Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

witam wszystkich milosnikow mopsikow!!Milo mi znalesc sie w tak doborowym gronie.Czasem tu zagladalam ale wypowiadam sie po raz pierwszy.A wiec WITAJCIE

Posted

Witaj kasiara milo cie poznac! :D Moja mopsiczka ma juz dwa latka,i jest slodka tak jak wszystkie mopsiaczki!!! :D Pozdrawiam wszystkich!

Natka a co cie niewidac?Ani na gadu ni na forum? :cry:
To my bessi i ja :D Pozdrowionka i do zobaczyska!I czekam na te nieszczesne zdjecia z Opola :wink:

Czesc wszystkim!Czy ktos sie wybiera na wystawe w Chojnicach lub w Sopocie? :D

Posted

Ja bym bardzo chciala byc bo towarzystwo szykuje sie doborowe :P ale poki co nic na to nie wskazuje :roll: , wiec czekam na obszerna fotorelacje :wink:

Posted

Nata, jak pojade furaczem to cie przeca zabiore. Z Aga juz wstepnie gadalam i jakis kat do spania dla ciebie sie znajdzie wiec luzik.
My sie wystawiamy - aczkolwiek nie robimy sobie wielkich nadziei bo sie pewnie same pieknoty do Sopotu zjada. Jedziemy glownie towarzysko a wystawiamy sie przy okazji.

Posted

ferroo ja ciebie slucham bardziej niz wlasna mamcie :wink: zobaczymy co da sie z tym Sopotem zrobic
Poki co wstawiam weekendowe fotoski mojego BIMBONA (czyli Ptyska [size=1]TO JEGO NOWA KSYWA[/size]) ...niestety nie sa najlepsze, bo ksiaze jest ostatnio straszna wiercipieta

[img]http://img275.imageshack.us/img275/4276/aptys08th.jpg[/img]

[img]http://img275.imageshack.us/img275/4041/aptys11bc.jpg[/img]

Posted

Natka no mam nadzieje ze sie spodkamy w tym nieszczesnym Sopocie :) No a ksiaze jak zwykle uroczy zreszta od wczoraj mam go na tapecie :lol: a kto mu taka ksywke wymyslil ?

Posted

Oj chyba az tak bardzo nie zrzedze :wink:
Bimbon ma jeszcze kilka ksywek np Al Ptichone (od Al Capone 8) ) albo Gangser Tulecki :lol:

Posted

[quote name='dzurga']Nata, jak pojade furaczem to cie przeca zabiore. Z Aga juz wstepnie gadalam i jakis kat do spania dla ciebie sie znajdzie wiec luzik.
.[/quote]

Luzik - guzik :wink:
Przyjeżdżaj, kochana, zrobimy sobie garden - party rottweilerzo - mopsowe :D