Pegaza Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Ula ja tam dziennie mam teraz weekendy:evil_lol: cze Paula:multi: ja juz po pracce teraz obiadek i u siebie musze ogarnac mieszkanko.. wczora my byli na grillu u szwagierki ale szybko tego nie powtorze..:roll: moj chrzesniak to kawal lobuza..oj makowka wczoraj m-a bolala od niego:evil_lol: jutro mam wizyte u fryzjera zamowiona ide sie robic na bostwo:cool1: potem Was poodwiedzam nara:p Quote
Nati28 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Witamy poniedzialkowo piekne dziewczyny :lol: Milego odpoczynku u fryzjera :evil_lol: Quote
dysia-u Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Daria już pewnie po wymianie bolącej makówki na inną. :razz: życzymy nie bolącej:lol: Quote
Kasia Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 cze sąsiadko :loveu: małe dzieci fajne są :evil_lol:, ja swojego wczoraj oddałam na cały dzień na służbę do mojej mamy bo myślałam, że uduszę gołymi ryncami taki był "grzeczny" :diabloti: cos całkiem innego będziesz robić na główce czy tylko odświeżenie? :lol: Quote
Pegaza Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Ula zawsze nas glowa boli kiedy spotykamy tego "wrzeszczacego małego":roll: Cze Kasia:loveu: nawet nie mow ten jest okropny:roll: nie byl taki kiedys...:roll:najlepsze jest to ze zaproponowalam razem wakacje w nastepnym roku, nawet znalazlam fajna kwatere i chyba zaczynam tego zalowac..:roll: a co do glowy to pasemka na nowo robie plus ciecie:p Quote
Pegaza Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 [quote name='Nati28']Witamy poniedzialkowo piekne dziewczyny :lol: Milego odpoczynku u fryzjera :evil_lol:[/quote] a dziekujemy witamy wieczorowo:p a dziekuje tam sie zawsze dobrze czuje hihi Quote
laurin Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Cześć Daria :multi: no to jak od jednego krzykacza boli głowa to zapraszam do mnie na podwójną dawkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a nie!!!! potrójną:evil_lol: bo jeszcze Fibi się do nich dołącza :diabloti: Quote
Pegaza Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 [quote name='laurin']Cześć Daria :multi: no to jak od jednego krzykacza boli głowa to zapraszam do mnie na podwójną dawkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a nie!!!! potrójną:evil_lol: bo jeszcze Fibi się do nich dołącza :diabloti:[/quote] Ania nie wierze w koncu zawitalas do nas :loveu: na dluzej czy znikniesz znow na kilka miesiecy? yhm dobra juz nic nie mowie bo wyjdzie zem niedobra ciotka ale on jeden da rade Twojej trojce zapewniam Cie:diabloti: Quote
laurin Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='Pegaza']Ania nie wierze w koncu zawitalas do nas :loveu: na dluzej czy znikniesz znow na kilka miesiecy? yhm dobra juz nic nie mowie bo wyjdzie zem niedobra ciotka ale on jeden da rade Twojej trojce zapewniam Cie:diabloti:[/quote] będę się starać z całych sił :p ale znowu wcale nie było mnie aż kilka miesięcy:roll: [COLOR=PaleTurquoise]ale muszę już spadać:cool1: papa[/COLOR] Quote
Pegaza Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 [quote name='laurin']będę się starać z całych sił :p ale znowu wcale nie było mnie aż kilka miesięcy:roll: [COLOR=paleturquoise]ale muszę już spadać:cool1: papa[/COLOR][/quote] no ja mysle mam policzyc dokladnie?:evil_lol: no papa spokojnej.. Quote
dzasta Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Wpadłam z rewizytą :D Jak tam u Was bo u nas dalej duchota i mam już dość liczę na jutrzejszy deszcz tylko żebym się nie przeliczyła :D Quote
Pegaza Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 [quote name='dzasta']Wpadłam z rewizytą :D Jak tam u Was bo u nas dalej duchota i mam już dość liczę na jutrzejszy deszcz tylko żebym się nie przeliczyła :D[/quote] bylo parno ale teraz jest calkiem przyjemnie..ja nie chce deszczu:roll: ja lubiec slonce :cool1: Quote
eria Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 jednak pada :cool3: w sumie dobrze, super mi się spało ale ze wstawaniem oj ciężko....... Quote
tigrunia Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Dobry dzień :loveu: U mnie też pada :cool1: Quote
dzasta Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 U nas już prawie pada i zimno wreszcie jest :multi: Bry Bry wtorkowo :loveu: Quote
***Paulina*** Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 U nas też pada, ale tak lekko... Ulewy jeszcze nie było:multi: No i trochę chłodniej się zrobiło:multi: Cześć Daria:loveu: Quote
Pegaza Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Cze Ania Be Aga i Dzasta:loveu: no pada noo :roll: ale w sumie cieplo jest, tylko psy mi wnosza brud do domu:roll: Quote
Pegaza Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='***Paulina***']U nas też pada, ale tak lekko... Ulewy jeszcze nie było:multi: No i trochę chłodniej się zrobiło:multi: Cześć Daria:loveu:[/quote] cze Paula:loveu: Quote
Kasia Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 co tam, jak jestem w pracy to moze padać tyle tylko weekend był ciepły i słoneczny :diabloti: cze D-E :loveu: Quote
Pegaza Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='Kasia']co tam, jak jestem w pracy to moze padać tyle tylko weekend był ciepły i słoneczny :diabloti: cze D-E :loveu:[/quote] Masz racje Kasia,jak sie siedzi w robocie to moze deszcz leciec..:evil_lol: cze :loveu: 3 godziny sie wysiedzialam ale kolor idealny, piekne pasemeczka mam srebrne:cool1: a co sie pochwale ze mi sie podobają:cool1: deszcz w koncu ustal nawet slonko wychodzi wstydliwie:p dziewczyny spią,a ja musze wyjsc do sklepu po cytryne bo bez niej herbaty sie :shake: napije..:roll: Quote
sandra291 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Witamy! Super galeria!!!:loveu: zapraszamy do nas;) Quote
dysia-u Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Daria jakaś ty swojska dzieweczka :razz: ja bez cytryny to nawet na herbate nie spojrze. :shake: z sokiem nieeeee lubie Quote
dysia-u Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Zapomniałam spytać czym karmisz swoje yorusie? U mnie znowu ten temat powraca bo kończy się mega opakowanie karmy obesite i nie wiem co dalej robić. :roll: Czy dalej ją tym karmić czy wrócić do royala.Niby na niej nie tyje ale musi jej "troche" zjeśc , a poza tym ta karma jest odtłuszczona i czy na dłuższą mete taka dieta nie szkodzi na włos i całą reszte?:-o No sama już nie wiem. Quote
Pegaza Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='dysia-u']Zapomniałam spytać czym karmisz swoje yorusie? U mnie znowu ten temat powraca bo kończy się mega opakowanie karmy obesite i nie wiem co dalej robić. :roll: Czy dalej ją tym karmić czy wrócić do royala.Niby na niej nie tyje ale musi jej "troche" zjeśc , a poza tym ta karma jest odtłuszczona i czy na dłuższą mete taka dieta nie szkodzi na włos i całą reszte?:-o No sama już nie wiem.[/quote] no ja jeszcze lubie miod do tej herbaty z cytryną:cool1: oj moje psy jedza jedzenie domowe nasze ser, szynka, kielbaska psia, kurak z ryzem(na ogol bez):cool1: watroba i royala na kolacje:cool1: Pipi wyglada pomalu jak krupniok a Liv tez przytyla ale w normie wyglada.. Quote
Recommended Posts