Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Pwiem wam jednak że ten kaszel kenelowy dalej się szerzy i kupe psiaków w moich okolicach choruje...
W Warszawie również - w psim przedszkolu, cała klasa kaszlała. Ale już chyba raczej wszystkim przeszło. W przypadku Api, misinej córeczki, obeszło się bez wizyty u weta.
Posted

Insomnia - jeszcze może być tak, że Vena się przeziębiła, może kaszleć więcej po tym, jak Jej szukałaś w gardle czy czegoś nie ma - może podrażniłaś dodatkowo?

trzymam :kciuki: żeby to nie było nic poważnego

Posted

Ja ze swoją sunią chodze już 8 dni do weta . Na początku wydawało się wszystko ok ale po paru dniach Carie zaczęła się robić smutna i nie chciała się bawić , cały dzień spała . Poszadłem do weta wyjaśnić co się stało to pani doktor nie było tylko studentka dzwoniła do niej i przez telefon wet próbował stawiać diagnozy , uciekłem z tamtąd . Poszedłem do drugiego to okazało się że jego poprzednik podał mojej dziewczynce sterydy które podaje się raz na 7 dni a oni podali jej dzień po dniu i dlatego Carie poszła spać na pare dni . Teraz już jest wszystko ok , bawi się i zaczyna szaleć i kaszel już też zanika

Posted

witam,sorry,ze sie tak dlugo ie odzywalam,ale mialam problemy z komputeremW kazdym razie Venka ma zapalenie tchawicy i poki co obyl sie bez antybiotyku.uff,kamien z serca ze to nie kaszel kennelowy ...

Posted

witam,sorry,ze sie tak dlugo ie odzywalam,ale mialam problemy z komputeremW kazdym razie Venka ma zapalenie tchawicy i poki co obyl sie bez antybiotyku.uff,kamien z serca ze to nie kaszel kennelowy ...

Posted
zapaleniem tchawicy to się chyba maluchy nie mogą zarazić :)

Mogą, ale jak Vena będzie cały czas stała, to one nie dosięgną do jej pyska :D