Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KARELSKI PIES NA NIEDŹWIEDZIE- postaram się przedstawić drugą rasę,którą jesteśmy zafascynowani.Mam nadzieję,że znajdą się inni użytkownicy forum zainteresowani tym tematem.:cool3:

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hi,hi,jak widzę właściciele szybowców dorównują ciekawością swoim psiakom...:eviltong:To jest tak:szyby i karele nie widzą się do momentu przedmiotu sporu-może to być patyk,zabawka lub kąsek-im bardziej smrodliwy tym lepszy-czytaj np. mysz,z której jakoś uleciało życie!:evil_lol:Obie rasy wybitnie polujące!:evil_lol:W pozostałych przypadkach karele udają,że nikogo nie widzą na podwórku,mimo częstej upierdliwości rudych gnomków...:diabloti:Nasz czarny szib trochę odstaje od nich-taki macho,w miniaturowym wydaniu...:cool3:

Posted

[quote name='Szybowiec']To druga nasza sunia 2,5 letnia 2xZw.Mł,2xCWC,2xNDSwR,2xBOB
BAJA z Wilczego Dworu

..czy to jest Łódź wrześniowa 2008, czy może Warszawa?

• 2 weeks later...
Posted

No w końcu dotarłam do tej galerii :)

Jest szansa na zdjęcie wszystkich trzech razem?

Wybieracie się może do Nowego Dworu na wystawę? Chętnie bym je obejrzała ;)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Oj,całej trójce to nie jest takie proste zrobić zdjęcie...:mad:Są tak ruchliwe,że...JA nie potrafię!:oops:Ale postaram się,jak tylko zejdzie u nas woda,bo karele ją kochają i wszyscy jesteśmy wtedy mokrzy!:stormy-sad::stormy-sad:Ble...:shake:,Co do wystawy to zobaczymy i poinformujemy...W Rzeszowie nie było ani jednego KARELA...:placz::placz:[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Aby osłodzić czekanie przedstawiamy naszego rodzynka w babskim towarzystwie!:eviltong::eviltong::eviltong:Mł.Ch.Pl,3xBest Puppy,3xZw.Mł,3xNaj.Junior,2xZwyc.Rasy RASTAS Thorvalta[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS] U nas karelczyki tak pracują...;)[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Wyniki z KWPR Bydgoszcz 14/15.02.2009r,s.Piotr Król:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]CEDRIK Pikimusta -Naj.Weteran,Zwyc.Rasy[/FONT]

klasa pośrednia:
[FONT=Comic Sans MS]PANDA Krajeńska Kraina -CWC NDSwR[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

GRATULACJE DLA WŁAŚCICIELI!:lol::lol::lol:

• 3 months later...
Posted

[FONT=Comic Sans MS]Ha,znalazłam dwa :multi: zgłoszone karelczyki na wystawę krajową w Płocku 7 czerwca...Fotorelacja już w poniedziałek...:eviltong:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Zapraszam...[/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

Cześć wszystkim!
Pierwszy raz w życiu widzę taką rase!!! Niesamowite! Wszyscy mnie sie spodobaly, ale najbardzej zapadł w oko CEDRIK Pikimusta

Posted

[quote name='Szybowiec'][FONT=Comic Sans MS]Ha,znalazłam dwa :multi: zgłoszone karelczyki na wystawę krajową w Płocku 7 czerwca...Fotorelacja już w poniedziałek...:eviltong:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Zapraszam...[/FONT]

no i gdzie te foty :razz:

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']no i gdzie te foty :razz:

A.
[FONT=Comic Sans MS]Powiem tak...Foty robiłam...Ale zgodnie z dobrym wychowaniem poprosiłam o zgodę zamieszczenia ich na forum-i jej nie otrzymałam!:crazyeye:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]No i zostałam postawiona do pionu..Czy ja mogę bez zgody właściciela zamiescić foty choć samych psów z podpisami?????????Nie wiem,może ktoś mądrzejszy się wypowie...Pliiz...[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ale wyniki podaję:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]s.P.Szemraj:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Suki[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]kl.młodzieży:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]414. KAARI Bjornehusets Zw.Mł.Naj.Junior :cool3:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]kl.pośrednia:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]415. VALKEA Thorvalta NDSwR,CWC,BOB :loveu:[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Wyniki z wystawy w Lublinie, 14.06.2009r.s.A.Jaśkiewicz:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Psy[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]kl.championów[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]BILBO Bjoernehusets NDPwR,CWC,BOB[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Suki[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]kl.otwarta[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]VALKEA Thorvalta NDSwR,CWC?[/FONT]

Kawałek ,bo kawałek,ale załapał się na zdjęcie karel na ringu o wybór w grupie V...

Posted

[quote name='Szybowiec'][FONT=Comic Sans MS]Powiem tak...Foty robiłam...Ale zgodnie z dobrym wychowaniem poprosiłam o zgodę zamieszczenia ich na forum-i jej nie otrzymałam!:crazyeye:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]No i zostałam postawiona do pionu..Czy ja mogę bez zgody właściciela zamiescić foty choć samych psów z podpisami?????????Nie wiem,może ktoś mądrzejszy się wypowie...Pliiz...[/FONT]

.....bez komentarza....

A.

• 2 weeks later...
Posted

Na MWPR Kraków 27/28 czerwca były zgłoszone tylko dwa karele:
s.Katarzyna Boryczko

klasa otwarta
1649 BETTI Krajeńska Kraina
1650 HONEY Pikimusta

Niestety ocena na ich ringu baaardzo się przedłużyła i nie mam wyników jak na razie...:placz:

Ale na warszawską znalazłam jednego karela zgłoszonego..Będą wyniki...:eviltong:

Posted

Szybowiec napisał(a):
Na MWPR Kraków 27/28 czerwca były zgłoszone tylko dwa karele:
s.Katarzyna Boryczko

klasa otwarta
1649 BETTI Krajeńska Kraina
1650 HONEY Pikimusta

Niestety ocena na ich ringu baaardzo się przedłużyła i nie mam wyników jak na razie...:placz:

Ale na warszawską znalazłam jednego karela zgłoszonego..Będą wyniki...:eviltong:

a Wy będziecie w Warszawie...

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
a Wy będziecie w Warszawie...

A.

Oczywiście ,że będziemy choć bez kareli...Są za tłuste...:mad:
Tylko z jedną najmłodszą szybką...:eviltong:

Posted

Szybowiec napisał(a):
Oczywiście ,że będziemy choć bez kareli...Są za tłuste...:mad:
Tylko z jedną najmłodszą szybką...:eviltong:

Karele za tłuste :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a to ciekawe, leniły się...:evil_lol:

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Karele za tłuste :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a to ciekawe, leniły się...:evil_lol:

A.

Oj,i to jak...:eviltong: A jeść lubią...I strasznie obrażają się jak jedzonko reglamentujemy.:angryy: