Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ula ja tam dziennie mam teraz weekendy:evil_lol:
cze Paula:multi:
ja juz po pracce teraz obiadek i u siebie musze ogarnac mieszkanko..
wczora my byli na grillu u szwagierki ale szybko tego nie powtorze..:roll:
moj chrzesniak to kawal lobuza..oj makowka wczoraj m-a bolala od niego:evil_lol:
jutro mam wizyte u fryzjera zamowiona ide sie robic na bostwo:cool1:
potem Was poodwiedzam nara:p

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cze sąsiadko :loveu:

małe dzieci fajne są :evil_lol:, ja swojego wczoraj oddałam na cały dzień na służbę do mojej mamy bo myślałam, że uduszę gołymi ryncami taki był "grzeczny" :diabloti:

cos całkiem innego będziesz robić na główce czy tylko odświeżenie? :lol:

Posted

Ula zawsze nas glowa boli kiedy spotykamy tego "wrzeszczacego małego":roll:
Cze Kasia:loveu:
nawet nie mow ten jest okropny:roll: nie byl taki kiedys...:roll:najlepsze jest to ze zaproponowalam razem wakacje w nastepnym roku, nawet znalazlam fajna kwatere i chyba zaczynam tego zalowac..:roll:
a co do glowy to pasemka na nowo robie plus ciecie:p

Posted

[quote name='Nati28']Witamy poniedzialkowo piekne dziewczyny :lol:
Milego odpoczynku u fryzjera :evil_lol:[/quote]
a dziekujemy witamy wieczorowo:p
a dziekuje tam sie zawsze dobrze czuje hihi

Posted

Cześć Daria :multi:

no to jak od jednego krzykacza boli głowa to zapraszam do mnie na podwójną dawkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a nie!!!! potrójną:evil_lol: bo jeszcze Fibi się do nich dołącza :diabloti:

Posted

[quote name='laurin']Cześć Daria :multi:

no to jak od jednego krzykacza boli głowa to zapraszam do mnie na podwójną dawkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a nie!!!! potrójną:evil_lol: bo jeszcze Fibi się do nich dołącza :diabloti:[/quote]

Ania nie wierze w koncu zawitalas do nas :loveu:
na dluzej czy znikniesz znow na kilka miesiecy?
yhm dobra juz nic nie mowie bo wyjdzie zem niedobra ciotka ale on jeden da rade Twojej trojce zapewniam Cie:diabloti:

Posted

[quote name='Pegaza']Ania nie wierze w koncu zawitalas do nas :loveu:
na dluzej czy znikniesz znow na kilka miesiecy?
yhm dobra juz nic nie mowie bo wyjdzie zem niedobra ciotka ale on jeden da rade Twojej trojce zapewniam Cie:diabloti:[/quote]

będę się starać z całych sił :p
ale znowu wcale nie było mnie aż kilka miesięcy:roll:

[COLOR=PaleTurquoise]ale muszę już spadać:cool1: papa[/COLOR]

Posted

[quote name='laurin']będę się starać z całych sił :p
ale znowu wcale nie było mnie aż kilka miesięcy:roll:

[COLOR=paleturquoise]ale muszę już spadać:cool1: papa[/COLOR][/quote]

no ja mysle
mam policzyc dokladnie?:evil_lol:
no papa spokojnej..

Posted

[quote name='dzasta']Wpadłam z rewizytą :D
Jak tam u Was bo u nas dalej duchota i mam już dość liczę na jutrzejszy deszcz tylko żebym się nie przeliczyła :D[/quote]
bylo parno ale teraz jest calkiem przyjemnie..ja nie chce deszczu:roll: ja lubiec slonce :cool1:

Posted

[quote name='***Paulina***']U nas też pada, ale tak lekko... Ulewy jeszcze nie było:multi:
No i trochę chłodniej się zrobiło:multi:
Cześć Daria:loveu:[/quote]
cze Paula:loveu:

Posted

[quote name='Kasia']co tam, jak jestem w pracy to moze padać tyle tylko weekend był ciepły i słoneczny :diabloti:

cze D-E :loveu:[/quote]
Masz racje Kasia,jak sie siedzi w robocie to moze deszcz leciec..:evil_lol:
cze :loveu:

3 godziny sie wysiedzialam ale kolor idealny, piekne pasemeczka mam srebrne:cool1: a co sie pochwale ze mi sie podobają:cool1:
deszcz w koncu ustal nawet slonko wychodzi wstydliwie:p
dziewczyny spią,a ja musze wyjsc do sklepu po cytryne bo bez niej herbaty sie :shake: napije..:roll:

Posted

Zapomniałam spytać czym karmisz swoje yorusie? U mnie znowu ten temat powraca bo kończy się mega opakowanie karmy obesite i nie wiem co dalej robić. :roll: Czy dalej ją tym karmić czy wrócić do royala.Niby na niej nie tyje ale musi jej "troche" zjeśc , a poza tym ta karma jest odtłuszczona i czy na dłuższą mete taka dieta nie szkodzi na włos i całą reszte?:-o No sama już nie wiem.

Posted

[quote name='dysia-u']Zapomniałam spytać czym karmisz swoje yorusie? U mnie znowu ten temat powraca bo kończy się mega opakowanie karmy obesite i nie wiem co dalej robić. :roll: Czy dalej ją tym karmić czy wrócić do royala.Niby na niej nie tyje ale musi jej "troche" zjeśc , a poza tym ta karma jest odtłuszczona i czy na dłuższą mete taka dieta nie szkodzi na włos i całą reszte?:-o No sama już nie wiem.[/quote]

no ja jeszcze lubie miod do tej herbaty z cytryną:cool1:
oj moje psy jedza jedzenie domowe nasze ser, szynka, kielbaska psia, kurak z ryzem(na ogol bez):cool1: watroba i royala na kolacje:cool1: Pipi wyglada pomalu jak krupniok a Liv tez przytyla ale w normie wyglada..