Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']hahahahahaha no nie mogę :roflt: ale to ostatnie to chyba dla zboczków już :shock:[/QUOTE]

tych chińskich chyba :evil_lol:

PRZEPIS NA FROTERKĘ: kupujemy kilka mopów i przyszywamy do pajacyka TADAM GOTOWE :p :evil_lol:

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale ja chce wpaść na coś na co jeszcze nikt nie wpadł i zarobić na tym biliony jak panowie z googla :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

to myśl, myśl....może coś wymyślisz :evil_lol:

idę na polowanie :roll: zielone grejfruty mi wyszły i skubane nie chciały wrócić :mad:

Posted

[quote name='Cola']
idę na polowanie :roll: zielone grejfruty mi wyszły i skubane nie chciały wrócić :mad:[/QUOTE]

ja za 11minut obiadek jem mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']ja za 11minut obiadek jem mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :evil_lol:[/QUOTE]

moja pora obiadku ostatnimi czasy się przesuneła gdzieś tak na 15-16 :roll: to chyba wina późnego śniadania :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']moja pora obiadku ostatnimi czasy się przesuneła gdzieś tak na 15-16 :roll: to chyba wina późnego śniadania :evil_lol:[/QUOTE]

a ja obiadek 13:30 - 14:30
potem 16:00 podwieczorek
18:00 - 19:00 I kolacja
i moja ukochana 21:30 druga kolacja

Posted

Dopiero będę robić obiadek :grins:

Zajrzałam dzisiaj do lecznicy po witaminki dla psa...a że było pusto, to zaczęły się plotki 4 babek najpierw o psach, potem o szpitalach i porodach, a potem dzieci itd. :evil_lol: musiało to fajnie wyglądać...
Potem zajrzałam do sklepu z bielizną zaopatrzyć się w seksowny cyckonosz do karmienia :roll: i padłam jak zobaczyłam w jaką miseczkę muszę się wpakować :shock::mdleje:

Posted

[quote name='dbsst']czyli jaką czy możesz już konkurować z miss biustu Waszką :cool1:
dawaj zdjęcia ocenimy :evil_lol:[/QUOTE]

właśnie o to chodzi, że nie widać naocznie jaką mam miseczkę :evil_lol:
mam noooo :roll: miseczkę :roll: [B]G[/B]

Posted

fiu fiu ale i tak daleko ci do miss Waszki :cool3:
Tz pewnie zadowolony :cool3:
bedzie się działo :eviltong:

słyszałam, że nie kursują pociągi we Wrocławiu czemu popsułaś wiadukt :evil_lol:

Posted

to Waszka niby co ma? :razz:
TZ baaaardzo zadowolony :evil_lol:

kursują pociągi, ale mają ogromniaste opóźnienia :diabloti: ja nie miałam czasu na psucie wiaduktu, ale poprosiłam o zastępstwo Dziadka Mroza :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']to myśl, myśl....może coś wymyślisz :evil_lol:

idę na polowanie :roll: zielone grejfruty mi wyszły i skubane nie chciały wrócić :mad:[/QUOTE]
[COLOR=Red][B]
mam czerwonego ...wolę białe [/B][/COLOR]

Posted

[quote name='teqquila']Siemaeczko tyz wapadam dom Cie , pogratulowac pieseckow. a ja wlasnie robiem obiado kolacje :P[/QUOTE]

witamy w skromnych progach :p
kolacja jeszcze mnie czeka :cool3:

[quote name='malawaszka']waszak ma skromne C tylko debest ma jakieś dziwne wyobrażenia dot mojej miseczki :roflt:[/QUOTE]

haha....albo Ty jej namieszałaś w głowie pushem i bardotką :evil_lol:

skromne C to ja miałam przed ciążą :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']waszak ma skromne C tylko debest ma jakieś dziwne wyobrażenia dot mojej miseczki :roflt:[/QUOTE]

dobra dobra kokietko ty nasza przy C to może kiedyś stały :cool3: chyba, że to amerykańskie C :evil_lol:

i na czasie

[url]http://www.kowbojki.pl/pokaz/jaki-rozmiar-piersi-wolicie-19170[/url] :diabloti:

Posted

wróciłam ze spacerku z psem....brrrr...szybko nam zeszło, bo pies zaczął marudzić :evil_lol: że mu w łapki zimno...a mi gile w nosie zamarzały :evil_lol: chyba jest około -20 :roll:

widzę, że temat CYC chycił :evil_lol: Debe czy nie wiesz, że w ps'ie można wszystko :cool3: nawet C będzie wyglądało na krążowniki ufo :evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila']Hehe Cola trza bylo sie cieplej ubrac. Bom strasznie jest[/QUOTE]

Ja byłam ciepło ubrana :p ale mojego mordercy nie będę ubierać w golfiki i buciki :roflt:

[quote name='malawaszka']no tak a ja muszę iść teraz na ten mróz i wreszcie może mi się ten cyc skurczy i zmieści w C :roflt:[/QUOTE]

i jak było na spacerku? :cool3: skurczył się cyc?