Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[COLOR=#008000][SIZE=4][FONT=arial][B]4 stycznia 2010 roku witalim tak JAŚKA :) ....za 2 dni Jaśko obchodzi 3 urodzinki a My czekamy na MATYLDĘ :cool2: [/B][/FONT][/SIZE][B][FONT=arial]..podobno za 5 dni ale z Debe to nigdy nic nie wiadomo :lol:[/FONT][/B][/COLOR]

[quote name='Maga100'][B]AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

O 17.21 zaczęli :mdleje:
o 17.42 dostałam smsa...........
SŁYSZĘ GO (nie, nie od Debe, od lekarza też nie :evil_lol:)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

[SIZE=6][COLOR=red]WITAMY JAŚKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE]

:placz::placz::placz: :mdleje: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::drinking::cool2::Cool!::bigcool::sweetCyb::sweetCyb:[/B][/QUOTE]

Posted

[quote name='Asiaczek']Tak samo jak Lucyna, tak i imie Matylda jest jednym z moich ullbionych:)

pzdr.[/QUOTE]

bo fajne jest :) a Matylki są the best ;)

Ale będzie miała Debe wesoło ...Szpilka i Szpulka + Jaśko z Matylką :)

Posted

bezsenność w Pierdach ciąg dalszy ale to nie ważne, dziś jest TEN DZIEŃ czyli 3 lata tamu dałam zycie przez CC hahahha i tym sposobem na tym ziemskim padole jest Bajerant Roku i jego pomysły....................................................
Jasia ulubioną zabawą ostatnio jest zabawa w ginekologa :D jeździ mi niby sondą po brzuchu i pyta się czy nałożyć jeszcze kjemu.
Pyta się również co tam u dr Ryśka (mojego prawdziwego gin)
No i ku mojej radości powiedział, że jak będzie duży to zostanie doktorem od brzucha.
Jak Jan tak po tym brzuchu szura tą niby sondą to Matylka dostaje turbo strzały i wychodzi brzuchem. Co oczywiście podkręca Jana do dalszej zabawy..........
Po zabawie w ginekologa jestem zmęczona jakbym kopała rowy..........................
i tak mija kolejna obolała i bezsenna noc w Pierdach
:D

Posted

[COLOR=#ff0000][SIZE=5]całusy dla TRZYLATKA!!! zdrówka i beztroski[SIZE=5]ego dzieciństwa! [/SIZE]

[/SIZE][/COLOR]
[IMG]http://1.bp.blogspot.com/-QCWPRSimHqM/TWEfAXd0OJI/AAAAAAAABlo/tKH1ghR3JhA/s1600/Obraz%2B093.jpg[/IMG][COLOR=#ff0000][SIZE=5]

[/SIZE][/COLOR][SIZE=3][COLOR=#000000]a Ty bądź dzielna ... już za chwileczkę, już za momencik........
P.S. a my dziś tu rodzimy z mojego NOWEGO męża siostry- szwagierką ;) ... [/COLOR][/SIZE][COLOR=#000000][SIZE=5][SIZE=3]Fajną date se wybrała? [/SIZE][/SIZE][/COLOR][COLOR=#ff0000][SIZE=5]

[/SIZE][/COLOR][SIZE=5][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/SIZE]

Posted

[quote name='dbsst']Asiaczku a ja nie mogę uwierzyć, że to JUŻ jeszcze do końca nie przywykłam się do ciąży hahhaha.[/QUOTE]
..no i chyba juz nie przywykniesz, bo nie zdażysz:)

pzdr.

Posted

[quote name='clockwork'][COLOR=#ff0000][SIZE=5]całusy dla TRZYLATKA!!! zdrówka i beztroski[SIZE=5]ego dzieciństwa! [/SIZE]

[/SIZE][/COLOR]
[IMG]http://1.bp.blogspot.com/-QCWPRSimHqM/TWEfAXd0OJI/AAAAAAAABlo/tKH1ghR3JhA/s1600/Obraz%2B093.jpg[/IMG][COLOR=#ff0000][SIZE=5]

[/SIZE][/COLOR][SIZE=3][COLOR=#000000]a Ty bądź dzielna ... już za chwileczkę, już za momencik........
P.S. a my dziś tu rodzimy z mojego NOWEGO męża siostry- szwagierką ;) ... [/COLOR][/SIZE][COLOR=#000000][SIZE=5][SIZE=3]Fajną date se wybrała? [/SIZE][/SIZE][/COLOR][COLOR=#ff0000][SIZE=5]

[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]

żono męża swogo jaką piękna wycinanke nam tu wyciełaś brawo. Chwila po ślubie i juz jakie talenta!
BRAWO dla szwagierki!!! nawet jak będziesz marzyć aby o nas zapomnieć to to sie nie da :D

[quote name='Asiaczek']..no i chyba juz nie przywykniesz, bo nie zdażysz:)

pzdr.[/QUOTE]

Matylka ostro dziś szaleje. Jaś zjadł furę cukierków w przedszkolu.
a ja poniedziałek traktuje jak wyjazd na wakacje - 3 dni świętego spokoju hahahaha

a jutro regularne Kinder Party (o ile dotrwam bo mam wrażenie, że zaraz wyjdzie z tej czarnej dziury to dziecko.........)

Posted

[CENTER][B][SIZE=5][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][SIZE=6][COLOR=#0000cd][B][FONT=arial]Janie Bajerancie ...101 lat [/FONT][/B]:BIG:[/COLOR][/SIZE]

[COLOR=#0000cd][SIZE=3][FONT=arial][B]no i tak jak pisałam ...
grzecznych Rodziców :evil_lol: i grzecznej Matylki :evil_lol:[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

[/CENTER]
[FONT=arial][B]Kurde to kolejny lekarz w rodzinie będzie , babcia Hanna będzie zadowolona że brać lekarska w Rodzinie nie zginie ;)[/B][/FONT]
[FONT=arial][B]Kinder Balu współczuję :evil_lol:[/B][/FONT]

Posted

Wszystkiego najlepszego dla Jana

[IMG]http://3.bp.blogspot.com/-yzJAUlSDesY/TWOsMUI4B7I/AAAAAAAABHY/aXc2zkuMUVE/s320/train%2Bthemed%2Bcake%2Bboys%2Bbirthday%2Bcake%2Bchildren%2Bkid.JPG[/IMG]

:new-bday::BIG:

Poproszę foty Szpulki

Posted

[FONT=arial][SIZE=3][B]jakby cóś to Matylka od jakiegoś czasu już jest po tej stronie :loveu:

[COLOR=#0000ff]WITAJ MATYLKO :loveu: SIOSTRO JA[SIZE=3]ŚKA :loveu:[/SIZE][/COLOR]
[/B][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']O JA!!!!!!!!!!! matko z córką.... GRATULKI!

Witamy po tej stronie Matylko[/QUOTE]
[FONT=arial][B]
całe 3200 g szczęścia i 51 cm radości :loveu: ( mniejsza od Grosi ;)[/B][/FONT] )