Nati28 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Daria wracaj szybko, ja sie ladnie usmiechne to moze wrocisz :grins: Quote
Pegaza Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Cze dziewczyny:) dziekuje za zyczenia wszystkim:loveu: no i o ogarniecie galerii.. nie bylo mnie bo nie mialam czasu caly tydzien byl zabiegany(praca dom praca) dzis mam wolne wiec mam chwilunie na dogo bo zara ide sprzatac swoja chate.. postaram sie Was odwiedzic pozniej..bo narazie chce zrobic w domu to z czym mam zaleglosci..;) pozdrowienia dla Was..:loveu: Quote
*Agnieszka* Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 O cześć Daria,jesteś,fajnie;)no to witamy:) Quote
dysia-u Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Daria a jaką to prace żeś znalazła? nic nie mówiłaś czy ja się zagubiłam? zamiast wieczornej dogo miałam iskry w gniazdku i dym niego poszłooooo po kablach Quote
*Jot* Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='Viky i Ja']A ja popatrzę czy dobrze to robisz :evil_lol:[/QUOTE] Marzka nie można na łatwiznę iść :shake: Pomagać masz,przynajmniej mi. ;) Cześć Daria :multi: Ogarnij domek i przychodź do nas :multi: Fajnie,że Jesteś. :loveu: Quote
chrupcia Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Cześć Daria :multi: w końcu sie pokazałaś :cool3: to ogarniaj wszystko i wracaj do nas :p Quote
Yoko2009 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 cześ daria, to jak już ogarniesz dom to wpadnij na fotki Quote
megi82 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 czesc kochana a widzisz mnie tez nie było daj jakies foto Quote
andzia23 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Cześć dobrze, że wróciłaś więc z tej okazji dawaj jakieś fotki dziewczyn:lol: Quote
chrupcia Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Daria nam znowu znikła, ale długo sprzątasz :eviltong: Quote
*Jot* Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Cześć Daria :multi: Już chyba wysprzątałaś co ? Właź tutaj i pokaż dziewczynki :loveu: Quote
Pegaza Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 [quote name='jot11']Cześć Daria :multi: Już chyba wysprzątałaś co ? Właź tutaj i pokaż dziewczynki :loveu:[/QUOTE] Wlazlam i zara wyleze..bo nie mam czasu dziewczyny..:roll: jade do moich rodzicow na obiad.. a fotek tez nie ma..zrobie jak kurtki nowe zimowe dziewczyny dostana to Wam fotki porobie:) i postaram sie Was wszystkich dzis nadrobic..ale popoludniu jak wroce.. u mnie sie nic nie zmienilo nawet baner ten sam a u Was ciagle zmiany jak widze hehe na dzialke nie ma kiedy jechac...aa nawet zakupy robie na allegro bo szkoda mi czasu na wyjscia do sklepu wole w domu posiedziec z psami bo one biedne i opuszczone teraz na kilkanascie nawet godzin..:roll: Quote
megi82 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 miłej niedzielki kurteczki?a to ja czekam Quote
*Agnieszka* Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 O cześć Daria..jesteś wreszcie..no fakt widzę że nie za długo.. Quote
chrupcia Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Ojj Daria to widze faktycznie że czasu masz mało :) ale czekam na te zdjęcia dziewczyn w kurtkach :cool3: a Soma też kurtke dostanie :evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 [quote name='chrupcia']Ojj Daria to widze faktycznie że czasu masz mało :) ale czekam na te zdjęcia dziewczyn w kurtkach :cool3: a Soma też kurtke dostanie :evil_lol:[/QUOTE] Taa Somie zrobie ponczo heheh cze dziewczyny wszystkie:) Quote
dysia-u Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 cześć Daria , widziałam że byłaś u mnie z życzeniamii , dzięki narady u mnie w galerii nie było bo poszła z dymem , hihi raczej mój komp dokładnie jego zasilacz nie znikaj na tak długo , pusto bez ciebie Quote
megi82 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='dagos1']Cześć Daria, kiedy kurtki mają być???[/QUOTE] no ja też czekam na te kurtki Quote
Recommended Posts