martka1982 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Paluszek nie doczekał... odszedł w schronisku...w nocy...zupełnie sam:placz: Quote
Karolcia_ko5 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Uj nikt nic nie napisał u Palucha.. Paluszek jest spokojnym psiakiem, toleruje wszystkie inne psy, to często one nie tolerują jego. Jest taki kochany przyjdzie potrąci łebkiem. eh.. choroba skreśla jego szanse na nowy domek. Wogóle tego nie rozumiem. Ataków teraz nie ma, więc jest dobrze.. Kto pokocha naszego "mix" Charcika????? Quote
martka1982 Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Paluszek czeka i smutnieje coraz bardziej:( Quote
maarit Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 O mamciu...:placz: ale bidulek.... To bardzo piękny pies!:crazyeye: Choroba nie wybiera ale leczenie padaczki nie jest podobno drogie, czemu człowiek potrafi zrezygnować z przyjaciela w chorobie???:placz: Quote
gonia66 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Oj..MAtenko..jaka ślicznota..jakie ma madre oczy..koniecznie trzeba rozsylac watek...gdzie się da...to naprawde sliczny pies..czy ta choroba da sie wyleczyc????:-( Quote
gonia66 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Martka..bierz sie za rozsylanie watku...pisz po cioteczkach z dogo..blagaj...zapros kogos do pomocy..to naprawde sliczny pies...moze chociaz tymczas platny dla niego znle mozdarmowy tymczas sie gdzies znajdzie???To naparwde sliczny pies...ale nikt nie wie o watku...nikt nie wie o Nim...piszcie....watek musi zyc...potem ogloszenia...ten pies powinien jak najszybciej opuscic schron i miec czlowieka "na wasnosc"...potem juz bedzie latwiej.... Quote
martka1982 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Padaczka jest nieuleczalna. Paluszek oczywiście dostaje leki (trzeba je podawać cały czas już do końca życia), dzięki czemu ataki zdarzają się rzadko. To jest bardzo spokojny, niekonfliktowy pies. Ze względu na chorobę powinien przebywać w cichym, spokojnym miejscu - w schronisku nie ma na to szans. Z Paluszka jest cudowny pieszczoch i przytulasek, pięknie chodzi na smyczy, a biega jak prawdziwy chart - szybko i wielkimi susami:) Paluszek poza dogo nie jest nigdzie ogłaszany. Pomożecie dziewczyny?:) Quote
martka1982 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 gonia66, w jego przypadku myślę,że tymczas, hotel itp nie byłyby wskazane, bo dla niego każda zmiana to stres, a stres w jego przypadku jest niewskazany. A co wątku - faktycznie, nikt tu nie zagląda:( Quote
gonia66 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Dobranoc Paluszku..tak smutno u CIebie i pusto...nie chcialabym zeby coś sie zaczelo dziać strasznego, zeby się wątek rozkręcił..a tak czesto bywa...jutro moze porozsylam wątek gdzie się da...tylko ze mnie niedlugo nikt nie bedzie chcial czytac...trzeba rozsylac przez nowe "twarze"...to taki śliczny pies..ale ktory nie jste śliczny....:-( Quote
Karolcia_ko5 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Ja mogę zrobić! a komu Palusiowi? :roll: Quote
maarit Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Karolcia_ko5 napisał(a):Ja mogę zrobić! a komu Palusiowi? :roll: No jemu -bo nie ma - chyba że oślepłam po całym dniu przed kompem:roll: Jak mają się o nim ludzie dowiedzieć? Musi mieć banner żeby go przemycić na inne wątki:evil_lol: Quote
gonia66 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Maszaberla napisał(a):Do gory Paluszku - sliczny jestes:) O...a kogóż ja tu widzę???:lol: Tez mnie urzekł ten kolejny już piesio...jego bieda chwyta za serce i trudno co swymyslic, ale jedno jest pewne..trzeba tu jak najwiecej cioteczek..razem zawsze latwiej jest coś "wycudować"....a Paluszek potrzebuje jakiegoś ...hhhmmm....extra cudu.." Quote
martka1982 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Karolcia zrobi banerek, a która z was kobitki mogłaby mu zrobić allegro? Quote
Maszaberla Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 gonia66 napisał(a):O...a kogóż ja tu widzę???:lol: Tez mnie urzekł ten kolejny już piesio...jego bieda chwyta za serce i trudno co swymyslic, ale jedno jest pewne..trzeba tu jak najwiecej cioteczek..razem zawsze latwiej jest coś "wycudować"....a Paluszek potrzebuje jakiegoś ...hhhmmm....extra cudu.." Jestem Gosiaczku, Paluszek piekny!:multi: Quote
Maszaberla Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='martka1982']Karolcia zrobi banerek, a która z was kobitki mogłaby mu zrobić allegro? Prosze bardzo -> ALLEGRO Quote
Maszaberla Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Zdjecia troche dlugo sie laduja ale to wina dogo - na Allegro jest ok I jeszcze jedno - moze ktoras z cioteczek zechcialaby zaplacic 12 zl za wyroznienie? To mala sumka ale ja mam juz zobowiazania wobec innych psow... Quote
martka1982 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Wow! Maszaberla co za tempo! Dziękujemy! Wysyłam Ci PW:) [quote name='Maszaberla']Prosze bardzo -> ALLEGRO Quote
Maszaberla Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 martka1982 napisał(a):Wow! Maszaberla co za tempo! Dziękujemy! Wysyłam Ci PW:) Martka, dla Ciebie zawsze ;) (buziaki dla mojej ulubienicy Ogryzi:loveu:) Quote
Karolcia_ko5 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Sorry że taki duży popracuje nad jeszcze jednym.. Quote
Maszaberla Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Karolcia a ja poprosze taki bannerek juz podlinkowany Quote
maarit Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Maszaberla dziękuję że jesteś zawsze tam gdzie trzeba:loveu: i za Allegro:loveu: Quote
Recommended Posts