Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
No to zbieramy amunicję itp , do Warszawki , no i do dzieła :wink:
A aktualności regionalne to pokażą , bo muszę się w takim razie ładnie pokazać jakby tak warszawska lub modlińska część rodziny oglądała ,co by dobrze wypaść . :lol:

hahah to wiesz ja sie chyba tez w takim razie uczesze coby tez nie przyniesc wstydu milosnikom psow ;)

no i mam ladne paznokcie robione dzis w pracy przez sayme i nie moge do tych paznokci ala dama wygladac jak siersciuch wiec koniecznie musze sie uczesac ;) :lol:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Daga katapulta dobry pomysł :wink:
Lakiera se nie rzuce na paznokietki , bo mi krzywo wychodzi ,ale żel na włosy i troszkę je nastrosze ,będzie grozniej wyglądać . :evil: :lol:

Posted

no to ja skladam zamowienia na paczki do pierdla

poprosze regularnie przesylac mi balsam do suchej skory

odzywke na wlosy na koccoki i do farbowanych

.......................

psie gazety

i ksiazki o tematyce psiek i zwiazanej z prca ewentualnie tez jakas ksiazka "jak zwiac z paki w 5 minut przewodnik po szybkoch akcjach " ;)

Posted

mysle,ze metalowe :lol: ..ale moze specjalnie dla dam srebrne maja :wink: ...a co do zamowien to ja neta tylko chce zeby wiedziec co sie na swiecie psim dzieje :lol: i karton fajek :oops:

Posted

to ja bym chciala kajdany z bialego zlota lub z platyny a co w koncu dobre przestepstow bedzie ;)

no i kce z wami siedziec w jednej celi skoro daga bedzie miec neta ja poradnik ;)

a Ty Alu co kcesz w paczuszkach

Posted

To wy już tak daleko w przyszłość wybiegłyście :o
Jak necik będzie , to troszke owocków poprosze no i gazetki typu :mój psiór itd , no i łazienkę w celi ,co by nie ganiać w koszulinie po korytarzach ............ :oops: :lol:

Posted

To wy już tak daleko w przyszłość wybiegłyście :o
Jak necik będzie , to troszke owocków poprosze no i gazetki typu :mój psiór itd , no i łazienkę w celi ,co by nie ganiać w koszulinie po korytarzach ............ :oops: :lol:

hahaha no wlasnie lazieneczka musowo ;)

wiesz trzeba sie zabezpieczyc bo to nigdy nic nie wiadomo a noz widelec nas zlapia i co wtedy

Posted

dobra dziewczyny to ja będę wam te paczki słać i psiakami sie zaopiekuję :lol: która tam ma taką dużą chatę żeby całe towarzystwo mi się zmieściło :D

Posted

To omówimy szczegóły termin ,a teraz muszę wyswatać Olcię a Adda mnie ponagla ,no i po mału się gubię gdzie co pisać :( :lol:

hahahahaha tu mozesz systko pisac i nikt tego nie bedzie czytac hahahaha ;)

a akcja im wczesniej tym lepiej bo mi lakier od paznokci zacznie odskakiwac za kilka dni i trzba bedzie poczekac bo grunt to ladne paznokcie w tv hahahhaha