Jump to content
Dogomania

co o tym sadzicie? (bylo:niezla fabryczka?)

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bajadera']Zwłaszcza, że jak wynika z postu pauliny200, to hodowla miesci się w Polsce .......[/quote]

No faktycznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale baba to jakaś Niemka.

Posted

Znajomi mojej cioci mają psiaka z tej "Niemieckiej hodowli" :roll:. Mieści się w Polsce i dzięki obcojęzyczności budzi zainteresowanie.

Mopsy ze stojącymi ucholami wymiatają ;).

• 2 weeks later...
Posted

Po obejrzeniu strony internetowej ''niemieckiej hodowli'' zabrakło mi słów...Że psom do rasowych daleko - każdy widzi.Na mnie jednak największe wrażenie zrobiły zdjęcia smutnych szczeniąt poupychanych pomiędzy kolorowe zabawki.Faktycznie pluszowe misie,sztuczne kwiatki i plastikowa lokomotywa to jest to,czego szczenię najbardziej w życiu potrzebuje:angryy: Koszmar

Posted

Takie zdjęcia, to klasyczny chwyt pseudohowli. Wciska się klientowi, jakie to śliczniunie maleństwa jak zabaweczki ..... Widziałam ten chwyt na wielu ogłoszeniach na Allegro.

• 1 year later...
Posted

[quote name='Delay'] I ci ludzie mieli 15 psów i już twierdzili że to za dużo. A dlaczego? a właśnie dlatego że traci się kontakt z psami, które zaczynają żyć w stadzie, zaczynają się problemy z socjalizacją szczeniąt, nierzadko pojawiają się zaburzenia psychiki psów, nie wspominając jak ciężkie jest doglądanie dużej liczby psów i właściwa opieka nad nimi.
[/QUOTE]

święta racja!!

nikt mi nie powie,że hodowla obfitująca w taką statystykę jest w stanie zapewnić psom- każdemu z osobna- "TO" co jest najważniejsze dla pieska miłość i uczucie ....

Jak widzę w hodowlach stado liczące 20-30 "sztuczek", bo co niektórzy tak określają swoje okazy wystawowe i kupione w jednym kwartale roku to mnie poprostu szlag trafia!!!! po co kupiła 10 -15 egzemplarzy bo nikt mi nie powie że z miłości (chyba że tej:angryy: do czegoś innego....:mad:)