Maga100 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='dbsst'] chłopcy od piłek niestety nie do końca sie spisali dzis :mad: zamiast rzucać, to gadali o jakichś nudach :mad: Quote
Alicja Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Bliźniaczko foty są the best:pale ta jest prześmieszna Quote
jo-jo Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 dbsst napisał(a):Jojeczko a kiedy Twego kunia bede mogła ustrzelic ;) A kiedy tylko zechcesz :evil_lol: tylko musze do Wawki wrócić, czyli gdzies tak za dwa tygodnie dopiero, mam nadzieje że Jojek nie będzie chciał zjeść Szpili :mad: Bo inaczej ja zjem jego.. Quote
dbsst Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 [quote name='HankaRupczewska']JEZU !!!! JAKIE CUDNE FOTY !!!!! Haniu dziękuje :oops: :oops: :oops: ale to chyba przesada nie zawstydzajcie mnie :oops: dziękuje Vectra chyba mi nie mówiłaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dzięki ;) odnosze wrażenie że chcesz zamydlić mi oczy i przedstawić przekąske Kano :evil_lol: :evil_lol: (żart) ona by go onieśmieliła jakby najpierw zawału nie dostała :lol: :lol: :lol: Maga oni gadlali jak baby i jeszcze jakby gadali o psach czy o innych takich ciekawych rzeczach a oni o TAKICH bzdurach :shake: Bliźniaczko jesteś przekochana :buzi: :loveu: nie pytajcie mnie co ten pies robi :shake: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Vectra Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Następnym razem wezme Kano i obaczymy :p :p :p Quote
malawaszka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 :lol: :lol: :lol: hahahaha ja nie moge jakie foty Quote
dbsst Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Jojeczko a niech mi tylko Jojek Szpile zje to ja mu dam ;) hahahah Alka może faktycznie to jakieś SPA jest ;) i......................zbliżamy się do końca :multi: :multi: wyscig świnek :evil_lol: w orginale widać jak Lełon z pewnym przestrachem sie patrzy na Szpile i mysli sobie czy on też powinien skoczyć czy może nie musi :evil_lol: wrrrrrrrrrrrrrrrr Kano czy mogę prosić do tańca :evil_lol: Quote
jo-jo Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='DeBe']Jojeczko a niech mi tylko Jojek Szpile zje to ja mu dam ;) No nie stety muszę się pzyznac że Jojek, jada boksery, przedewszystkim panów, bo Panią zna jedną, wktóej jest zakochany od dawna, więc któż to wie może Szpila będzie kolejną miłością a nie posiłkiem? :lol: [quote name='DeBe'] Pinkie :loveu: Quote
Vectra Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 ja myśle że nie odmówi tego tańca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 prosiaczek karate i znowu zając :evil_lol: hipnoza Quote
malawaszka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 była gleba po tej ostatniej focie??? :evil_lol: Quote
Agnes Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 debe powalilas mnie tymi fotami!! niesamowite!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: czy Ty aby napewno masz ciagle ten krociutki obiektyw 18-55 mm?:mad::lol: Quote
Maga100 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='Agnes']czy Ty aby napewno masz ciagle ten krociutki obiektyw 18-55 mm?:mad::lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :siara: :siara: Debe, WSPANIAŁE foty. Ja bylam w tym samym miejscu, o tej samej porze i mam do dupy :-( Quote
dbsst Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 właśnie nie było gleby :crazyeye: Agnes dziękuje od 31 lipca oficjalnie mam juz inne oczko :multi: Quote
malawaszka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Agnes napisał(a):debe powalilas mnie tymi fotami!! niesamowite!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: czy Ty aby napewno masz ciagle ten krociutki obiektyw 18-55 mm?:mad::lol: :evil_lol: ja ją już dawno rozszyfrowałam i sie przyznała :evil_lol: Quote
Agnes Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 malawaszka do czego do czego?:cool3::eviltong: debe a co bedziesz miala?:) Quote
dbsst Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 tak ale wtedy nie oficjalnie :cool1: już mam sigme 70-200 ostatnie trzy foty uffffffffffffffffffffff koniec :evil_lol: Quote
Agnes Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 ekhm...lipiec z sierpniem mi sie porypal i myslalam, ze bedziesz miala:oops: to w takim razie gratuluje ;) Quote
dbsst Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Agnes napisał(a):ekhm...lipiec z sierpniem mi sie porypal i myslalam, ze bedziesz miala:oops: to w takim razie gratuluje ;) dziękuje spełniło się nadmarzenie wspaniały prezent od TZ (dziękuje Miś poraz setny :buzi: :loveu: ) Alka dzięki :buzi: Waszka bum to bum ale te psy łapią piłke z zamknietymi gałami jeshu jakie niebezpieczne jest wchodzic im w droge jak tak leca :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Cudowne wszystkie foty :loveu: :oops:a ja myślałam ,ze moje coraz fajniejsze no i znów mi siostrunia klinika wbiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Cudowne wszystkie foty :loveu: :oops:a ja myślałam ,ze moje coraz fajniejsze no i znów mi siostrunia klinika wbiła Alu nie przesadzaj :cool1: Quote
asher Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Debe, foty po prostu fatalne, Ty tez, jak Maga, powinnaś się aparatu pozbyć, bo tylko się u ciebie marnuje :cool3: :diabloti: Leon Dyndalski :evil_lol: :oops: Quote
Recommended Posts