Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

psiak będzie ze schroniska oddalonego o 13km
Puszek nigdy w zyciu nie jezdzil autem... więc to odpada.
Nic... poprostu przywioze szczeniaka... i się zobaczy. Innego wyboru nie mam. Chciałabym wziąc takiego juz 5-6miesięcznego.

Posted

CZeśc
Fajnie, ze pomozecie jakiejś bidulce ;) Co do przyzwyczajania to moze byc ciężko, bo taki "stary" pies jak Puszek raczej nie jest chętny na zabawy ze szczeniakami a na pewno już potrzebuje dużo spokoju, więc lepeij bedzie gdy weźmiesz jakiegoś spokojnego i "wyrośniętego" szczeniaka, by nie była mu w głowie tylko zabwa

Posted

[quote name='Izabela124.']CZeśc
Fajnie, ze pomozecie jakiejś bidulce ;) Co do przyzwyczajania to moze byc ciężko, bo taki "stary" pies jak Puszek raczej nie jest chętny na zabawy ze szczeniakami a na pewno już potrzebuje dużo spokoju, więc lepeij bedzie gdy weźmiesz jakiegoś spokojnego i "wyrośniętego" szczeniaka, by nie była mu w głowie tylko zabwa[/quote]
zobaczymy jakie psiaki będą w moim schronisku.

• 4 weeks later...
Posted

hej
PRzepraszam, że nie miałam zdjęć... ale już więcej ich nie będzie ;(
wczoraj Pusio spadł ze schodów.. miał jakiś atak i stracił równowage... już się nie podniósł... ;( nie było szansy... ;(
Wczoraj odszedł..

Pusiu jesteś teraz z moim Kleksiem za TM. Jesteście razem! nawet macie koło siebie groby... Pusiu pewnie odzyskałeś tam wzrok i wszystkie siły. Biegasz z Kleksiem po łąkach i cieszycie się. Moi chłopcy!
[*] tęsknie za Wami. Zostałam już kompletnie sama :-( Mam nadzieje, że jest Wam tam dobrze! Kocham Was!