Morgan:-) Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 BENEK Benek to najprawdziwszy, duży i stateczny bernardyn. Został porzucony w Skoczowie, przez kilka dni błąkał się, i nikt go nie szukał. Jest łagodnym, spokojnym i grzecznym psem, nie ma z nim kłopotów, ufa człowiekowi i ma ciepłe, dobre spojrzenie. Benek najlepiej będzie się czuł w domu z dużym ogrodem i wygodną budą. Ma około 4 lata. Ponieważ jest jeszcze dość młody, duży, ładny i zdrowy - może okazać się znakomitym kąskiem dla kogoś, kto szuka dużego psa na łańcuch. Cioteczki Kochane!! Szukamy dla Benka wspaniałego domku u ludzi kochających tą rasę (tak tak - wiem, że poszłam po bandzie z tymi marzeniami). To jeszcze całkiem młody psiak. Taki kochany cichy i spokojny misio. Pomożecie znaleźć mu jego przystań?? PLEASE :) Kontakt w sprawie adopcji: Dea tel.: 603 244 518 e-mail: [email protected] Quote
Morgan:-) Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Benek wita wszystkie Ciotki i się pokazuje :multi: Quote
Dea Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 a Benek baaardzo sympatyczny jest, jak to benek:p Quote
ANETTTA Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 mam osoby cheten na benka mlodego podrzuce im fotki i namiary na was jegomośc ze slaska chorzowa dom tesciów czy kogos w swietokrzyskim .....nie znam goscia ..jakby sie odezwał ..:angryy:przeczepcie go solidnie ......:mad:............bo benius musi miec najlepszy dommmmmmmmmm Quote
zuzlikowa Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 :loveu:ANETTTA napisał(a):mam osoby cheten na benka mlodego podrzuce im fotki i namiary na was Ja też podrzuciłam! Mały jest przesłodki!!!!:loveu: Quote
Dea Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Jasne, że przetrzepiemy:diabloti: A jakby coś w schronie jest jeszcze około 4 letnia bernardynka, zdjęcie jest na wątku cieszyńskim ogólnym i na str schronu: [url=http://www.schronisko.cieszyn.pl]Schronisko dla zwierz Quote
ANETTTA Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 pokazmy ja światu mysle ze ben nie bedzie miał nic przeciwko W tym samym schronisku - w Cieszynie!, jest 4 letnia sunia benka N9 BALI Bali jest bardzo sympatyczną, pogodną i przyjazną suczką bernardynką. Potrafi podawać łapę gdy czegoś chce, jest łasa na smakołyki, lubi być głaskana, i jest bardzo łagodna. Będzie wspaniałą przyjaciółką, na pewno dostarczy dużo radości. Bali ma około 4 lat. Zobacz zdjęcia... link do info i fotek http://schronisko.ustronet.com/index...=510&Itemid=33 Quote
sonikowa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Śliczny chłopak! Brak tylko domku :roll: Quote
zuzlikowa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Dzięki za banerek! Może już niedługo będę mogła go wstawić! Trzymajcie za Sawę i Blankę! Quote
zuzlikowa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Kilka dni temu wysłałam dogomaniaczce namiary Benia dla domku pod Krakowem i...dostałam taki mail: "Juz postanowione-chcą Benka...dałam im namiary na osobę podaną na forum, która ma uczestniczyć w sprawie adopcji. Mam nadzieję, ze będzie super!'' Ja też mam nadzieję na najwspanialszy domek dla ...obu beniów!!!! Podobnie jak ciocia A. proszę...sprawdźcie domek dokładnie!:loveu: I niech jak najszybciej w nim wylądują!!!Oba benie...są takie skończenie bernardynkowate!:loveu: Quote
sonikowa Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Yes, yes, yes :multi: Oby domek wypalił! Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 taki sliczny bernardyn..... i nikt nie pyta o niego..... Quote
Dea Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Benka już nie ma w schronie, zaadoptowany, pojechał pod Żywiec. Z benków jest jedna benka, o imieniu Benita, wiek około 3 lata Quote
Paulina_mickey Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Kontakt koniecznie to się ją ogłosi. ;) Quote
ANETTTA Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 aaaaaaaaaa cos o niej wiecej ...zmienmy tytuł i szukajmy domu beniulce Quote
Dea Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Baniulka została znaleziona z drugą suką, onkowatą, razem biegały. Tamta już poszła do adopcji. Benita w stosunku do ludzi jest przyjazna i łagodna, z tamtą suką też się dogadywała, ale z którąś z kojca musiała się wziąść za łby, bo ma ucho naderwane, w trakcie leczenia. Kto zaczął nie wiadomo. Suczka od tamtej pory raczej się dystansuje, ostatnio nie wychodziła za bardzo z pomieszczenia do kojca. Quote
zuzlikowa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Pomóżcie proszę finansowo...każda złotówka,każde 5zł...pomoże beniowi przeżyć...teraz choć ma tylko dysplazję(a i to nie jest pewne!) wisi nad nim piętno śmierci Niedorostek BENEK wisi nad nim piętno śmierci pomoże każda złotówka,5zł Sunię zaznaczam i zrobię jej allegro! Piękna dziewczyna! Dea ,kontakt na Ciebie?A masz może więcej fotek? Quote
Dea Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Zuzlikowa jasne, że mam:p Wyślę, jak będę przy kompie domowym, teraz jestem na wyjeździe. Postaram się jutro wieczorem. W razie czego cztery fotki można ściągnąć na już ze strony schroniska. Quote
zuzlikowa Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Ok! To Ty przyślij,a ja przymierzam się do allegro! Najwyżej się dołoży!:lol: Quote
Recommended Posts