dbsst Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 Justa zgadza sie lustrzanka ale szczerze mowiac Twoje zdjecia sa zarabiste naprawde swietne duzo lepsze niz moje mimo ze robie lustrzanka :oops: Agga Ty nie wiesz co to znaczy zrobic jej zdjecie to sie rowna masakra ;) Kara no cos Ty zgloopiala czemuz to Szpila ma sie gniewac fajnie ze czasem wpadasz :buzi: Maga Ty mnie nie nerwuj Stefanem mozesz wykosic ze hoho Quote
agabass Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Stefan, Emil, Eustachy napierać fotosy a nie się rozczulać nad soba gadyły jedne biada na bo nasze apararty nie z dobrego materiału tylko z waty :lol: Quote
dbsst Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 hehehe agabass Szpilka tak zachecajaco na Gomciz patrzy :D ;) Quote
agabass Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 dbsst napisał(a):hehehe agabass Szpilka tak zachecajaco na Gomciz patrzy :D ;) no ma szczeście :lol: powiem mu to sie z radości obliże hehehehe Quote
dbsst Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 agabass napisał(a):dbsst napisał(a):hehehe agabass Szpilka tak zachecajaco na Gomciz patrzy :D ;) no ma szczeście :lol: powiem mu to sie z radości obliże hehehehe hahahahahhaahhahaha tylko niech sie nie ufafluni ;) bo do boksi sie upodobni ;) Quote
agabass Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 niegrozi mu ślinotok :lol: ale nigdy nic nie wiadomo, to moze być ten pierwszy raz uciekam na spoacer i po jakieś pifko do później Quote
Alka Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='"HankaRupczewska"'][quote name='dbsst']Szpila w swoim zywiole :D cud foteczka ! uznanie dla dbsst i Emila! u Was jest naprawdę Szpilowo :thumbs: Quote
dbsst Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 no to lec na spacer agabass ;) Alka dzieeeeeekujeeeeeeeeeeeee :D ciesze sie ze moje Szpilowo sie podoba ;) Quote
agabass Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 spacer krótki i zaczynamy pifkowanie wasze zdrówko :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 agabass napisał(a):spacer krótki i zaczynamy pifkowanie wasze zdrówko :drinking: :drinking: ooooooo przyda sie ;) dziekuje Twoje :drinking: Quote
dbsst Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 na wiecej nie mam humoru narazie pa Quote
malawaszka Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 :o a oc ten łyżew ma na szyi??? jakiś nadajnik!! :o Quote
Majka_Gizmo Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 dbsst napisał(a):na wiecej nie mam humoru narazie pa Oj bidulo :( A udko Szpilkowe mniamuśne :wink: :D Quote
Maga100 Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Dbsst, a czy ty wiesz, że w weekend nawiedzi naszą dzielnicę Asher? 8) Bedzie spacerek :angel: Quote
Majka_Gizmo Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 malawaszka napisał(a)::o a oc ten łyżew ma na szyi??? jakiś nadajnik!! :o Pewnie GPS :roll: Quote
Maga100 Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 malawaszka napisał(a)::o a oc ten łyżew ma na szyi??? jakiś nadajnik!! :o niestety :-? Jego pani zamiast go wołać włącza pstryk :-? Quote
agabass Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 niedobra pani i biedny psiak ja ma niesforne i nieposłuszne psiaki, ale nigdy takich wynalazków Debe widziała jak moje małpiszony się słuchaja to "jazda bez trzymanki" hahahaha Quote
Hanna R. Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Maga100 napisał(a):malawaszka napisał(a)::o a oc ten łyżew ma na szyi??? jakiś nadajnik!! :o niestety :-? Jego pani zamiast go wołać włącza pstryk :-? Maga ? Ty zartujesz? Nie? Quote
malawaszka Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Maga100 napisał(a):malawaszka napisał(a)::o a oc ten łyżew ma na szyi??? jakiś nadajnik!! :o niestety :-? Jego pani zamiast go wołać włącza pstryk :-? :o :o :o no co Ty????? Quote
Agga Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Maga100 napisał(a):malawaszka napisał(a)::o a oc ten łyżew ma na szyi??? jakiś nadajnik!! :o niestety :-? Jego pani zamiast go wołać włącza pstryk :-? Psyryk powiadasz...I co ten biedny psiak ma zrobic pewnie reaguje na pstryk :roll: :wink: Quote
agabass Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 a wiecie że kilka osób proponowało mi takie rozwiązanie obroży dla mojego Goma powiedziałam: chyba po moim trupie zabije w psiaku charakter i wolność. Niestety basenji to taka rasa może nie łatwa w wychowaniu ale cudowna i niezwykła o wielkim temperamencie. A elektryczne obroże to wiezienie dla psiaka takie jest moje zdanie i tyle. Powiem szczerze, że kocham swoje psiaki w całości nawet w ich nieposłuszeństwie. Quote
Maga100 Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 malawaszka napisał(a): :o :o :o no co Ty????? HankaRupczewska napisał(a): Maga ? Ty zartujesz? Nie? niestety nie żartuję :evil: Jeszcze moge zrozumieć takie urzadzenie CZASOWO dla psa wyjatkowo trudnego, ale ten łyżew ma go zawsze (spotykam go często) Tak, pańcia włacza pstryk, zapala się czerwone światełko i pies odbiera impuls magnetyczny czy jakiśtam :evil: :evil: :evil: Agabass, dobrze, ze nie wszyscy mają takie podejście jak pańcia łyżwa :-? Quote
agabass Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 ja to czasem bym ze złości te swoje potworki kijem obtłukła ale to tylko w wyobraźni bo nawet jak sa dla mnie niedorzy to i tak miekne jak widze ich oczka cudne, ale elektyrka stanowczo nie i tyle Quote
malawaszka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 agabass napisał(a):ja to czasem bym ze złości te swoje potworki kijem obtłukła ale to tylko w wyobraźni bo nawet jak sa dla mnie niedorzy to i tak miekne jak widze ich oczka cudne, ale elektyrka stanowczo nie i tyle AMEN!!! Quote
Recommended Posts