Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jot11']No trudno,sama poszukam :eviltong:

Uciekam od Was,będę wieczorem albo w ogóle :eviltong:

Cześć Daria :multi:[/QUOTE]
Kto szuka ten znajdzie..
ze co w ogole? bo nie rozumiem...roll:

[quote name='karkakarka']Cze D-e :)

Przyszłam się przywitać i kawę przyniosłam :D

Pipi to Pipi i lepiej nie odmieniać :D
Cleo miała się Pipi nazywać :D[/QUOTE]

No wlasnie sie bedą nabijac potem z mojej Pipi;)
a imie jej ja nie wybieralam, tak ją nazwala pancia u ktorej sie urodzila;)a mi sie spodobalo bo jej to pasuje..
kawe z rana uuu ja ją pijam dopiero popoludniu i to tez nie zawsze..;)

[quote name='Doti1986']Witamy może ciasteczko do kawusi?:)[/QUOTE]

Cze :)
nie ja dziekuje ciastek nie jadam..dopiero jestem po sniadaniu:)

posiedze chwile z Wami i mykam do sprzatania chaty...

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']Nati nawet bys nie chciala widziec mojej kuchni.:oops:.[/QUOTE]

U mnie to chłop się zajmuje kuchnia gotuje i zmywa naczynia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak se go wyszkoliłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Doti1986']U mnie to chłop się zajmuje kuchnia gotuje i zmywa naczynia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak se go wyszkoliłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Ty to masz dobrze :)

Posted

No wiesz jak moj jest caly dzien poza domem to trudno wymagac zeby jak wrocil jeszcze ugotowal czy pozmywal..
wiec mi przypadly te obowiazki..zreszta mi sie wydaje ze ja to lepiej zrobie niz on...;)

Posted

[quote name='Pegaza']No wiesz jak moj jest caly dzien poza domem to trudno wymagac zeby jak wrocil jeszcze ugotowal czy pozmywal..
wiec mi przypadly te obowiazki..zreszta mi sie wydaje ze ja to lepiej zrobie niz on...;)[/QUOTE]

No jakby mój pracował to pewnie też by mu się nie chciało ale my jeszcze studiujemy i mamy identyczny rozkład zajęć bo jesteśmy na tych samych studiach, w tej samej grupie nawet w jednej ławce siedzimy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I nie powiem skromnie że czasami mam dość mojego chłopa bo tak już od 5 lat cały czas wszędzie razem w szkole w domu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Więc go zagoniłam do jakiejś roboty bo tylko ja się produkowałam a on bezczynnie po szkole leżał:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']O cieniu Doti jak Ty to wytrzymujesz nawet razem w lawce:evil_lol: podziwiam Cie...[/QUOTE]

No jakoś trzeba to wytrzymać ale nie ukrywam że mamy o wiele więcej stresów niż inni przybywając ze sobą od 5 lat praktycznie 24h/dobę razem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Więc zdarzają się sytuacje kryzysowe:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wiec troche luzu poczujesz jak juz bedziesz pracowac;)
no mam nadzieje ze razem Wam sie nie uda przyjac posad w tym samym miejscu hihi
tzn nie zebym ci zle zyczyla ale przyda sie toche odpoczynku po tych 5 latach;)

lece do tej kuchni eh..

Posted

[quote name='Doti1986']No jakby mój pracował to pewnie też by mu się nie chciało ale my jeszcze studiujemy i mamy identyczny rozkład zajęć bo jesteśmy na tych samych studiach, w tej samej grupie nawet w jednej ławce siedzimy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I nie powiem skromnie że czasami mam dość mojego chłopa bo tak już od 5 lat cały czas wszędzie razem w szkole w domu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Więc go zagoniłam do jakiejś roboty bo tylko ja się produkowałam a on bezczynnie po szkole leżał:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Chyba bym tak nie dala rady ;) ja sie ze swoim widze dwa dni w tygodniu ;)

Posted

[quote name='Pegaza']Wiec troche luzu poczujesz jak juz bedziesz pracowac;)
no mam nadzieje ze razem Wam sie nie uda przyjac posad w tym samym miejscu hihi
tzn nie zebym ci zle zyczyla ale przyda sie toche odpoczynku po tych 5 latach;)

lece do tej kuchni eh..[/QUOTE]

No oby tak było chyba że założymy rodzinna firmę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']O cieniu Doti jak Ty to wytrzymujesz nawet razem w lawce:evil_lol: podziwiam Cie...[/QUOTE]
my też razem mieszkamy , pracujemy nawet dzieci wychowujemy wspólne :cool3: i tak juz 17 lat. Zadnych zgrzytów, ale i nuda żadna :evil_lol:

Posted

[quote name='dysia-u']my też razem mieszkamy , pracujemy nawet dzieci wychowujemy wspólne :cool3: i tak juz 17 lat. Zadnych zgrzytów, ale i nuda żadna :evil_lol:[/QUOTE]

My przez kilka lat też razem pracowaliśmy ;)
Ja zdecydowanie wolę tak jak teraz ( pomijam że chwilowo siędzę w domku i się obijam) mamy kilka godzin "wolnych" od siebie :evil_lol:

Cześć Daria :) Jak zdrówko Pipi ? Ucałuj ją od nas :loveu:

Posted

Cze :)
a zdrowa lata juz po dworze ma apetyt jakby wogle zadnego zabiegu nie bylo..
narazie spi wiec nie chce jej budzic ale wycaluje napewno:)
a ja sie ciesze ze mam to juz za soba;)

Ula no Ty to juz naprawde zaslugujesz na medal zloty;)