Flaire Posted November 2, 2004 Posted November 2, 2004 Pwiem wam jednak że ten kaszel kenelowy dalej się szerzy i kupe psiaków w moich okolicach choruje...W Warszawie również - w psim przedszkolu, cała klasa kaszlała. Ale już chyba raczej wszystkim przeszło. W przypadku Api, misinej córeczki, obeszło się bez wizyty u weta. Quote
malawaszka Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 Insomnia - jeszcze może być tak, że Vena się przeziębiła, może kaszleć więcej po tym, jak Jej szukałaś w gardle czy czegoś nie ma - może podrażniłaś dodatkowo? trzymam :kciuki: żeby to nie było nic poważnego Quote
Carie Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 Ja ze swoją sunią chodze już 8 dni do weta . Na początku wydawało się wszystko ok ale po paru dniach Carie zaczęła się robić smutna i nie chciała się bawić , cały dzień spała . Poszadłem do weta wyjaśnić co się stało to pani doktor nie było tylko studentka dzwoniła do niej i przez telefon wet próbował stawiać diagnozy , uciekłem z tamtąd . Poszedłem do drugiego to okazało się że jego poprzednik podał mojej dziewczynce sterydy które podaje się raz na 7 dni a oni podali jej dzień po dniu i dlatego Carie poszła spać na pare dni . Teraz już jest wszystko ok , bawi się i zaczyna szaleć i kaszel już też zanika Quote
Insomnia Posted November 4, 2004 Author Posted November 4, 2004 witam,sorry,ze sie tak dlugo ie odzywalam,ale mialam problemy z komputeremW kazdym razie Venka ma zapalenie tchawicy i poki co obyl sie bez antybiotyku.uff,kamien z serca ze to nie kaszel kennelowy ... Quote
Insomnia Posted November 4, 2004 Author Posted November 4, 2004 witam,sorry,ze sie tak dlugo ie odzywalam,ale mialam problemy z komputeremW kazdym razie Venka ma zapalenie tchawicy i poki co obyl sie bez antybiotyku.uff,kamien z serca ze to nie kaszel kennelowy ... Quote
Insomnia Posted November 4, 2004 Author Posted November 4, 2004 Tak,maluszkom poki co zdrokwa aniwigoru nie brakuje ;-) Quote
adda Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Tak,maluszkom poki co zdrokwa aniwigoru nie brakuje ;-) To świetnie :thumbs: Quote
malawaszka Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 no to dobrze że to nic poważnego :P zapaleniem tchawicy to się chyba maluchy nie mogą zarazić :) Quote
adda Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 zapaleniem tchawicy to się chyba maluchy nie mogą zarazić :) Mogą, ale jak Vena będzie cały czas stała, to one nie dosięgną do jej pyska :D Quote
Recommended Posts