Pasavera Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 Witam w galerii mojej sznaucerki miniaturowej Figi i jej przyjaciół 8) Mam nadzieję, że miło spędzicie w niej czas i nie będziecie się nudzić oglądając "miliony" fot mojego diabełka :lol: Miłego oglądania :D 7.06.2005 - postanowiłam, że jednak będzie to galeria mojej suni i jej przyjaciół, więc temat "Co to za rasy" już nieaktualny :wink: Mam nadzieję, że uda mi się usunąć większość tych niepotrzebnych już postów :wink: Quote
Pasavera Posted November 5, 2004 Author Posted November 5, 2004 No to zaczynam :lol: Fotki z tegorocznych wakacji :wink: Figa miała wtedy 1,5 roku :wink: Jak widać na fotkach Figa jest bardzo ciekawskim sznaucerkiem :lol: Quote
Pasavera Posted November 5, 2004 Author Posted November 5, 2004 E a jak to się zmienia ? :roll: :lol: Już zmieniłam ja... 8) :D O dzięki :calus: Kolejne zdjęcia :wink: galop :lol: Tylko nie wiem czy ktoś chce to oglądać :roll: Quote
coztego Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 No pewnie, każdy chce oglądać ;) Ale jej się fajnie grzywka rozwiewa jak biegnie! I wąsiska! :lol: Quote
Pasavera Posted November 6, 2004 Author Posted November 6, 2004 Figusia w koszulce :lol: Nochalek w piachu :wink: Z suszonym uchem w pyszczku :P Śpiąca piekność Quote
Pasavera Posted November 6, 2004 Author Posted November 6, 2004 A tu ze sznaucerkową skarbonką :D Quote
Pasavera Posted November 6, 2004 Author Posted November 6, 2004 A teraz fotki ze stadniny koni :lol: KONIKI :D :P :D Quote
Pasavera Posted November 6, 2004 Author Posted November 6, 2004 INNE ZWIERZĄTKA :D Psiaczki Lama :wink: :lol: Jak ktoś chce jakieś zdjęcie jako tapetkę to pisać na pw :wink: Quote
malawaszka Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 :P a ja mam to na pulpicie :angel: :angel: :angel: boska jest ta fota :klacz: Quote
Pasavera Posted November 9, 2004 Author Posted November 9, 2004 A teraz troszkę Fuksa - przyjaciela Figi :D :lol: :D :lol: :P :lol: :P :lol: Quote
Pasavera Posted November 13, 2004 Author Posted November 13, 2004 wyobraz sobie ze taka sama glowka tego pieska jest na kazdym "denta stix" Pedigree w Niemczech .http://www.akc.org/breeds/recbreeds/engfox.cfm :o Troszkę Figusi :lol: Zabawa z przyjacielem "Drucikiem" :D Quote
Marta-m Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 Foty supeeeerrrrrrr :D Naprawde masz talent :wink: No i fotogeniczną Fige :lol: Quote
Pasavera Posted November 14, 2004 Author Posted November 14, 2004 Cosik nie widać zainteresowania moją galerią :( Sesja pt. "Figa na przewodnika" :lol: idź za mną :D No szybciej szybciej :wink: A teraz na górke i z górki oczywiście z paryczkiem w pyszczku a teraz go sobie pomemłamy :roll: nie dam ci ! ale tu pięknie :lol: Quote
malawaszka Posted November 14, 2004 Posted November 14, 2004 Pas - to dzisiaj takie słońce miałaś???????? :o u mnie tak zimno i ciemno :-? boska Figa :D Quote
Pasavera Posted November 14, 2004 Author Posted November 14, 2004 witaj siostro :evilbat: To sloneczko na fotach bylo tydzień albo i dwa temu :wink: Ale dzisiaj też próbowało się przecisnąć przez chmurzyska :lol: Quote
anetta Posted November 14, 2004 Posted November 14, 2004 Kurcze, mi takie ladnie nie wychodza :( :wink: Figa jest bardzo fotogeniczna sunia! Kaja to raczej unika zdjec :lol: ale jakos sesja sie odbyla :evilbat: :lol: Aha, nie wiesz ze walki psow sa zakazane? :evilbat: :lol: Quote
Pasavera Posted November 19, 2004 Author Posted November 19, 2004 Walki :o :lol: Jakie tam walki :lol: To było tylko podgryzanie 8) (narazie) Quote
Pasavera Posted November 19, 2004 Author Posted November 19, 2004 No to może troche "walk" ze sznaucerkową koleżanką Kiką :lol: zapasy 8) nos w nos, oko w oko :lol: Kika w locie 8) :wink: Quote
anetta Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 :angel: super, super, suuuper :angel: :D Jaka rozdzielczoscia robials ta fotke Quote
Pasavera Posted November 20, 2004 Author Posted November 20, 2004 :angel: super, super, suuuper :angel: :D Jaka rozdzielczoscia robials ta fotke To jest tylko kawałek całej fotki, ale cała ma rozdzielczość 1024 x 768 czyli taka wieksza tapeta :wink: A co chcesz ją ? :o :lol: Mnie się też strasznie podoba. Lubię foty w ruchu 8) Quote
anetta Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 Ale robilas cos z nia, obrabialas jakos? Bo ja chyba aby miec takie zdjcia z bliska robie za mala rozdzielczoscia, pozniej jak chce ja przyblizyc to pikselki sie pojawiaja... :roll: A co chcesz ją ? Nie nie :lol: Quote
Pasavera Posted November 30, 2004 Author Posted November 30, 2004 dzięki :angel: Zapraszam (pojawiło sie sporo nowych tapetek) A teraz troche zdjątek 8) Z przyjacielem Fuksiem :wink: Sam Funiaszek Quote
malawaszka Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 bajeranckie te foty Pasaverko :D jak ja Ci zazdroszczę tego, że Figula się z psiakami bawi i z bokserem :roll: :D a fotki Figi i Kiki to jakby Luna się z Figą bawiła :angel: :angel: :angel: :P Quote
Recommended Posts