Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Brysia i Gabi vel Tigra (prawdopodobnie to jego mama), znaleziono przyczepionych do drzewa łańcuchem, przed schroniskiem...
Wątek Gabi vel Tigry: http://www.dogomania.pl/forum/f28/amstaffka-tigra-przywiazana-do-drzewa-pokocha-na-nowo-olsztyn-130155/#post11671923
Psy są ze sobą zżyte, nie tolerują innych zwierząt.

Bryś przypomina "rottweilera w brązowym wydaniu". Ma ok. 2 lat, jest wykastrowany. Poszukujemy odpowiedzialnego domu, Bryś jest agresywny w stosunku do psów. Na spacerach ładnie chodzi na smyczy.

Nr ewidencyjny w schronisku 647

Kontakt: tel.
693 63 32 11 i 604 10 50 18

e-mail [email protected]

Schronisko w Olsztynie, ul. Turystyczna 2, tel. 089 534 88 88

Posted

`. Bryś wręcz na spacerach jest aniołem, pięknie chodzi na smyczy przy nodze. Problem w tym, że nie toleruje innych psów oprócz Tigry. Jego piękne oczy wpatrują się w dal, widać w nich miłość, ogromną tęsknotę za domem, za przyjacielem...

Posted

kate89 napisał(a):
Aby na all go ktos wypatrzył.
napisze zeby wsadzili go na nk,bo jest konto dla astów w potrzebie.

`. Kasia a mogłabyś od razu poprosić o Tigrę, czy by ja mogli wsadzić tam na n-k? Byłabym wdzięczna.

Posted

AguusS__x33 napisał(a):
`. Kasia a mogłabyś od razu poprosić o Tigrę, czy by ja mogli wsadzić tam na n-k? Byłabym wdzięczna.

Tak,napisała o obu psiakach. Fajnie by było jakby znalazły razem dom,jak są ze sobą tak związane..ale szczerze mówiac bardzo w to wątpie :-(

Posted

kate89 napisał(a):
Tak,napisała o obu psiakach. Fajnie by było jakby znalazły razem dom,jak są ze sobą tak związane..ale szczerze mówiac bardzo w to wątpie :-(

`. Dzięki bardzo. Zawsze trudno znaleźć domek dla psów z takimi przypadkami :-( a szkoda...

Posted

obiecuję że wstawię brysia na moje astowo-pitowe konto na nk(chociaż on ani nie astowy...no, może ciut?) ale w lutym-zaraz na początku...bonie mam już ani 10 kb wolnego miejsca na ten miesiąc:shake:wczoraj wstawiłam dżoka-zobaczcie jakiej kiepskiej jakości to zdjęcie-bo musiałam je pomniejszyć bo większe by się już nie zmieściło:
Logowanie do nasza-klasa.pl

chciałam wykupić transfer ale chyba nie warto, bo zdjęcia po miesiącu znikną...(dobrze myślę?)

w każdym razie wstawię brysia i tigre zaraz jak się tylko luty zacznie.

Posted

dlaczego oni to robią :-(
kolejne dwa nieszczęścia
a gdyby nikt ich nie znalazł .....
ja bym tego skur..... na sznur i do drzewa i to na takiej wysokości żeby nie mógł usiąść ... przepraszam, musiałam

cudowny psiak ... oby szybko znalazł domek

Posted

`. Nic się nie stało fioneczka. Ludzie czasami są okrutni! :angryy: Tylko im zrobić krzywdę!
Madox/Bryś powoli ożywia się na spacerach... Jednak także nie toleruje innych psów i kotów jak Tigra/Gabi.

• 2 weeks later...
Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Dzisiaj w schronisku był Pan zainteresowany Brysiem. Niestety w domu była już suczka, a Bryś nie akceptuje innych zwierząt poza swoją mamą.

ojjjj, jaka szkoda!
brysiu, gdybyś tylko wiedział...:shake: