Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL="http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/untitled.jpg"]http://i692.photobucket.com/albums/v...a/untitled.jpg[/URL] Widok cudny a jaka paleta barw:) Taka jesień się chyba lubi najbardziej:)

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*kleo*']Witamy czwartkowo :)
[URL]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/untitled.jpg[/URL] jej, pięknie :loveu: tak tolkienowsko rzekłabym ;)[/QUOTE]

Cze Klaudia weekendowo :)

[quote name='tigrunia']A czemu na poprzedniej stronie nie miałam multicytatu a na tej moge zrobić ? hmm ..

w każdym bądź razie cześć :D[/QUOTE]

Cze Be czary mary jak to mowia...:P

[quote name='Viky i Ja']Witamy już piątkowo :) U nas nadal prawie nic nie działa :( Może jutro (a raczej już dziś) będzie lepiej.
Pozdrawiamy :)[/QUOTE]

Hej ja tez mam nadzieje ze w koncu wroca do mnie emoty i edytowanie..

[quote name='jot11']Cześć w piątek :multi:

[url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/untitled.jpg[/url] pięknie[/QUOTE]

Cze Jolka slonecznie i cieplusio:)

Posted

Madzia co przez to rozumiesz ze sa na miejscu?
ja ich nie mam mam bialą plansze nie widze ich...a nawet nie wiem jaki mają kod...:/

a tak wogle to cze Madzia i Natala:)

Posted

Cze Pycia wieczorowo:)
Kasia zawalu bym dostala wariatko jedno:P
chcialam szybko sciszyc to kliklam na zmniejszenie i powiekszenie obrazu hehehe
bede sie zwijac bo m-a chce neta...

Posted

[quote name='Pegaza']
Kasia zawalu bym dostala wariatko jedno:P
chcialam szybko sciszyc to kliklam na zmniejszenie i powiekszenie obrazu hehehe
[/QUOTE]

hahaha :evil_lol:
ja też się nieźle wystrachałam!

Posted

Daria ja się kończe na dg !! Niech Be mówi co chce!! Co jedno uda mi się jakos przebrnąc to za chwile już mi się gubi.Przedtem potrzebowałam kilka minut żeby polatać po galeriach i zobaczyć co w traiwe piszczy , a teraz?! Łaże tam i z powrotem i coś mi się miesza. Niektóre napisy są przysłonięte innymi napisami /u ciebie też?/Znależć subskrybcje to ... ola boga!! nawet emotek nie moge wstawić kiedy chce bo opcje zaawansoawnie migaja

Posted

[quote name='Pegaza']Madzia co przez to rozumiesz ze sa na miejscu?
ja ich nie mam mam bialą plansze nie widze ich...a nawet nie wiem jaki mają kod...:/

a tak wogle to cze Madzia i Natala:)[/QUOTE]
Na swoim miejscu, czyli tam gdzie zwykle :p
Czyli [B]odpowiedz[/B]-> w okienku szybkiej odpowiedzi [B]opcje zaawansowane[/B] i po prawej stronie jest lista emotikonek, tam gdzie zawsze były :)

Ja to już kody tych emotek, które najczęściej używam to na pamięć znam ;)

Posted

Nagadane non limite :shake: :evil_lol:

[quote name='dysia-u']Daria ja się kończe na dg !! Niech Be mówi co chce!! Co jedno uda mi się jakos przebrnąc to za chwile już mi się gubi.Przedtem potrzebowałam kilka minut żeby polatać po galeriach i zobaczyć co w traiwe piszczy , a teraz?! Łaże tam i z powrotem i coś mi się miesza. Niektóre napisy są przysłonięte innymi napisami /u ciebie też?/Znależć subskrybcje to ... ola boga!! nawet emotek nie moge wstawić kiedy chce bo opcje zaawansoawnie migaja[/QUOTE]
W subskrybcje to ja póki co wchodzę tak : u góry po prawej "Twój profil" i wtedy się pojawia "panel kontrolny" też u góry po prawej - no i wsio jest :loveu: Nie wiem czy jest jakiś szybszy sposób jak przedtem :cool1:

Kasia ja wiedziałam co to będzie więc wcale głosu nie włączyłam :evil_lol: Już nie raz dostałam coś podobnego :mad:

Posted

[quote name='tigrunia']Nagadane non limite :shake: :evil_lol:

W subskrybcje to ja póki co wchodzę tak : u góry po prawej "Twój profil" i wtedy się pojawia "panel kontrolny" też u góry po prawej - no i wsio jest :loveu: Nie wiem czy jest jakiś szybszy sposób jak przedtem :cool1:

Kasia ja wiedziałam co to będzie więc wcale głosu nie włączyłam :evil_lol: Już nie raz dostałam coś podobnego :mad:[/QUOTE]
ja wchodze przez szybkie menu..

[quote name='madziasto4']Na swoim miejscu, czyli tam gdzie zwykle :p
Czyli [B]odpowiedz[/B]-> w okienku szybkiej odpowiedzi [B]opcje zaawansowane[/B] i po prawej stronie jest lista emotikonek, tam gdzie zawsze były :)

Ja to już kody tych emotek, które najczęściej używam to na pamięć znam ;)[/QUOTE]

Madzia ja tego nie mam ...owszem pisze opcje zaawa... i co z tego jak klikam i nic nie dziala...