Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gośka']My mamy w planach wreszcie szczeniaczki. Jak wszytsko dobrze pójdzie będziemy się już w kwietniu chwalić i wstawiać zdjęcia:p[/quote]

To trzymam kciuki :-)

Posted

[quote name='Gośka']I Tula niech się pochwali bo u niej też będzie miot tyle że XXL-ki :p mniej więcej w tym samym czasie.[/quote]

Czyżby Brocca dojrzała już do dzieciaków :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

A mnie się przypomniało :cool3:, że w hodowli mam również średniaki ;) i po 6-letniej przerwie pojawią się się w połowie lutego małe czarne średniaczki :multi:

A w lecie w hodowli Omne Trinum Perfectum pojawią się szczeniaki dużych aprikotów :multi:

Posted

[quote name='Sonya-Nero']A mnie się przypomniało :cool3:, że w hodowli mam również średniaki ;) i po 6-letniej przerwie pojawią się się w połowie lutego małe czarne średniaczki :multi:

A w lecie w hodowli Omne Trinum Perfectum pojawią się szczeniaki dużych aprikotów :multi:[/quote]

Również trzymam kciuki za udany miot ! :loveu:

Uuuu... Duże aprikotki :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Witam i też się melduję ,trochę w imieniu Iwonki ,bo planowany miot dużych czarnych ma być w hodowli Nontiscordardime,ale szczeniorki będą u mnie więc już ostrzegam, że zasypię dogomanię fotkami.
Pozdrawiam Justyna i Brocca czekające na cieczkę

Posted

[quote name='.:TULA:.']Witam i też się melduję ,trochę w imieniu Iwonki ,bo planowany miot dużych czarnych ma być w hodowli Nontiscordardime,ale szczeniorki będą u mnie więc już ostrzegam, że zasypię dogomanię fotkami.
Pozdrawiam Justyna i Brocca czekające na cieczkę[/quote]

Justynka GRATULACJE :) :) i czekam na dwa rozwiązania :) w tym roku :)

Posted

U nas tez jest planowany miot pudli mini czarnych po Negry , zastanawiam się tylko nad tatusiem .Czy powtórzyc bardzo udane krycie Fantą czy użyc innego super psa , którego tez mam na oku i jest wstepnie obgadany .

A i planuje miocik chartów afgańskich po mojej zlotej dziewczynce i miocik charcików po Olivce :)

Posted

[quote name='Joanna G']U nas tez jest planowany miot pudli mini czarnych po Negry , zastanawiam się tylko nad tatusiem .Czy powtórzyc bardzo udane krycie Fantą czy użyc innego super psa , którego tez mam na oku i jest wstepnie obgadany .

A i planuje miocik chartów afgańskich po mojej zlotej dziewczynce i miocik charcików po Olivce :)[/quote]

To się Tobie, Asiu rodzinka rozrośnie ! Trzymamy kciuki aby wszystko poszło po Twojej myśli :lol: i czekamy na małe czarnuszki :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Morelowe sredniaczki są teraz do odbioru :) pod koniec roku raczej szczeniaczków w tym kolorze nie będzie.

Więcej informacji i zdjęcia masz tu: [url=http://www.vericolor.republika.pl]:: VERICOLOR :: pudle

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/4669.html"].ania[/URL], niestety teraz to dla mnie o wiele za szybko - najcięższy rok na studiach, jak go przeżyję zacznę się dokładniej rozglądać - na razie nie mam czasu na dobre odchowanie i wychowanie szczeniora ;)

Posted

Musisz regularnie śledzić wątek, może ktoś się ujawni i na stronie klubu pudla przeglądaj 'szczeniaki' może coś znajdziesz ;)

Powodzenia w nauce! U mnie też teraz ciężko ;):happy1: