Maga100 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 [quote name='dbsst'] i nie zebym tego nie obawiała sie najbardziej czyli Maga dyskretnie spoglądająca do mojego salonu...... [url]http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_7384ps.jpg[/url][/QUOTE] Kuźwa, Matka Boska ukazała się na szybie, trzeba było wołać okoliczne baby, zaczęłyby się pielgrzynki ze śpiewami i od razu ksiądz by wam pokropił ściany Quote
dbsst Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 [quote name='Maga100']wiecie co, ona tu przyjechała i już mi wstydu narobiła moim psem... Bo poszłyśmy porobić zdjęcia jej chatki, wzięłam psa i wtedy zobaczyłam, że wstrętne bachory ZNOWU rzucają mokrym piachem w elewację, pomimo STANOWCZEGO ZAKAZU, powodując, że mój dom wyglądał jak ostrzelany przez Czeczenów, więc podeszłyśmy do płotu z drugiej strony, celem rozdarcia się na bachory... a w tym czasie Leon grasował po działce sąsiadki (naszej wspólnej sąsiadki, mojej i D.), ale TO WINA SĄSIADKI, dlaczego od grudnia nie znalazła czasu, aby się ogrodzić. No właśnie. I Leon zauwazył jej kotka.... Jej kotka, który siedział sobie w ogródku.... i Leonek postanowił się przywitac z kotkiem :roll: I wszystko byłoby OK, gdyby kotek dał się przywitać, a nie zaczął s....lać w kierunku otwartych drzwi balkonowych.... i niestety, Leon tez zaczął w kierunku tych samych, OWARTYCH drzwi.... :diabloti: Generalnie był już dwoma łapami w środku, gdy mój subtelny szept go powstrzymał w miejscu :evil_lol: Powiedzcie tylko dlaczego w następnej sekundzie odwróciłyśmy się z Debe plecami do sąsiadki i udawałyśmy, że nie znamy tego psa? Dlaczego nie potrafiłyśmy zachować się na poziomie? :roll: ostrzał :roll: A. musiał potem podłączyć szlauch...[/QUOTE] hahahhahah ja przyznam się bez bicia jak zobaczyłam twarz sąsiadki to sie WYSTRASZYŁAM i pomyślałam, że jak sie odwrócę tyłem to ona mnie nie będzie widziałam..............................niestety ten sposób znikania nie działa. moja wyobraźnia już widziała Leona w welonie z firany przelatującego przez salon po schodach na górę za kotem....................cudem wychamował [quote name='Maga100']Kuźwa, Matka Boska ukazała się na szybie, trzeba było wołać okoliczne baby, zaczęłyby się pielgrzynki ze śpiewami i od razu ksiądz by wam pokropił ściany[/QUOTE] ja raczej podejrzewam, że zdążyłaś się już wtopić w tą szybę i zawsze tam będziesz......................nie Tadek TY Quote
Alicja Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 [quote name='Maga100']wiecie co, ona tu przyjechała i już mi wstydu narobiła moim psem... Bo poszłyśmy porobić zdjęcia jej chatki, wzięłam psa i wtedy zobaczyłam, że wstrętne bachory ZNOWU rzucają mokrym piachem w elewację, pomimo STANOWCZEGO ZAKAZU, powodując, że mój dom wyglądał jak ostrzelany przez Czeczenów, więc podeszłyśmy do płotu z drugiej strony, celem rozdarcia się na bachory... a w tym czasie Leon grasował po działce sąsiadki (naszej wspólnej sąsiadki, mojej i D.), ale TO WINA SĄSIADKI, dlaczego od grudnia nie znalazła czasu, aby się ogrodzić. No właśnie. I Leon zauwazył jej kotka.... Jej kotka, który siedział sobie w ogródku.... i Leonek postanowił się przywitac z kotkiem :roll: I wszystko byłoby OK, gdyby kotek dał się przywitać, a nie zaczął s....lać w kierunku otwartych drzwi balkonowych.... i niestety, Leon tez zaczął w kierunku tych samych, OWARTYCH drzwi.... :diabloti: Generalnie był już dwoma łapami w środku, gdy mój subtelny szept go powstrzymał w miejscu :evil_lol: Powiedzcie tylko dlaczego w następnej sekundzie odwróciłyśmy się z Debe plecami do sąsiadki i udawałyśmy, że nie znamy tego psa? Dlaczego nie potrafiłyśmy zachować się na poziomie? :roll: [B]hahahahahahahah[/B] :roflt::roflt: ostrzał :roll: A. musiał potem podłączyć szlauch...[/QUOTE] dziś był dzień ziemi , moze dlatego sobie tak piasek z radosci skakał po elewacji :hmmmm: Quote
Alicja Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Matka Bowska Pierdziowska :) [url]http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_7384ps.jpg[/url] Quote
anetta Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Ło matko, co ja czytam, Debe w Pierdach :-D Hahahah super, ale, ale, kogo ja teraz będzie spotykać jadąćc autobusem*? :( Połączcie sobie jeszcze blożki, będzie jeszcze bardziej rodzinnie :diabloti: *[SIZE=1] ze 2 razy Cię widziałam jadąc czy to busem marywilskim, czy autobusem ztm hehehe [/SIZE]:eviltong: Quote
dbsst Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 [quote name='anetta']Ło matko, co ja czytam, Debe w Pierdach :-D Hahahah super, ale, ale, kogo ja teraz będzie spotykać jadąćc autobusem*? :( Połączcie sobie jeszcze blożki, będzie jeszcze bardziej rodzinnie :diabloti: *[SIZE=1] ze 2 razy Cię widziałam jadąc czy to busem marywilskim, czy autobusem ztm hehehe [/SIZE]:eviltong:[/QUOTE] gdzie mnie widziałaś jak to?? czemu nie krzyczałaś nie wysiadłaś nie biegłaś....................... Quote
Alicja Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 [quote name='dbsst']gdzie mnie widziałaś jak to?? czemu nie krzyczałaś nie wysiadłaś nie biegłaś.......................[/QUOTE] ba ...powinna rzucić się pod koła ;) Quote
dbsst Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 [quote name='anetta']Ło matko, co ja czytam, Debe w Pierdach :-D Hahahah super, ale, ale, kogo ja teraz będzie spotykać jadąćc autobusem*? :( Połączcie sobie jeszcze blożki, będzie jeszcze bardziej rodzinnie :diabloti: *[SIZE=1] ze 2 razy Cię widziałam jadąc czy to busem marywilskim, czy autobusem ztm hehehe [/SIZE]:eviltong:[/QUOTE] dziś wypatrywałam wszystkie autobusy marywilska ---- eureka "odkryłam", że takie cudo jeździ pod moim domem hahahaha [quote name='Alicja']ba ...powinna rzucić się pod koła ;)[/QUOTE] w zeszłym tygodniu wpadła pani pod koła tramwaju na przystanku który wiedzę z okna :( w tym tygodniu dostaniemy klucze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Hanna R. Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 [quote name='dbsst'] w tym tygodniu dostaniemy klucze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Lubię to ! Hahahaha :p Quote
Alicja Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 [quote name='dbsst'] w tym tygodniu dostaniemy klucze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] ....:cool2: czyli co ...w lipcu parapetówa ?? Ja nie żartuję ...serio będę , nawet Maga zaprosiła nas w odwiedziny :grins: znaczy pewnie ciebie ze mną :) Quote
Maga100 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 [quote name='Hanna R.']Lubię to ! Hahahaha :p[/QUOTE] o, zfejsbukowałaś się Hanno? [quote name='Alicja']....:cool2: czyli co ...w lipcu parapetówa ?? Ja nie żartuję ...serio będę , nawet Maga zaprosiła nas w odwiedziny :grins: znaczy pewnie ciebie ze mną :)[/QUOTE] I nie żartuj, bo to nie powód jest. Oczywiście, że lipiec jest aktualny, być może pomacham wam z okna, hahaha :diabloti: Quote
Alicja Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Pomachasz powiadasz.... to może sie znów coś na szybie objawi :lol: Quote
Alicja Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 [quote name='dbsst']Mamy klucze mamy klucze!!!!!!![/QUOTE] :bigcool: to jedź i fotaski trzaskaj :grins: Quote
dbsst Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 [quote name='Alicja']:bigcool: to jedź i fotaski trzaskaj :grins:[/QUOTE] dziś tam byłam bez aparatu bez planu i bez dokumentów dla naszego człowieka od kredytów.....ale byłam skoro świt hahahahaha ktoś robił zdjęcia nie będę pokazywać kto bo to dystyngowanemu mieszczuchowi nie wypada :P Quote
Alicja Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 [quote name='dbsst']dziś tam byłam bez aparatu bez planu i bez dokumentów dla naszego człowieka od kredytów.....ale byłam skoro świt hahahahaha ktoś robił zdjęcia nie będę pokazywać kto bo to dystyngowanemu mieszczuchowi nie wypada :P[/QUOTE] no tak .... mieszczuch nie powinien wytykac paluchem :diabloti: :lol: Kiedy przeprowadzka :grins:?? Quote
Asiaczek Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Jeny, ale zmiany.... Ty JUż masz dom, a ja JESZCZE nie kupiłam tego, no, parowara... eh, to niesprawiedliwie:) pzdr. Quote
dbsst Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 [quote name='Alicja']no tak .... mieszczuch nie powinien wytykac paluchem :diabloti: :lol: Kiedy przeprowadzka :grins:??[/QUOTE] buuuuuuuuuuhahahah nie wiem.......................do końca czerwca mamy podpisać akt tak się umówiliśmy z deweloperem............. [quote name='Asiaczek']Jeny, ale zmiany.... Ty JUż masz dom, a ja JESZCZE nie kupiłam tego, no, parowara... eh, to niesprawiedliwie:) pzdr.[/QUOTE] hahahahahahhahahaahhahahahahahaha kocham Cię Quote
Alicja Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 [quote name='dbsst']buuuuuuuuuuhahahah nie wiem.......................do końca czerwca mamy podpisać akt tak się umówiliśmy z deweloperem............. hahahahahahhahahaahhahahahahahaha kocham Cię[/QUOTE] podpisujcie , uwijajcie się , bo potem wiesz ...dopiero na 18tkę Jaśka przyjadę więc chciałabym parapetówkę zaliczyć :razz: Quote
Asiaczek Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Czerwiec, czerwiec, no to juz niedługo:) Tylko nie zapomnijcie o tym terminie, bo Alicja nie będzie miała gdzie przyjeżdżać...;) Chociaz zawsze może do mnie, mam 2 pokoje i przenocować tez mogę. Jeść dam, pić tez.... Pzdr. Quote
dbsst Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 [quote name='Alicja']podpisujcie , uwijajcie się , bo potem wiesz ...dopiero na 18tkę Jaśka przyjadę więc chciałabym parapetówkę zaliczyć :razz:[/QUOTE] Alu żeby nie było nie przyjedziesz leżeć do gory brzuchem -------- przyjedziesz tyrać w ogrodku [quote name='Asiaczek']Czerwiec, czerwiec, no to juz niedługo:) Tylko nie zapomnijcie o tym terminie, bo Alicja nie będzie miała gdzie przyjeżdżać...;) Chociaz zawsze może do mnie, mam 2 pokoje i przenocować tez mogę. Jeść dam, pić tez.... Pzdr.[/QUOTE] Alicję można uznać za warszawiankę ostatnio częściej tu bywa niż ustawa przewiduje :P z dziennika pokładowego Mieszczuchów robimy płot idzie to jak krew z nosa i nie widać efektów nie mam zdjęć po zapakowaniu auta i ruszeniu przy Pierdach ocknełam się, że nie mam aparatu.............. ale nic to mam przecież sąsiadkę maniaczkę fotografii................... więc zdjeć brak Leon i Szpilka się lubią ogrodzenia nie widać..................... Quote
Asiaczek Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Alez całkiem prawidłowo, że nie wzięłaś aparatu, jak ogrodzenia nie widać... Weźmiesz wtedy i porobisz fotki, jak już będzie co fotografować;) pzdr. Quote
anetta Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 [quote name='dbsst']gdzie mnie widziałaś jak to?? czemu nie krzyczałaś nie wysiadłaś nie biegłaś.......................[/QUOTE] Na pewno raz widziałam Cię z Janem i Szpilką a drugi raz chyba tylko z J. :wallbash: z okna mogłam wyskoczyć jak supermenka, o jaaa [quote name='dbsst']dziś wypatrywałam wszystkie autobusy marywilska ---- eureka "odkryłam", że takie cudo jeździ pod moim domem hahahaha w zeszłym tygodniu wpadła pani pod koła tramwaju na przystanku który wiedzę z okna :( w tym tygodniu dostaniemy klucze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Nooo, od kilku lat :evil_lol: Taa :( Akurat tak się złożyło że wracałam tego dnia właśnie z Mrywilskiej busem i później w domu się dowiedziałam że taka tragedia tam się wydarzyła tego dnia. GRATULUJĘ! Świetnie, zdjęć niet, ogrodzenia niet....dobrze że przynajmniej Leon i Szpila się dogadują :evil_lol: Quote
Bogarka Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Dawno nie byłam rzadko zagladam nawet na dogomanie Super :-) Quote
anetta Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 A no właśnie, jak tam w Pierdach, zakotwiczyliście się już? :p Quote
Recommended Posts