Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daria, nie ty jedna taka sierota jesteś. Ja myłam wczoraj okna i miałam otwarte. Schyliłam się po coś i zapomniałam o tym oknie, jak się podniosłam i walnęłam to nie wiedziałam co się dzieje.

Posted

Cześć Daria i dziewczyny:)
foty super:loveu:dziewczyny śliczne:loveu:a niewiedziałam że Pipka to mamusia Livki..
ja wczoraj jak wychodziłam z wanny to doopą zachaczyłam o kran:roll:jaki mam ładny krwiak chyba na 10cm bo se tak przejechałam ale teraz mam ładną kolorową:evil_lol:
pozdrawiam zaś na cały tydzień bo ciężko mi znaleźć czas ostatnio na dogo:-(

Posted

Witamy goraco slaskie dziewczyny :loveu:
[URL="http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/03102010159.jpg"]http://i692.photobucket.com/albums/v...3102010159.jpg[/URL] ta zabawka chyba taka smaczna :evil_lol:

Posted

[quote name='chrupcia']Daria nam uciekła znowu... :placz: ;)[/QUOTE]
Nigdzie nie znikla ale zajechana jestem robotą..jutro wpadne odwiedzic dziewczyny ktore i nas odwiedzily;) a teraz dobranoc panstwu;)

Posted

Witam :)
dzieki za odwiedzinki :loveu:
widze ze nie tylko ja mialam pechowe powitania i siniaki na ciele;)
Jola nie bylam na dzialce a nawet nie wiem co sasiad mysli o nas hehe pewnie kartke juz przeczytal a moze nam odpowiedz tez w drzwi wlozyl :evil_lol:
fotek nie mam i chwilowo nie bedzie bo zmeczona jestem..jak wracam..a obowiazki domowe tez czekaja a jeszcze jak glowa do tego boli to juz nic sie nie chce..:roll:
a zaraz do Was wpadne i Wasze fotki zobacze
nara;)