Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Unbelievable']Maniek fajny na agi, tylko pańcia leń... :diabloti:
a agilitowym wymiataczem jest Mańska łysy brat, meega :loveu: taki grzywkowy Flai bez gubienia musku :loveu:[/QUOTE]

trochę tak :evil_lol: ale z drugiej strony nic konkretnego wcześniej z nim nie robiłam, dopiero teraz coś co ma cel :diabloti:
tak więc idzie ku lepszemu
oooooo tak :loveu:

Posted

[quote name='Unbelievable']Maniek fajny na agi, tylko pańcia leń... :diabloti:
a agilitowym wymiataczem jest Mańska łysy brat, meega :loveu: taki grzywkowy Flai bez gubienia musku :loveu:[/QUOTE]
Jak nam miło :D Ja na razie edukuję siebie, więc pies musi mieć przerwę, bo nie mam dosłownie nawet jak przyjechać, będę dopiero w następny weekend.
Generalnie jestem zaskoczona jaki z łysego jest grzeczny i ułożony pies!! Po prostu kontrolowane adhd jest MEGA FANTASTYCZNE!!
Marta, jak chciałabyś pieska pp to za jakiś czas powinny być szczeniaki - rodzeństwo Małego i Mańka (jeszcze sunia nie byla kryta, ale cieczka powinna być w najbliższym czasie). Generalnie cały miot M jest pozytywnie zakręcony i z super psychiką. Jakbyś cokolwiek chciała wiedzieć, to na pw podam mój numer tel :)

Posted

Będę w Święto zmarłych, a potem przyjeżdżam za 10 dni bo chłopak zgłoszony jest na wystawę. Mogłabym zostawić go na ten weekend pomiędzy, ktoś mógłby go poedukować i sie pobawić agilitowo jak chce :eviltong:
Chociaż bez niego to szaro, buro, nudno i nie miałby kto mi nóg ogrzewać w łóżku, ale jakoś bym wytrzymała :razz:

Posted

[quote name='Dada']Będę w Święto zmarłych, a potem przyjeżdżam za 10 dni bo chłopak zgłoszony jest na wystawę. Mogłabym zostawić go na ten weekend pomiędzy, ktoś mógłby go poedukować i sie pobawić agilitowo jak chce :eviltong:
Chociaż bez niego to szaro, buro, nudno i nie miałby kto mi nóg ogrzewać w łóżku, ale jakoś bym wytrzymała :razz:[/QUOTE]

Ja chce małego :loveu: tęsknimy z Buenoskiem :cool3:

Posted

[quote name='Dada']Będę w Święto zmarłych, a potem przyjeżdżam za 10 dni bo chłopak zgłoszony jest na wystawę. Mogłabym zostawić go na ten weekend pomiędzy, ktoś mógłby go poedukować i sie pobawić agilitowo jak chce :eviltong:
Chociaż bez niego to szaro, buro, nudno i nie miałby kto mi nóg ogrzewać w łóżku, ale jakoś bym wytrzymała :razz:[/QUOTE]

jaaaaa chce się z nim pobawić agilitowo :loveu:
w ogóle ja go chce, hahah, na weekend to tak w sam raz :evil_lol: tylko ciekawe co na to rodzice, chociaż uprzedzałam już jakiś czas temu :lol:

Posted

ja też chcę! chociaż to awykonalne, ale i tak chcę :evil_lol:

Posted

[quote name='Dada']No to teraz się bijcie :P[/QUOTE]

fight w kisielu? :diabloti:

[quote name='Unbelievable']ja też chcę! chociaż to awykonalne, ale i tak chcę :evil_lol:[/QUOTE]

nooo to byłoby ciekawe :evil_lol: i trochę niebezpieczne :lol:

Posted

Dziękuje dziewczyny za opis :)
forum nazwy nadal nie mam :D bo dogo blokuje ;/

Dada, a na kiedy ten miot jest planowany?
ja narazie chce sie dowiedzieć, jak najwięcej o rasie i czy nadaje sie na właściciela grzywki.... :)

Posted

[quote name='Marta_Ares']Dziękuje dziewczyny za opis :)
forum nazwy nadal nie mam :D bo dogo blokuje ;/

Dada, a na kiedy ten miot jest planowany?
ja narazie chce sie dowiedzieć, jak najwięcej o rasie i czy nadaje sie na właściciela grzywki.... :)[/QUOTE]

Zanim maluchy byłyby do odbioru to jakieś 5-6 miesięcy :) A nawet nie wiadomo co się urodzi, ale myślę, że jak szukasz do agility to warto się zastanowić. Jak będziesz chciała na agi i zdecydujesz się powystawiać, to będzie można się z Gosią dogadać
Tu masz tatuśka Mańka
[URL]http://www.chinesecrested.no/en/registry/66386/Sasquehanna+Margrabia.html[/URL]
No i koniec offffffa :D Jak coś to na pw pisz na pewno odpowiem

Jakoś cicho tu, jak wyniki walki, kto jest zwycięzcą tej kisielowej walki?

Posted

[quote name='Iza.']Magda poddała się walkowerem więc wygrywam ja ;D[/QUOTE]
Skoro tak twierdzisz :P żeby nie było potem rwania włosów z głowy, bo Magdzie w łysinie nie byłoby do twarzy

Posted

[quote name='Dada']Skoro tak twierdzisz :P żeby nie było potem rwania włosów z głowy, bo Magdzie w łysinie nie byłoby do twarzy[/QUOTE]

Nie odzywa się to to znaczy że się poddała :diabloti:

Posted

[quote name='Iza.']Magda poddała się walkowerem więc wygrywam ja ;D[/QUOTE]

to Ty wymiękłaś jak o kisielu przeczytałaś :diabloti: hhahha
a tak serio to u mnie chyba rodziciele się nie zgodzą, a szkoda, łysy będzie płakał :( : D

Posted

[quote name='Kashdog']No genialne są te Twoje białasy :loveu::loveu:
A jaki obiektywik kupujesz :D?[/QUOTE]

tele, wacham się między dwoma, ale chyba będzie canon 70-300 :cool3:

Posted

[quote name='Feigned']to Ty wymiękłaś jak o kisielu przeczytałaś :diabloti: hhahha
a tak serio to u mnie chyba rodziciele się nie zgodzą, a szkoda, łysy będzie płakał :( : D[/QUOTE]cc
Ja to się ciągle zastanawiam jak Małego znieśli rodzice Izy, teraz przy tamtym Małym 10cio miesięczny Mały to anioł, aniołek, aniołeczek
Nie martw się wpadniemy w odwiedziny tak czy siak, zapakuję Młodego w spider doga kombinezon i niech się tam tłuką chłopcy na dworze :P

Posted

[quote name='Dada']cc
Ja to się ciągle zastanawiam jak Małego znieśli rodzice Izy, teraz przy tamtym Małym 10cio miesięczny Mały to anioł, aniołek, aniołeczek
Nie martw się wpadniemy w odwiedziny tak czy siak, zapakuję Młodego w spider doga kombinezon i niech się tam tłuką chłopcy na dworze :P[/QUOTE]

Mały to ANIOŁ zawsze i wszędzie :diabloti:
Moja mama cały czas wypomina jak on wspaniale grzeje :lol: i wypytuje mnie jak Mały teraz wygląda ;D