Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpadlam se okna pootwierac bo duszno strasznie :evil_lol:
ale mi sie dzis przygoda przytrafila:evil_lol:
Soma mnie dzis na spacer przed 5 rano wyciagla na zalatwienie potrzeby wiekszej:mad: a potem zasnac nie umialam w koncu sie udalo z tym ze co chwile sie przebudzalam mialam nad ranem juz czujne spanie w efekcie czego bylam rano nieprzytomna ii wychodzac na spacer z psami rano o 9 na parkingu stalo auto z gazownictwa.Przeszlam doslownie pare krokow i slysze "daj jednego|"no wtedy temu komus powiedzialam ze "co za daj ja kolezanka dla pana nie jestem" facet wyszedl z auta ubrany po roboczemu i mowi "nie poznajesz mnie a ja mowie hardo nie!:evil_lol: i poszlam wkur na caly swiat i niego :mad: pol drogi myslalam czy go znam w koncu mysle chyba mnie z kims pomylil..w domu jak m-a wstal opowiadam mu co mnie spotkalo iii wtedy mnie olsnilo:cool1: wiem kto to byl :oops: w koncu sie skaplam:cool1::evil_lol: nasz kolega :cool1:przebrany w ubranie robocze byl dla mnie nierozpoznawalny:evil_lol:
teraz se mysle co on mogl o mnie se pomyslec:evil_lol: ale wtopa:evil_lol:

Posted

[quote name='***Paulina***']Fajna przygoda:evil_lol:
No ale co? W końcu broniłaś swoich psów:loveu:[/quote]

Paula psy jak psy:lol: ale bardziej mi chodzilo o to ze on do mnie za jedno mowi :evil_lol:
taa juz bym mu dala predzej po lbie:evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Paula psy jak psy:lol: ale bardziej mi chodzilo o to ze on do mnie za jedno mowi :evil_lol:
taa juz bym mu dala predzej po lbie:evil_lol:[/quote]
wiesz no w razie co jak się spotkacie to możesz mu to wytłumaczyć...
Ale skoro tak na niego naskoczyłaś to może pomyślał że cię z kimś pomylił
i zapomni o sprawie...

Posted

[quote name='***Paulina***']wiesz no w razie co jak się spotkacie to możesz mu to wytłumaczyć...
Ale skoro tak na niego naskoczyłaś to może pomyślał że cię z kimś pomylił
i zapomni o sprawie...[/quote]
hehe masz racje ale zdobylam nr komory i mu napisalam eska ale nie odpisal:roll: no nic moze kiedys go spotkam gorzej jak on tez zareaguje w ten sposob co i ja:evil_lol:

Posted

cze D-E :loveu:

u nas też brak weny fotograficznej...
pogoda jest ale co z tego jak muszę w pracy siedzieć???
w piątek jadę do kina na [I]Miłość na wybiegu[/I], pewnie kolejna smętna polska komedia ale z nudów obejrzy się nawet takie coś...:cool1:

Posted

Cze Kas i Be:p
wykapalam przed chwila dziewczyny w nowym zakupionym szamponie o zapachu tropikalnych owocow :p i chcialam fotki porobic, patrze a m-a wyniosl aparat do roboty :roll: szlag by to trafil..
a mnie sie nawet do kina nie chce isc:roll: Niki mnie ciagnie na jakis tam film a ja nie mam ochoty teraz ksiazki mnie wciagly ze nawet na neta zadko wchodze:cool3:

Posted

[quote name='Pegaza']Soma mnie dzis na spacer przed 5 rano wyciagla na zalatwienie potrzeby wiekszej:mad: a potem zasnac nie umialam w koncu sie udalo z tym ze co chwile sie przebudzalam mialam nad ranem juz czujne spanie w efekcie czego bylam rano nieprzytomna ii wychodzac na spacer z psami rano o 9 na parkingu stalo auto z gazownictwa.Przeszlam doslownie pare krokow i slysze "daj jednego|"no wtedy temu komus powiedzialam ze "co za daj ja kolezanka dla pana nie jestem" facet wyszedl z auta ubrany po roboczemu i mowi "nie poznajesz mnie a ja mowie hardo nie!:evil_lol: i poszlam wkur na caly swiat i niego :mad: pol drogi myslalam czy go znam w koncu mysle chyba mnie z kims pomylil..w domu jak m-a wstal opowiadam mu co mnie spotkalo iii wtedy mnie olsnilo:cool1: wiem kto to byl :oops: w koncu sie skaplam:cool1::evil_lol: nasz kolega :cool1:przebrany w ubranie robocze byl dla mnie nierozpoznawalny:evil_lol:
teraz se mysle co on mogl o mnie se pomyslec:evil_lol: ale wtopa:evil_lol:[/quote]

Dobre :grins: niegrzeczna dziewczynka

pozdrawiam :loveu:

Posted

a o czym to Rozlewisko jest...?

ja czytam teraz [I]Skrzywdzoną[/I] Cathy Glass - wciągająca ale momentami aż brutalna jest ta książka...o dziewczynce ośmioletniej, wykorzystywanej seksualnie przez rodziców! tak jej spaczyli psychikę, że do końca życia zostanie kaleką :shake:
polecam ją!

Posted

[quote name='Kasia']a o czym to Rozlewisko jest...?

ja czytam teraz [I]Skrzywdzoną[/I] Cathy Glass - wciągająca ale momentami aż brutalna jest ta książka...o dziewczynce ośmioletniej, wykorzystywanej seksualnie przez rodziców! tak jej spaczyli psychikę, że do końca życia zostanie kaleką :shake:
polecam ją![/quote]
o kuna to musi byc nerwowa kniga:/

poszukalam na necie

Powroty nad rozlewiskiem i Dom nad rozlewiskiem. Są to przepełnione ciepłem opowieści o poszukiwaniu sensu ludzkiego życia, o tym, że czasem warto uciec od zgiełku codzienności i własnych porażek, aby nad tytułowym rozlewiskiem odszukać prawdę o sobie. Małgorzata - bohaterka Domu nad rozlewiskiem - będąc na rozdrożu życia osobistego, w obliczu załamania kariery zawodowej, rzuca wszystko i wyjeżdża na mazurską wieś, by tam odbudować relacje ze swoją matką, odnaleźć spokój i... spotkać prawdziwą, wielką miłość. W Powrotach nad rozlewiskiem bliżej poznajemy historię Basi - mamy Małgosi - jej dzieciństwo, dojrzewanie oraz trudne i dramatyczne wybory dorosłego życia, które doprowadziły do rozstania z córką na wiele lat. Rozstania i powroty. Utracone i odzyskane miłości.

cze Ewa:evil_lol:

Posted

[quote name='Mała Rita']Cze De :loveu:
widze rozczytane dziewczynki, rozczytane :loveu:[/quote]

Witaj Ula i Asia:multi:
oj zebys wiedziala czytam i czytam..:cool1:
leb mnie rozbolala:placz:
a jutro bawie bejbi wiec pewno nie zajrze chyba ze bedzie bardzo grzeczne i pojdzie szybko spac wieczorem:cool1::evil_lol:

Posted

[quote name='ewa2909']Jak tam dzidzia???Daje popalić?????:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Cze Daria:multi:[/quote]

Cze lachonki:loveu:
hm jak by to ujac na raczkach kochana w kojcu diabel:diabloti:
ma 11 miesiecy wiec to taki maly szkrabek:loveu:
ciezko bylo jej zasnac w nowym miejscu..spi mi niecale pol godziny uff
poza tym jest oki, jutro rano oddaje ją rodzicom..

Ula sie pociesz ja tez wczoraj mylam okna na szczescie deszcz pada prosto :lol: wogle nie zacina mi na okna:lol: