dbsst Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):No to zbieramy amunicję itp , do Warszawki , no i do dzieła :wink: A aktualności regionalne to pokażą , bo muszę się w takim razie ładnie pokazać jakby tak warszawska lub modlińska część rodziny oglądała ,co by dobrze wypaść . :lol: hahah to wiesz ja sie chyba tez w takim razie uczesze coby tez nie przyniesc wstydu milosnikom psow ;) no i mam ladne paznokcie robione dzis w pracy przez sayme i nie moge do tych paznokci ala dama wygladac jak siersciuch wiec koniecznie musze sie uczesac ;) :lol: Quote
Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Daga katapulta dobry pomysł :wink: Lakiera se nie rzuce na paznokietki , bo mi krzywo wychodzi ,ale żel na włosy i troszkę je nastrosze ,będzie grozniej wyglądać . :evil: :lol: Quote
daga10011 Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 to ja makijaz zrobie po raz pierwszy od 2 lat :lol: ..a niech tam-skoro telewizja ma nas krecic :lol: ..mam rodzine na Woli-zeby sie nie wstydzili :wink: Quote
dbsst Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 no a ja jakos sie ladniej ubiore coby mnie z jednym z tych meneli nie pomylili :lol: Quote
daga10011 Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 no tym nie pomyslalam :roll: ..na zakupy musze isc :o :lol: ..to jak-kiedy zamach???? :lol: Quote
Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Czy jest na dogo wizażystka ? A mamy jakiegoś impresario/?/ ,no bo potem takie kłopoty , te autografy , umowy na nowe zrzuty itp.... 8) :lol: Quote
daga10011 Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 alkaida z dogomanii 8) ...zamiast autografow to moze raczej na bransoletki sie przyszykujmy?????? Quote
dbsst Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 no to ja skladam zamowienia na paczki do pierdla poprosze regularnie przesylac mi balsam do suchej skory odzywke na wlosy na koccoki i do farbowanych ....................... psie gazety i ksiazki o tematyce psiek i zwiazanej z prca ewentualnie tez jakas ksiazka "jak zwiac z paki w 5 minut przewodnik po szybkoch akcjach " ;) Quote
Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Złote czy srebrne? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 qrde z tych nerw zjadam coraz wicej literek Quote
daga10011 Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 mysle,ze metalowe :lol: ..ale moze specjalnie dla dam srebrne maja :wink: ...a co do zamowien to ja neta tylko chce zeby wiedziec co sie na swiecie psim dzieje :lol: i karton fajek :oops: Quote
dbsst Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 to ja bym chciala kajdany z bialego zlota lub z platyny a co w koncu dobre przestepstow bedzie ;) no i kce z wami siedziec w jednej celi skoro daga bedzie miec neta ja poradnik ;) a Ty Alu co kcesz w paczuszkach Quote
Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 To wy już tak daleko w przyszłość wybiegłyście :o Jak necik będzie , to troszke owocków poprosze no i gazetki typu :mój psiór itd , no i łazienkę w celi ,co by nie ganiać w koszulinie po korytarzach ............ :oops: :lol: Quote
dbsst Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):To wy już tak daleko w przyszłość wybiegłyście :o Jak necik będzie , to troszke owocków poprosze no i gazetki typu :mój psiór itd , no i łazienkę w celi ,co by nie ganiać w koszulinie po korytarzach ............ :oops: :lol: hahaha no wlasnie lazieneczka musowo ;) wiesz trzeba sie zabezpieczyc bo to nigdy nic nie wiadomo a noz widelec nas zlapia i co wtedy Quote
Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 o wspomniałaś o sztućcach , też poprosze własne , nie lubie zbiorówki :-? Quote
daga10011 Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 a ja bym chciala poza netem wychodne raz w tygodniu,zeby sie z moimi psiakami zobaczyc-w koncu z ich powodu trafimy do celi :-? :D Quote
Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 No patrz a ja o wychodnym nie wspomniałam :o ,co 2 dzień oczywiście Quote
dbsst Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 tak jest co drugi dzien bo inaczej tesknic bede Quote
LAZY Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 A co tu sie wyprawia???? :o Kiedy ta akcja??? :evilbat: Quote
lothia Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 dobra dziewczyny to ja będę wam te paczki słać i psiakami sie zaopiekuję :lol: która tam ma taką dużą chatę żeby całe towarzystwo mi się zmieściło :D Quote
Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 To omówimy szczegóły termin ,a teraz muszę wyswatać Olcię a Adda mnie ponagla ,no i po mału się gubię gdzie co pisać :( :lol: Quote
dbsst Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):To omówimy szczegóły termin ,a teraz muszę wyswatać Olcię a Adda mnie ponagla ,no i po mału się gubię gdzie co pisać :( :lol: hahahahaha tu mozesz systko pisac i nikt tego nie bedzie czytac hahahaha ;) a akcja im wczesniej tym lepiej bo mi lakier od paznokci zacznie odskakiwac za kilka dni i trzba bedzie poczekac bo grunt to ladne paznokcie w tv hahahhaha Quote
daga10011 Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 to jutro????????? 8) :P ...ja mam chate dosc duza-zalezy ile psow :roll: :lol: ..tylko co TZ na to??????jego do kicia musze pociagnac za soba :-? Quote
Recommended Posts