ,padłam
pies wyszedł nawet podobny do sznaucera ale ja ledwo żyje hahahha
właściciel nie mógł mu dac rady
męża mam za scianą więc go przymusiłam na kilka minut i o dziwo pies odpuścił
kurna ale nie raz sa dziki a nie psy

Posted

Fajny filmik;)ja tam rozumiem co Wy godocie...przeca to po naszymu:eviltong:
Mnie głowa od samego rana boli i też mi sie nic nie chce ale mam pretekst żeby se poleżeć bo przecież musze chorego poprzytulać i tak sobie leniuchujemy;)

Posted

[quote name='Paulinka10']Fajny filmik;)ja tam rozumiem co Wy godocie...przeca to po naszymu:eviltong:
Mnie głowa od samego rana boli i też mi sie nic nie chce ale mam pretekst żeby se poleżeć bo przecież musze chorego poprzytulać i tak sobie leniuchujemy;)[/QUOTE]
Ooo hihi a tam teksty o hepaniu hahah
no coz rodzina nie wiedziala ze bedzie wrzucona na dogo :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Ooo hihi a tam teksty o hepaniu hahah
no coz rodzina nie wiedziala ze bedzie wrzucona na dogo :evil_lol:[/QUOTE]

A co tam:lol:,mało kto rozumie a ja nic nie powiem:evil_lol:;)

Posted

[quote name='Paulinka10']A co tam:lol:,mało kto rozumie a ja nic nie powiem:evil_lol:;)[/QUOTE]
Noo to ciii
hehe

psy wykapalam kolacje zjadlam..i sie teraz lenie..
a jutro mnie czeka pobudka o 6 chyba tego nie przezyje buu

Posted

[quote name='Pegaza']
psy wykapalam ..i sie teraz lenie..[/QUOTE]

Też dziś było pranie....ale tylko jednego.:roll: Na drugiego sił zabrakło. :evil_lol:
Bo też się lenię :evil_lol:

Cześć Daria :multi:

Posted

Daria, obejrzałam filmik. Nawet Filipek się na nim znalazł :loveu:
A Liv jaki włos ma fajny długi już ! Dzielnie sobie radzi dziewczyna z taką dużą piłką :lol:
Pipi słodko biega :)

Posted

Czesc Daria :multi:
filmik obejrzany... nawet nie dzis, a duzo wczesniej, ale sie nie odezwalam :oops:
Liv fajnie biega z ta duzá pilka :) i jak fajnie szczeka, a ten inny piesek to pinczerek ?

**
Dziewczyny nie wiecie jak wylaczyc te znaki zamiast "si z kreseczka" "ni z kreseczka"????????????? bo zamiast tego mam jakies takie ß ñ é ø á.... :roll: a nie lubie tak pisac bez kreseczek :roll:

Posted

Ja Ci Kasia nie pomoge bo nie wiem..
no szczeka szczeka ze czasem uszy puchna..:roll:
ratlerek czy pinzcerek to chyba to samo..;)
no coz zobacze jakie filmiki beda wychodzic z fona..
fotki hmm nie ma czasu na foty bo pracuje do pozna...i jak wroce po ciezkim dniu to bawie sie w kucharke, w sprzataczke, praczke itp..moze cos na przyszly tydzien..