Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']Ale pośle je Madze może ona wstawi chyba, że ty Alis masz jak to zrobić?!

.

dupa dupa dupa:angryy:
kabel nie widzi zdjęcia, a telefon nie widzi emaila :angryy:
Tak, że ch.... cholera będzie, a nie zdjęcie :angryy:

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dbsst napisał(a):
poszłali rano i teraz dostałam i dostałam dwa mmsy ale nie mogę wstawić bo mam telefon z epoki kamienia łupanego. Ale pośle je Madze może ona wstawi chyba, że ty Alis masz jak to zrobić?!

Państwo COla się przytulają i Cola odpoczywa po trudach wyduszenia człowieka ze swoich dróg rodnych.

ja w poprzednim fonie miałam opcje wyślij maila ....a w tym jeszcze nie wiem ;) bo to jakaś nowa gadzina ....a z kabelka nie wiem nie zrzucałam ...wyślij spróbuje

Posted

Alicja napisał(a):
ja w poprzednim fonie miałam opcje wyślij maila ....a w tym jeszcze nie wiem ;) bo to jakaś nowa gadzina ....a z kabelka nie wiem nie zrzucałam ...wyślij spróbuje

dobra prześle ale dziś może dostane coś na maila :D

Posted

[quote name='malawaszka']

tadaaammm mmmmm :laola:

to pierwsze zdjęcie, które do mnie doszło - czyli pewnie pierwsze po urodzeniu :multi::multi::multi::multi:

Waszko jestem z ciebie dumna S Z A C U N :loveu::diabloti:

Posted

i niezła ma czuprynę a ja myślałam, że Jasiek bogaty we włos jest ahahaha a ty Młody Dil i Młody COla takie włoski mają!
Cola przyznaj się miałas zagi ;)

Posted

dbsst napisał(a):
i niezła ma czuprynę a ja myślałam, że Jasiek bogaty we włos jest ahahaha a ty Młody Dil i Młody COla takie włoski mają!
Cola przyznaj się miałas zagi ;)

:roflt: :roflt:

Posted

malawaszka napisał(a):
szkoda tylko, że to czupryna chwilówka :evil_lol:

nie wiem czy jeszcze będę mogła cokolwiek z telefonu wstawić bo właśnie Drops się przyssał do mojego kabla :shock:

u nas ta chwilówka znikła z czubka głowy została w koło Jasiek ma fryzurę na Fronczewskiego hahahaha
ja już nic ni