Weronia Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Magdagdynia napisał(a):Werka pamietaj, ze czekam na info i fotke "po" (szwagier tweirdzi, ze to stary pies, bo na zdjeciu ma siwą brodę) :) W sprawie zdjęcia musisz dzwonić pod nr który Ci podałam na gg. No stary raczej nie jest. Szwagrowi się nie podoba psiutek?? Myślę, że uda mi się osobiście zrobić psu zdjęcie, ale na prawdę, nie jestem w stanie stwierdzić kiedy będę go widziała.. Dziewczyny nie kłóćcie się o transporty, bo jeszcze nie wiadomo jak z tą adopcją będzie :roll: Magda, jak tam mama? dała się przekonać? Quote
Magdagdynia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 mama czeka na info jak z kotami. grzes mial dzwonic do srody, ale narazie nei dzwonil :( szwagrowie sie podoba. powiedzial ze to piekne psy i on wielki facet powiedzial" ale bidulek, ludzie to bestie", wiec nie jest przeciwko :) dlatego czekam na info od grzeska Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Dobrze że psiak trafi do domku !:lol: Quote
Magdagdynia Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 z nieoficjalnej informacji wiem, ze juz trafil, tyle, ze nie do mojego Quote
Weronia Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Piesek już w nowym domu. Okazało się, że ma duże problemy z nogami:( Jest pod dobrą opieką. Dziękuję wszystkim za szukanie domu spanielkowi:* Quote
Asia & Ginger Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Weronia napisał(a):Piesek już w nowym domu. Okazało się, że ma duże problemy z nogami:( Jest pod dobrą opieką. Dziękuję wszystkim za szukanie domu spanielkowi:* Jakie dobre wieści. :multi: A te problemy z nóżkami, to może przez to, że przebywał na śniegu i mrozie przez kilka dni? :roll: Quote
Asia & Ginger Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Wiadomo może jak spanielek się teraz czuje? Co z jego łapkami? Quote
Weronia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Powiem szczerze, że nowych info. nie mam.. Dowiem się co u spanielka i dam znać ;) Ale jakby coś było nie tak, na pewno bym wiedziała. Quote
Recommended Posts