Doti1986 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [URL="http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/untitled.jpg"]http://i692.photobucket.com/albums/v...a/untitled.jpg[/URL] Widok cudny a jaka paleta barw:) Taka jesień się chyba lubi najbardziej:) Quote
Pegaza Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='*kleo*']Witamy czwartkowo :) [URL]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/untitled.jpg[/URL] jej, pięknie :loveu: tak tolkienowsko rzekłabym ;)[/QUOTE] Cze Klaudia weekendowo :) [quote name='tigrunia']A czemu na poprzedniej stronie nie miałam multicytatu a na tej moge zrobić ? hmm .. w każdym bądź razie cześć :D[/QUOTE] Cze Be czary mary jak to mowia...:P [quote name='Viky i Ja']Witamy już piątkowo :) U nas nadal prawie nic nie działa :( Może jutro (a raczej już dziś) będzie lepiej. Pozdrawiamy :)[/QUOTE] Hej ja tez mam nadzieje ze w koncu wroca do mnie emoty i edytowanie.. [quote name='jot11']Cześć w piątek :multi: [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/untitled.jpg[/url] pięknie[/QUOTE] Cze Jolka slonecznie i cieplusio:) Quote
Pegaza Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Cze Doti piatkowo :) chyba bede musiala poszukac w necie kropkowanych emotek bo jakos dziwnie mi bez nich..:/ Quote
Pegaza Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 :-* ciekawe czy wyjdzie emotek... Quote
Natalia&Lola Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Pozdrawiamy w piękny soneczny i piątkowy dzień :) Pegaza emotek nie wyszedl, ale wiemy o co chodzi:D Quote
madziasto4 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Przecież wszystkie emoty są na miejscu :niewiem: A na dodatek mają identyczny kod, więc można ręcznie wpisać :cool1: Quote
Kasia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 próba mikrofonu :evil_lol: cze D-E :lol: Quote
Pegaza Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Madzia co przez to rozumiesz ze sa na miejscu? ja ich nie mam mam bialą plansze nie widze ich...a nawet nie wiem jaki mają kod...:/ a tak wogle to cze Madzia i Natala:) Quote
Kasia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 na razie tak tylko pisze bo próbuje się w tym wszystkim odnaleźć...dopiero dzis tu wlazłam pierwszy raz po tym przemeblowaniu :cool1: Quote
Pegaza Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Kasia ja wlasnie przed chwila znalazlam subskrycje heheh jakby jeszcze mi te emoty lazily to byloby git... Quote
Kasia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 no ja też właśnie poświeciłam sie poszukiwaniom tego co wcześniej miałam a teraz nie wiem gdzie jest...:evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 hehe czyli jakis prog juz przeskoczylismy:P Quote
Kasia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 choć i tak zapewne jeszcze prace trwaja bo widać, że nie wszystko działa tak jak powinno albo nie działa wcale... Quote
Kasia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 odpal swoje gg, coś Ci wysłałam..tylko włącz głos sobie :p Quote
Pegaza Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Kasia nie mam gg...hehe po formacie nie mam zalozonego... Quote
Kasia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 kurka, to szkoda...spróbuję Ci na PW wysłać ale to musisz mieć dźwięk ustawiony. Masz? Quote
Pegaza Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 No dzwiek mam hehe tylko czy ja dam rade odczytac te wiadomosc po tych udoskonaleniach dogo to zobaczymy... Quote
Pegaza Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Cze Pycia wieczorowo:) Kasia zawalu bym dostala wariatko jedno:P chcialam szybko sciszyc to kliklam na zmniejszenie i powiekszenie obrazu hehehe bede sie zwijac bo m-a chce neta... Quote
Kasia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='Pegaza'] Kasia zawalu bym dostala wariatko jedno:P chcialam szybko sciszyc to kliklam na zmniejszenie i powiekszenie obrazu hehehe [/QUOTE] hahaha :evil_lol: ja też się nieźle wystrachałam! Quote
dysia-u Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Daria ja się kończe na dg !! Niech Be mówi co chce!! Co jedno uda mi się jakos przebrnąc to za chwile już mi się gubi.Przedtem potrzebowałam kilka minut żeby polatać po galeriach i zobaczyć co w traiwe piszczy , a teraz?! Łaże tam i z powrotem i coś mi się miesza. Niektóre napisy są przysłonięte innymi napisami /u ciebie też?/Znależć subskrybcje to ... ola boga!! nawet emotek nie moge wstawić kiedy chce bo opcje zaawansoawnie migaja Quote
madziasto4 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='Pegaza']Madzia co przez to rozumiesz ze sa na miejscu? ja ich nie mam mam bialą plansze nie widze ich...a nawet nie wiem jaki mają kod...:/ a tak wogle to cze Madzia i Natala:)[/QUOTE] Na swoim miejscu, czyli tam gdzie zwykle :p Czyli [B]odpowiedz[/B]-> w okienku szybkiej odpowiedzi [B]opcje zaawansowane[/B] i po prawej stronie jest lista emotikonek, tam gdzie zawsze były :) Ja to już kody tych emotek, które najczęściej używam to na pamięć znam ;) Quote
tigrunia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Nagadane non limite :shake: :evil_lol: [quote name='dysia-u']Daria ja się kończe na dg !! Niech Be mówi co chce!! Co jedno uda mi się jakos przebrnąc to za chwile już mi się gubi.Przedtem potrzebowałam kilka minut żeby polatać po galeriach i zobaczyć co w traiwe piszczy , a teraz?! Łaże tam i z powrotem i coś mi się miesza. Niektóre napisy są przysłonięte innymi napisami /u ciebie też?/Znależć subskrybcje to ... ola boga!! nawet emotek nie moge wstawić kiedy chce bo opcje zaawansoawnie migaja[/QUOTE] W subskrybcje to ja póki co wchodzę tak : u góry po prawej "Twój profil" i wtedy się pojawia "panel kontrolny" też u góry po prawej - no i wsio jest :loveu: Nie wiem czy jest jakiś szybszy sposób jak przedtem :cool1: Kasia ja wiedziałam co to będzie więc wcale głosu nie włączyłam :evil_lol: Już nie raz dostałam coś podobnego :mad: Quote
Pegaza Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='tigrunia']Nagadane non limite :shake: :evil_lol: W subskrybcje to ja póki co wchodzę tak : u góry po prawej "Twój profil" i wtedy się pojawia "panel kontrolny" też u góry po prawej - no i wsio jest :loveu: Nie wiem czy jest jakiś szybszy sposób jak przedtem :cool1: Kasia ja wiedziałam co to będzie więc wcale głosu nie włączyłam :evil_lol: Już nie raz dostałam coś podobnego :mad:[/QUOTE] ja wchodze przez szybkie menu.. [quote name='madziasto4']Na swoim miejscu, czyli tam gdzie zwykle :p Czyli [B]odpowiedz[/B]-> w okienku szybkiej odpowiedzi [B]opcje zaawansowane[/B] i po prawej stronie jest lista emotikonek, tam gdzie zawsze były :) Ja to już kody tych emotek, które najczęściej używam to na pamięć znam ;)[/QUOTE] Madzia ja tego nie mam ...owszem pisze opcje zaawa... i co z tego jak klikam i nic nie dziala... Quote
Recommended Posts