dysia-u Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 łłłooo matko Daria taaaaki experssss we wszystkim?? :cool3::cool3: Quote
Paulinka10 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Tak też myślałam..miałam dzisiaj iść odespać wcz nocke a coś mi blokuje wyłącznik komputera.. Quote
Pegaza Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 No nawet leb umylam heh a jak sie burger w mikrofali robil to pozmywalam kilka talerzy po kolacji..teraz mam luzz Quote
*Jot* Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Pegaza']No nawet leb umylam heh a jak sie burger w mikrofali robil to pozmywalam kilka talerzy po kolacji..teraz mam luzz[/QUOTE] Też przed chwilą zjadłam kolację--makaron smażony z warzywami,kabanoskiem i serem i do tego groszek z majonezem.No i cola !!! Super co? :evil_lol: Ale naczyń jeszcze nie umyłam :roll: Quote
Pegaza Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Jola to obfita ta kolacyja..no moja w sumie to byla druga:roll: a cola to obowiazkowo musi byc w domu!! Quote
Paulinka10 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 No ta cola to jest nałóg normalnie.. Quote
*Jot* Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Jaka tam obfita :roll: Taki talerz pełen jak do zupy.Ja tam lubię jeść i jak jestem głodna to nawet o północy sobie robię jedzonko. :D Quote
Pegaza Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='Paulinka10']No ta cola to jest nałóg normalnie..[/QUOTE] Innych nie mam wiec ten moge miec;) oo Jola to ja juz nie bo potem nieraz zaluje tego jedzenia bo zle mi sie to uklada jak klade sie spac..;) Quote
*Jot* Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Pegaza']Innych nie mam wiec ten moge miec;) oo Jola to ja juz nie bo potem nieraz zaluje tego jedzenia bo zle mi sie to uklada jak klade sie spac..;)[/QUOTE] Ja mam więcej nałogów---papierosy,słodycze i dużo więcej...... Mi tam zawsze się dobrze ułoży ;) Quote
*Jot* Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Paulinka10']ja mam jeszcze jeden niestety..[/QUOTE] Dlaczego niestety? Pewnie chodzi o sex :evil_lol: więc jest ok. :diabloti: Quote
Pegaza Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='jot11']Dlaczego niestety? Pewnie chodzi o sex :evil_lol: więc jest ok. :diabloti:[/QUOTE] :roflt: no Paula Paula :cool1: ale Jola masz racje wskazane dla dobrej kondycji wiec nasza Paula zawsze zdrowa bedzie:eviltong: Quote
Paulinka10 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Nie bede tego komentować:diabloti: ....................papierosy ........... ............................ miałam na myśli:eviltong: Quote
Pegaza Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Ja ja tera tak godosz hihih dobra frele sie byda zbierac.. a Wy sie tu jeszcze mozecie poklachac..ino potem zamknijcie dobrze ;) na noc galeria... pa:loveu: sie wyspijcie wysciskejcie i co tam jeszcze chcecie..:diabloti: Quote
Paulinka10 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Papierocha zapalcie:diabloti: Tyż ida se lygnąć:eviltong:papa:loveu: Quote
*Jot* Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Pegaza']:roflt: no Paula Paula :cool1: ale Jola masz racje wskazane dla dobrej kondycji wiec nasza Paula zawsze zdrowa bedzie:eviltong:[/QUOTE] A jaka kondycja przy tym....prawie jak nasza Olka akrobatka :loveu: [quote name='Paulinka10']Nie bede tego komentować:diabloti: ....................papierosy ........... ............................ miałam na myśli:eviltong:[/QUOTE] Taaaaaa......każdy nazywa to jak chce.:diabloti: [quote name='Pegaza']Ja ja tera tak godosz hihih dobra frele sie byda zbierac.. a Wy sie tu jeszcze mozecie poklachac..ino potem zamknijcie dobrze ;) na noc galeria... pa:loveu: sie wyspijcie wysciskejcie i co tam jeszcze chcecie..:diabloti:[/QUOTE] Masz rację Daria,tylko tak teraz gada.Wiemy z własnego doświadczenia co? :diabloti: Fajnie napisałaś i nawet zrozumiałam to.:evil_lol: Też idę spać. Paaaaaaaa :loveu: [quote name='Paulinka10']Papierocha zapalcie:diabloti: Tyż ida se lygnąć:eviltong:papa:loveu:[/QUOTE] Dobranoc :lol: Quote
Pegaza Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 No ponoc po dobrym ten teges papieros jest wskazany :diablotin: pa!! Quote
*Jot* Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Pegaza']No ponoc po dobrym ten teges papieros jest wskazany :diablotin: pa!![/QUOTE] No ja se zawsze zapale i popije colą :evil_lol::evil_lol: Quote
Marzena* Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Pegaza']No ponoc po dobrym ten teges papieros jest wskazany :diablotin: pa!![/QUOTE] [quote name='jot11']No ja se zawsze zapale i popije colą :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Jolek jak dobrze Cie znam to Ty i przed i po cole łykniesz i papierocha zapalisz :evil_lol: Kurcze taka ciekawa dyskusja tu się rozwinęła a ja się spóźniłam :( Quote
*Jot* Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='Viky i Ja']Jolek jak dobrze Cie znam to Ty i przed i po cole łykniesz i papierocha zapalisz :evil_lol: Kurcze taka ciekawa dyskusja tu się rozwinęła a ja się spóźniłam :([/QUOTE] A pewnie,że przed i po.....:evil_lol: No wiesz Marzka,my tu pisałyśmy a Ty pewnie w tym czasie układałaś klocki z M. :diabloti: Więc i tak miałaś lepiej......:siara::siara: [B]Cześć Daria !![/B] :Rose: Quote
*Agnieszka* Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Witamy się:)no no dziewczyny fajny temat tu opracowywały heh:) Quote
chrupcia Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Dziewczyny, ale tutaj się tematy rozwinęły :evil_lol: ja byłam padnięta i poszłam spać po pooglądaniu Usta Usta ;) Quote
Paulinka10 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Oj dziewczynki dziewczynki:diabloti: powiedziałabym coś ale pora do tego niestosowna:eviltong::cool1: Quote
Pegaza Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Cze sobotnie:) znow bez slonka pochmurne.. Jola ja tez pije cole Po...:evil_lol: haha no widzisz Marza sie kaj szlajosz po nocy zamiast siedziec z nami..no chyba ze tak jak Jola przypuszcza no to odpuszcze Ci :evil_lol: dobra wpadne potem narazie ide se auto wymyc :) Quote
Paulinka10 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 dobra wpadne potem narazie ide se auto wymyc :)[/QUOTE] Zara Ci deszcz je umyje..moje już myje:) Quote
Recommended Posts