Vika_Bari Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Dzwonilam dzis i niby wszystko dobrze ale Zonia nie chce jesc a to dla niej bardzo nie normalne bo na ogól to mogla konia z kopytami zjesc. Martwie sie. Moze przyzwyczai sie a moze pogloduje i schudnie a jak nie to co mam zabrac ją z powrotem? Przeciez nie jest normalne ze pies nie chce jesc? Quote
agaga21 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 nie je bo tęskni...nowi właściciele muszą dać jej bardzo duzo miłości i czułości .myślę ze sunia przywyknie. powiedz, jak to z nią było?ona przez ostatnie miesiące mieszkała sama czy ja coś pomyliłam?bo wczesniej była w dt przez rok, tak?i państwo z dt wyjechali kilka miesięcy temu za granicę na stałe? Quote
Vika_Bari Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Zoniczka do sterylki byla u Dobermanii a po sterylce trafila do mnie. Caly ten czas mieszkala u mnie ale jak byl u mnie mój tata (który generalnie nie lubi psów a w Zonce sie zakochal) to Zonia zamieszkala z nim. Potem on pojechal do domu a Zonia zostala sama w pustym domu. Ja z nią i na rower i do lasu i zabawy i karmienie i wyjazdy samochodem na sprawdzanie domów i do lekaza i inne ale to i tak nie bylo to samo co miec wlasny dom i wlasną rodzine. Problem polegal na tym ze nienawidzili się z moją dobermanką. Oddzielnie kazda z nich to królik i lączy sie z kotami i resztą psów a razem to dwa djabla które gryzą sie do ostatniej kropli krwi. Zaraz wyszle wlascicielce Zoni nasz wątek i zobaczymy morze bedzie pisac nam nowosci o Zoniacie. Quote
Vika_Bari Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Nu i w moim DT zostali tylko Czino (ale tego to juz nie wydam za zadne skarby swiata) bo jest moja miloscia nawet wiekszą od VIki bo Fred zacelowuje Viki co 5 minut a Czino jest zacalowany mną. Nu i dwa karoluszki: Kila i Sara. Zdrowie Kili jest super i jest to mloda psinka okolo 1,6 roku, zdrowa i wesola. Na temat Sary nic narazie nie pisze bo badamy ja i przed podaniem diagnozy musze sprawdzic wszystko kilka razy. Bo my z lekazem mamy powazne podejrzenia. Beatko wstawisz foty? Quote
agaga21 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 jakies wieści z nowego domku? [SIZE=2]wybaczcie proszę offa: BARDZO PROSZĘ O POMOC! PIĘKNY ASTEK ŻYJE OD MIESIĘCY W "PIWNICY" BEZ WIDOKU SŁOŃCA, BEZ ZAPACHU TRAWY, BEZ KONTAKTU Z LUDŹMI!!! WEGETUJE W ZIMNYM, BETONOWYM POMIESZCZENIU, GDZIE NAWET NIE MA NAJMNIEJSZEJ SZANSY NA TO, BY KTOŚ GO WYPATRZYŁ:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/baron-3-letni-piekny-pitbull-zyje-bez-slonca-trawy-ludzi-pomoz-127735/ postanowiłyśmy z ab-agnieszką zabrać go do hoteliku ale same nie damy rady... proszę o pomoc dla BARONA!!! proszę o nawet najskromniejsze deklaracje finansowe (choćby po 5, 10, 15 zł) i bazarki na tego pięknego psiaka, który zgnije bez waszej pomocy w tej piwnicy...:-( z waszą pomocą damy radę, wyciągniemy go do hotelu i znajdziemy wspaniały dom! Quote
Dobermania Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 No i co tam z Zonką, CZY JUŻ JE?, czy ta dziewczyna, szczęśliwie dzieląca teraz życie z kochającym wszystkich miodowym grubaskiem napisze nam parę słów:)? I może jakieś zdjęciaaa...;) Quote
agaga21 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 tez bym chciała przeczytać coś o nowym życiu zonki:cool3: Quote
BeataJ Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Oleny nie ma w Polsce aktualnie. Mysle, ze jak wroci to cos o Zonce napisze. Nadal u Olenki sa dwie czrane suczki czekajace na nowe domki.... Quote
Recommended Posts