Maga100 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='dbsst']Ale pośle je Madze może ona wstawi chyba, że ty Alis masz jak to zrobić?! . dupa dupa dupa:angryy: kabel nie widzi zdjęcia, a telefon nie widzi emaila :angryy: Tak, że ch.... cholera będzie, a nie zdjęcie :angryy: Quote
dbsst Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 kicha straszna zostaje czekać nam na powrót Colowego zespołu. Mają wyjść w czwartek :D Quote
dbsst Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 16 stych URODZIN :drink1::laola::BIG::new-bday::tort: Quote
Alicja Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 dbsst napisał(a):poszłali rano i teraz dostałam i dostałam dwa mmsy ale nie mogę wstawić bo mam telefon z epoki kamienia łupanego. Ale pośle je Madze może ona wstawi chyba, że ty Alis masz jak to zrobić?! Państwo COla się przytulają i Cola odpoczywa po trudach wyduszenia człowieka ze swoich dróg rodnych. ja w poprzednim fonie miałam opcje wyślij maila ....a w tym jeszcze nie wiem ;) bo to jakaś nowa gadzina ....a z kabelka nie wiem nie zrzucałam ...wyślij spróbuje Quote
Alicja Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [FONT=Arial]:BIG:STO LAT :new-bday::tort:i jeszcze jeden:drink1: i jeszcze raz [/FONT] [FONT=Arial]wszystkiego:laola:najlepsiejszego :knajpa:[/FONT] Quote
dbsst Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Alicja napisał(a):ja w poprzednim fonie miałam opcje wyślij maila ....a w tym jeszcze nie wiem ;) bo to jakaś nowa gadzina ....a z kabelka nie wiem nie zrzucałam ...wyślij spróbuje dobra prześle ale dziś może dostane coś na maila :D Quote
dbsst Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='malawaszka'] tadaaammm mmmmm :laola: to pierwsze zdjęcie, które do mnie doszło - czyli pewnie pierwsze po urodzeniu :multi::multi::multi::multi: Waszko jestem z ciebie dumna S Z A C U N :loveu::diabloti: Quote
malawaszka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 sładziak kochany :) dawaj więcej jak masz - lece na spaceros i jak wróce to wstawię Quote
dbsst Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 MAM ostatnie wieczorem mam obiecane dostać z dziś na maila więc.........bedzie więcej :D Quote
dbsst Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 śliczny jest ja tez chce takiego ja też hahaha Quote
dbsst Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 i niezła ma czuprynę a ja myślałam, że Jasiek bogaty we włos jest ahahaha a ty Młody Dil i Młody COla takie włoski mają! Cola przyznaj się miałas zagi ;) Quote
Alicja Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 dbsst napisał(a):i niezła ma czuprynę a ja myślałam, że Jasiek bogaty we włos jest ahahaha a ty Młody Dil i Młody COla takie włoski mają! Cola przyznaj się miałas zagi ;) :roflt: :roflt: Quote
dbsst Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Alicja napisał(a)::roflt: :roflt: i ZNOWU rechoczesz :roll::mad: Quote
dbsst Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 a czyja to fioletowa skarpeta lub rajstopa we tle jest!!!!! Quote
malawaszka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 szkoda tylko, że to czupryna chwilówka :evil_lol: nie wiem czy jeszcze będę mogła cokolwiek z telefonu wstawić bo właśnie Drops się przyssał do mojego kabla :shock: Quote
Alicja Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 hahahah...mleko nie smakowało ;) http://img20.imageshack.us/img20/4949/ar4917.jpg Quote
Alicja Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 dbsst napisał(a):i ZNOWU rechoczesz :roll::mad: ........................:grins: Quote
dbsst Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 malawaszka napisał(a):szkoda tylko, że to czupryna chwilówka :evil_lol: nie wiem czy jeszcze będę mogła cokolwiek z telefonu wstawić bo właśnie Drops się przyssał do mojego kabla :shock: u nas ta chwilówka znikła z czubka głowy została w koło Jasiek ma fryzurę na Fronczewskiego hahahaha ja już nic ni Quote
clockwork Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [FONT=Arial]i ja wpadłam z GRATULKAMI!!!!! :loveu: i wszystkiego NAJ dla Matki Polki!!!! ;) :loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts