crazyville Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [CENTER][IMG]http://wesentra.w.interii.pl/bubu.jpg[/IMG] [IMG]http://wesentra.w.interii.pl/bubus.jpg[/IMG] :loveu: [/CENTER] Quote
Patisa Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Fajne szczenię. A z jakiej on hodowli..?:cool3: Quote
magdaww1 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Patisa']Fajne szczenię. A z jakiej on hodowli..?:cool3:[/quote] Nie widać tatuażu więc chyba bez hodowli:shake: Ale malec jest i tak śliczny;) Czekam na więcej zdj. Quote
Patisa Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Z pseudo hodowli?! :shake: Szkoda w takim razie i dziwię się właścicielce, ze pomimo tylu ostrzeżeń przed pseudo hodowcami nie miała skrupułów nakręcić biznesu pseudo hodowcy.:angryy: Jestem ciekawa co z tego psa wyrośnie...duży york? Widziałam takie "rasowce"....:shake: Quote
Martach1 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 również jestem ciekawa skąd jest ten psiak. byc moze jest on z hodowli ponieważ cześć oddziałów robi tatuaże w uszkach a nie pachwinie :) Quote
Patisa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ba! ja szczerze powiedziawszy jeszcze nigdy nie widziałam tatuażu zrobionego na pachwinie... mój Kropek ma( miał raczej, bo tego już prawie nie widać :mad: ) w uchu. jestem ciekawa czy te na pachwinie dłużej się trzymają...? Quote
magdaww1 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='Patisa']Ba! ja szczerze powiedziawszy jeszcze nigdy nie widziałam tatuażu zrobionego na pachwinie... mój Kropek ma( miał raczej, bo tego już prawie nie widać :mad: ) w uchu. jestem ciekawa czy te na pachwinie dłużej się trzymają...?[/QUOTE] Rafia ma tatoo w pachwinie i już nie jest 100% czytelny. Ja wiem co tam jest więc nie mam problemu z rozczytaniem ale osoba widząca to I-szy raz by się już pomyliła.:shake: Lepsze chyba w uchu. Quote
Joven Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 jaki york? :) to przecież wątek Australian Silky Terrier :) Quote
Recommended Posts