Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

JA bym Magdy W w niektórych kręgach znanych jako Montana w ogóle nie słuchała. Ze zdjęciami nic nie robiłam poprostu wszyszły zajebiste - ma się to oko ma się ten dar- niec nie retuszowałam a juz na pewno nie przy jej figurze!!!!!

Osobisicie bez wazeliny uważam, że Maga100 wygląda 100x lepiej niż przed ciążą!!!!!
i nei wiem co za głupoty gada.
Koniec oświadczenia

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oświadczenie przyjęte do wiadomości :p

....wspomnień czar :p klacz, która pozwoliła mi odnieść pierwsze zwycięstwa i zdobyć puchary... a w marcu urodzi źrebaczka :multi:

[URL=http://img189.imageshack.us/i/200708090033.jpg/][IMG]http://img189.imageshack.us/img189/7125/200708090033.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Cola']oświadczenie przyjęte do wiadomości :p
[/QUOTE]

no a następnym razem tojej skopie doopsko za takie pierdoły :shake:
jaka ty opalona na tej focie :cool3:
ja chce wakacje :evil_lol:

Posted

:mdleje: niech mnie ktoś powstrzyma...najpierw rzuciło mi się na mózg w sprawie ozdóbek z masy solnej (zrobiłam listę potrzebnych artykułów i jutro robię napad na sklep) a teraz siedzę i ceruję skarpetki :stupid: zamiast je wyrzucić i kupić nowe...

Posted

czyżby się zaczeła choroba zwana gniazdem :errrr::megagrin::megagrin::megagrin::laugh2_2:
w końcu ten syndrom nie jedno ma imię :smokin:
a jak byłas dzis po dziecięce ciuszki :cool3:

Posted

[quote name='dbsst']czyżby się zaczeła choroba zwana gniazdem :errrr::megagrin::megagrin::megagrin::laugh2_2:
w końcu ten syndrom nie jedno ma imię :smokin:
a jak byłas dzis po dziecięce ciuszki :cool3:[/QUOTE]

czyżby to już? nie za wcześnie na ten syndrom? :mdleje: do porodu mam jeszcze duuuuużo czasu :roll: wykończę się przez tyle tygodni...mam syndrom cerowania :angryy:
po ciuszki nie byłam (mam cały stos na początek :p) ale mam całą listę innych potrzebnych rzeczy :grins:

Posted

nie nawidzę praswania, dobrze, że mam kochaną babcię, bo przejeła ten obowiązek, jak jej nie było moje dziecie chodziło w niepyprasowanym , nie na moje nerwy małe prasowanie jeszcze bardziej mnie drażniło niż duże, a co do pieluch tetrowych to jakaś tragedia nie dość że po pierwszym praniu widać pałac kultury takie one grube a po drugie do rozprasowania to trzeba mieć mega opanowane nerwy:)

Posted

[quote name='Cola']:mdleje: niech mnie ktoś powstrzyma...najpierw rzuciło mi się na mózg w sprawie ozdóbek z masy solnej (zrobiłam listę potrzebnych artykułów i jutro robię napad na sklep) a teraz siedzę i ceruję skarpetki :stupid: zamiast je wyrzucić i kupić nowe...[/QUOTE]

hahahaha ufff ja wczoraj wyrzuciłam chyba z 10 par jak przejrzałam szuflade - na wsi skarpety bardzie jsie dziurawią wiecie? :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahaha ufff ja wczoraj wyrzuciłam chyba z 10 par jak przejrzałam szuflade - na wsi skarpety bardzie jsie dziurawią wiecie? :lol:[/QUOTE]

w gumiakach gwoździe wystają??:)

Posted

[quote name='dbsst']

Osobisicie bez wazeliny uważam, że Maga100 wygląda 100x lepiej niż przed ciążą!!!!!
[/QUOTE]

[B]hahah, jaki [SIZE=6][U]LIZUS :diabloti:[/U][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='malawaszka']hahahaha ufff ja wczoraj wyrzuciłam chyba z 10 par jak przejrzałam szuflade - na wsi skarpety bardzie jsie dziurawią wiecie? :lol:[/QUOTE]

[quote name='Olcia']w gumiakach gwoździe wystają??:)[/QUOTE]
słoma :diabloti:

Posted

[quote name='Olcia']nie nawidzę praswania, dobrze, że mam kochaną babcię, bo przejeła ten obowiązek, jak jej nie było moje dziecie chodziło w niepyprasowanym , nie na moje nerwy małe prasowanie jeszcze bardziej mnie drażniło niż duże, a co do pieluch tetrowych to jakaś tragedia nie dość że po pierwszym praniu widać pałac kultury takie one grube a po drugie do rozprasowania to trzeba mieć mega opanowane nerwy:)[/QUOTE]

TZ zaoferował swoją pomoc w prasowaniu :evil_lol: ciekawa jestem jak długo wytrzyma :evil_lol:
a pieluchy tetrowe to się prasuje na 4 :cool3: oszczędność czasu i nerwów :p

[quote name='Olcia']w gumiakach gwoździe wystają??:)[/QUOTE]

[quote name='Vectra']słoma :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='malawaszka']słoma to z pantofelków - z gumiaków nie widać :lol:[/QUOTE]

:roflt:

ja tam jakoś nie zauważyłam, żeby na wsi szybciej się darły skarpety :niewiem: ja takiego problemu nie miałam :p a z gumiaczków to najwyżej owies się sypał :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']słoma to z pantofelków - z gumiaków nie widać :lol:[/QUOTE]
w pantofelkach na gnojowisko ? :diabloti:
widocznie marmury masz kiepsko oszlifowane :)

Posted

Siemanko :p witanko

...zgubiłam się dzisiaj w hurtowni dziecięcej :errrr: ile tam fajnych rzeczy... :loveu: nawet ciuszki 48, takie tyci tyci :mdleje:

Posted

Zapomniałam się wczoraj pochwalić :roll: 34tc się rozpoczął :multi: coraz bliżej niż dalej...

W ferworze poszukiwań prezentów znalazłam kilka wynalazków :evil_lol:

- dla zapracowanych rodziców, akurat przed świętami jak znalazł :p sztuczne łapki przytulają a prawdziwe sprzątają

[IMG]http://i.wp.pl/a/f/jpeg/23544/wynalazki_Zaky02-main.jpeg[/IMG]

- a gdy raczkujące dziecko się obudzi...pomoże nam wyfroterować podłogi :cool3:

[IMG]http://i.wp.pl/a/f/jpeg/23544/wynalazki_mop3.jpeg[/IMG]

- kto powiedział, że tata nie może karmić :niewiem:

[IMG]http://i.wp.pl/a/f/jpeg/23544/wynalazki_5401612562128202000220368_orig.jpeg[/IMG]

- i czego to ludzie nie wymyślą :roflt: lalka do golenia

[IMG]http://i.wp.pl/a/f/jpeg/23544/1you_can_shave_the_baby.jpeg[/IMG]