dbsst Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 JA bym Magdy W w niektórych kręgach znanych jako Montana w ogóle nie słuchała. Ze zdjęciami nic nie robiłam poprostu wszyszły zajebiste - ma się to oko ma się ten dar- niec nie retuszowałam a juz na pewno nie przy jej figurze!!!!! Osobisicie bez wazeliny uważam, że Maga100 wygląda 100x lepiej niż przed ciążą!!!!! i nei wiem co za głupoty gada. Koniec oświadczenia Quote
Cola Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 oświadczenie przyjęte do wiadomości :p ....wspomnień czar :p klacz, która pozwoliła mi odnieść pierwsze zwycięstwa i zdobyć puchary... a w marcu urodzi źrebaczka :multi: [URL=http://img189.imageshack.us/i/200708090033.jpg/][IMG]http://img189.imageshack.us/img189/7125/200708090033.jpg[/IMG][/URL] Quote
dbsst Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='Cola']oświadczenie przyjęte do wiadomości :p [/QUOTE] no a następnym razem tojej skopie doopsko za takie pierdoły :shake: jaka ty opalona na tej focie :cool3: ja chce wakacje :evil_lol: Quote
Cola Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 opalenizna była....ale nie w tym roku :placz: ja też chcę już wakacje Quote
Cola Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 :mdleje: niech mnie ktoś powstrzyma...najpierw rzuciło mi się na mózg w sprawie ozdóbek z masy solnej (zrobiłam listę potrzebnych artykułów i jutro robię napad na sklep) a teraz siedzę i ceruję skarpetki :stupid: zamiast je wyrzucić i kupić nowe... Quote
dbsst Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 czyżby się zaczeła choroba zwana gniazdem :errrr::megagrin::megagrin::megagrin::laugh2_2: w końcu ten syndrom nie jedno ma imię :smokin: a jak byłas dzis po dziecięce ciuszki :cool3: Quote
Cola Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 [quote name='dbsst']czyżby się zaczeła choroba zwana gniazdem :errrr::megagrin::megagrin::megagrin::laugh2_2: w końcu ten syndrom nie jedno ma imię :smokin: a jak byłas dzis po dziecięce ciuszki :cool3:[/QUOTE] czyżby to już? nie za wcześnie na ten syndrom? :mdleje: do porodu mam jeszcze duuuuużo czasu :roll: wykończę się przez tyle tygodni...mam syndrom cerowania :angryy: po ciuszki nie byłam (mam cały stos na początek :p) ale mam całą listę innych potrzebnych rzeczy :grins: Quote
Olcia Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 nie nawidzę praswania, dobrze, że mam kochaną babcię, bo przejeła ten obowiązek, jak jej nie było moje dziecie chodziło w niepyprasowanym , nie na moje nerwy małe prasowanie jeszcze bardziej mnie drażniło niż duże, a co do pieluch tetrowych to jakaś tragedia nie dość że po pierwszym praniu widać pałac kultury takie one grube a po drugie do rozprasowania to trzeba mieć mega opanowane nerwy:) Quote
malawaszka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='Cola']:mdleje: niech mnie ktoś powstrzyma...najpierw rzuciło mi się na mózg w sprawie ozdóbek z masy solnej (zrobiłam listę potrzebnych artykułów i jutro robię napad na sklep) a teraz siedzę i ceruję skarpetki :stupid: zamiast je wyrzucić i kupić nowe...[/QUOTE] hahahaha ufff ja wczoraj wyrzuciłam chyba z 10 par jak przejrzałam szuflade - na wsi skarpety bardzie jsie dziurawią wiecie? :lol: Quote
Olcia Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='malawaszka']hahahaha ufff ja wczoraj wyrzuciłam chyba z 10 par jak przejrzałam szuflade - na wsi skarpety bardzie jsie dziurawią wiecie? :lol:[/QUOTE] w gumiakach gwoździe wystają??:) Quote
Maga100 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='dbsst'] Osobisicie bez wazeliny uważam, że Maga100 wygląda 100x lepiej niż przed ciążą!!!!! [/QUOTE] [B]hahah, jaki [SIZE=6][U]LIZUS :diabloti:[/U][/SIZE][/B] Quote
malawaszka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='Olcia']w gumiakach gwoździe wystają??:)[/QUOTE] :roflt: hahaha nie - betonowe podłogi targają skarpety Quote
Vectra Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='malawaszka']hahahaha ufff ja wczoraj wyrzuciłam chyba z 10 par jak przejrzałam szuflade - na wsi skarpety bardzie jsie dziurawią wiecie? :lol:[/QUOTE] [quote name='Olcia']w gumiakach gwoździe wystają??:)[/QUOTE] słoma :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 [quote name='Vectra']słoma :diabloti:[/QUOTE] słoma to z pantofelków - z gumiaków nie widać :lol: Quote
Cola Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 [quote name='Olcia']nie nawidzę praswania, dobrze, że mam kochaną babcię, bo przejeła ten obowiązek, jak jej nie było moje dziecie chodziło w niepyprasowanym , nie na moje nerwy małe prasowanie jeszcze bardziej mnie drażniło niż duże, a co do pieluch tetrowych to jakaś tragedia nie dość że po pierwszym praniu widać pałac kultury takie one grube a po drugie do rozprasowania to trzeba mieć mega opanowane nerwy:)[/QUOTE] TZ zaoferował swoją pomoc w prasowaniu :evil_lol: ciekawa jestem jak długo wytrzyma :evil_lol: a pieluchy tetrowe to się prasuje na 4 :cool3: oszczędność czasu i nerwów :p [quote name='malawaszka']hahahaha ufff ja wczoraj wyrzuciłam chyba z 10 par jak przejrzałam szuflade - na wsi skarpety bardzie jsie dziurawią wiecie? :lol:[/QUOTE] [quote name='Olcia']w gumiakach gwoździe wystają??:)[/QUOTE] [quote name='Vectra']słoma :diabloti:[/QUOTE] [quote name='malawaszka']słoma to z pantofelków - z gumiaków nie widać :lol:[/QUOTE] :roflt: ja tam jakoś nie zauważyłam, żeby na wsi szybciej się darły skarpety :niewiem: ja takiego problemu nie miałam :p a z gumiaczków to najwyżej owies się sypał :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 [quote name='malawaszka']słoma to z pantofelków - z gumiaków nie widać :lol:[/QUOTE] w pantofelkach na gnojowisko ? :diabloti: widocznie marmury masz kiepsko oszlifowane :) Quote
Cola Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Siemanko :p witanko ...zgubiłam się dzisiaj w hurtowni dziecięcej :errrr: ile tam fajnych rzeczy... :loveu: nawet ciuszki 48, takie tyci tyci :mdleje: Quote
Alicja Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [COLOR=Red][B]Poka zakupy :grins:[/B][/COLOR] Quote
Cola Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 eeee...tam...co ja będę wam pieluchy i podkłady pokazywać :diabloti: :evil_lol: Quote
Cola Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Zapomniałam się wczoraj pochwalić :roll: 34tc się rozpoczął :multi: coraz bliżej niż dalej... W ferworze poszukiwań prezentów znalazłam kilka wynalazków :evil_lol: - dla zapracowanych rodziców, akurat przed świętami jak znalazł :p sztuczne łapki przytulają a prawdziwe sprzątają [IMG]http://i.wp.pl/a/f/jpeg/23544/wynalazki_Zaky02-main.jpeg[/IMG] - a gdy raczkujące dziecko się obudzi...pomoże nam wyfroterować podłogi :cool3: [IMG]http://i.wp.pl/a/f/jpeg/23544/wynalazki_mop3.jpeg[/IMG] - kto powiedział, że tata nie może karmić :niewiem: [IMG]http://i.wp.pl/a/f/jpeg/23544/wynalazki_5401612562128202000220368_orig.jpeg[/IMG] - i czego to ludzie nie wymyślą :roflt: lalka do golenia [IMG]http://i.wp.pl/a/f/jpeg/23544/1you_can_shave_the_baby.jpeg[/IMG] Quote
malawaszka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 hahahahahaha no nie mogę :roflt: ale to ostatnie to chyba dla zboczków już :shock: Quote
Olcia Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 o taka froterka by mi się przydała nie musiałabym zamiatać piachu:) Quote
Maga100 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [B]ja też poproszę tą froterkę, a nawet dwie - ubiorę w nie Leona i Pelagię :diabloti:[/B] Quote
dbsst Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 froterka niezła.....................czemu ja czegoś takiego nie wymyśliłam, nie opatentowałam, nie zostałam multi bogata :evil_lol: Quote
Recommended Posts