Paula&Goofi Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Może hodowcy pochwalą się planami na 2009 rok ? :D Miło by było :) Pozdrawiam! Quote
Gośka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 My mamy w planach wreszcie szczeniaczki. Jak wszytsko dobrze pójdzie będziemy się już w kwietniu chwalić i wstawiać zdjęcia:p Quote
Paula&Goofi Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Oooo! No to czekam na maluchy :) A kto zostanie rodzicami ? :cool3: Quote
iremos Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Gośka']My mamy w planach wreszcie szczeniaczki. Jak wszytsko dobrze pójdzie będziemy się już w kwietniu chwalić i wstawiać zdjęcia:p[/quote] To trzymam kciuki :-) Quote
Gośka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Bilu i Mafina, chyba nie muszę przedstawiać szerzej;) Quote
Gośka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 I Tula niech się pochwali bo u niej też będzie miot tyle że XXL-ki :p mniej więcej w tym samym czasie. Quote
Śnieżynka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Gośka']I Tula niech się pochwali bo u niej też będzie miot tyle że XXL-ki :p mniej więcej w tym samym czasie.[/quote] Czyżby Brocca dojrzała już do dzieciaków :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Paula&Goofi Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='Gośka']Bilu i Mafina, chyba nie muszę przedstawiać szerzej;)[/quote] Bil mi się strasznie podoba :loveu: Trzymam kciuki za udany miot! :razz: Quote
Sonya-Nero Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 A mnie się przypomniało :cool3:, że w hodowli mam również średniaki ;) i po 6-letniej przerwie pojawią się się w połowie lutego małe czarne średniaczki :multi: A w lecie w hodowli Omne Trinum Perfectum pojawią się szczeniaki dużych aprikotów :multi: Quote
Paula&Goofi Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='Sonya-Nero']A mnie się przypomniało :cool3:, że w hodowli mam również średniaki ;) i po 6-letniej przerwie pojawią się się w połowie lutego małe czarne średniaczki :multi: A w lecie w hodowli Omne Trinum Perfectum pojawią się szczeniaki dużych aprikotów :multi:[/quote] Również trzymam kciuki za udany miot ! :loveu: Uuuu... Duże aprikotki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Gośka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 No to przyszły rok zapowiada się owocnie:p Brakuje jeszcze zapowiedzi toyków, dalej chwalić się :p kto, gdzie i kiedy:cool3: Quote
Eustachy Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Gośka']Bilu i Mafina, chyba nie muszę przedstawiać szerzej;)[/quote] No to będzie wielkie wesel w rodzinie :) trzymam kciuki za sukces Quote
Sonya-Nero Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 No brązowe / czarne toyki też będą :cool3: jak dobrze pójdzie to wczesnym latem :) No to czekamy na mafinkowe wnuczki lakusiowe ;) :) Quote
Eustachy Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Widzę, że sezon zapowiada się ciekawie :p A sreberka to się w tym roku jakieś nie wyklują :cool3: Quote
.:TULA:. Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Witam i też się melduję ,trochę w imieniu Iwonki ,bo planowany miot dużych czarnych ma być w hodowli Nontiscordardime,ale szczeniorki będą u mnie więc już ostrzegam, że zasypię dogomanię fotkami. Pozdrawiam Justyna i Brocca czekające na cieczkę Quote
Śnieżynka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='.:TULA:.']Witam i też się melduję ,trochę w imieniu Iwonki ,bo planowany miot dużych czarnych ma być w hodowli Nontiscordardime,ale szczeniorki będą u mnie więc już ostrzegam, że zasypię dogomanię fotkami. Pozdrawiam Justyna i Brocca czekające na cieczkę[/quote] Justynka GRATULACJE :) :) i czekam na dwa rozwiązania :) w tym roku :) Quote
Gośka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 TULA tez czekam na te cieczki, oby wszytsko po Twojej myśli było:p Quote
aneta Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 No to czekamy na wiadomości :loveu: Bo u mnie zastój, następne szczeniaki z przydomkiem "Czarna Fuga" za jakieś 4-5 lat... Quote
Joanna G Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 U nas tez jest planowany miot pudli mini czarnych po Negry , zastanawiam się tylko nad tatusiem .Czy powtórzyc bardzo udane krycie Fantą czy użyc innego super psa , którego tez mam na oku i jest wstepnie obgadany . A i planuje miocik chartów afgańskich po mojej zlotej dziewczynce i miocik charcików po Olivce :) Quote
Eustachy Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Joanna G']U nas tez jest planowany miot pudli mini czarnych po Negry , zastanawiam się tylko nad tatusiem .Czy powtórzyc bardzo udane krycie Fantą czy użyc innego super psa , którego tez mam na oku i jest wstepnie obgadany . A i planuje miocik chartów afgańskich po mojej zlotej dziewczynce i miocik charcików po Olivce :)[/quote] To się Tobie, Asiu rodzinka rozrośnie ! Trzymamy kciuki aby wszystko poszło po Twojej myśli :lol: i czekamy na małe czarnuszki :loveu: Quote
Gośka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Asia u Ciebie o dopiero sypnie szczeniaczkami:p Quote
sachma Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 będą może jakieś mioty czarnych/brązowych/morelowych średniaków pod koniec roku? :) Quote
.ania Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Morelowe sredniaczki są teraz do odbioru :) pod koniec roku raczej szczeniaczków w tym kolorze nie będzie. Więcej informacji i zdjęcia masz tu: [url=http://www.vericolor.republika.pl]:: VERICOLOR :: pudle Quote
sachma Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/4669.html"].ania[/URL], niestety teraz to dla mnie o wiele za szybko - najcięższy rok na studiach, jak go przeżyję zacznę się dokładniej rozglądać - na razie nie mam czasu na dobre odchowanie i wychowanie szczeniora ;) Quote
.ania Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Musisz regularnie śledzić wątek, może ktoś się ujawni i na stronie klubu pudla przeglądaj 'szczeniaki' może coś znajdziesz ;) Powodzenia w nauce! U mnie też teraz ciężko ;):happy1: Quote
Recommended Posts