Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

• 2 weeks later...
Posted

Alu żłob jest leszy niż rodzice!!! nie możemy go odbierać zanim wyjdą Ala i Kamil bo są awantury w domu 15 minut darcia się na podłodze w kombinezonie!!!!
On jakiś dziwny jest

Posted

[quote name='dbsst']Alu żłob jest leszy niż rodzice!!! nie możemy go odbierać zanim wyjdą Ala i Kamil bo są awantury w domu 15 minut darcia się na podłodze w kombinezonie!!!!
On jakiś dziwny jest[/QUOTE]

:lol::lol::lol:ciekawe po kim :lol:

Posted

[quote name='clockwork']PU!

janiołek ... no qrde JANiołek hahahhaha

pokazałam Jaśka balbinie- chce go za mężą powiedziała... i że będzie z nim chodzić na randki hahhahahha[/QUOTE]
i chce być krótsza o głowę tak.............................? :P

Posted

[quote name='clockwork']PU!

janiołek ... no qrde JANiołek hahahhaha

pokazałam Jaśka balbinie- chce go za mężą powiedziała... i że będzie z nim chodzić na randki hahhahahha[/QUOTE]

Gdzie zamieszkaja w Warszawce czy na Slasku ??

Posted

[quote name='dbsst']i chce być krótsza o głowę tak.............................? :P[/QUOTE]

grozisz czy ostrzegasz????

[quote name='Alicja']Gdzie zamieszkaja w Warszawce czy na Slasku ??[/QUOTE]

no przeca nie puszcze MOJEJ NIUNI :P na pożarcie teściowej do stolycy.............

Posted

[quote name='clockwork']grozisz czy ostrzegasz????

no przeca nie puszcze MOJEJ NIUNI :P na pożarcie teściowej do stolycy.............[/QUOTE]

no tak , masz rację ...a Janem to sie zaopiekujemy tu na Śląsku :) zwłaszcza tatuś Pawcio :lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Wmontowałas zdjęcie Jana w pupe czy w biust...?
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/427380_314399171941054_100001129227079_806863_1623036513_n.jpg

Pzdr.

że co :-o:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='clockwork']grozisz czy ostrzegasz????

no przeca nie puszcze MOJEJ NIUNI :P na pożarcie teściowej do stolycy.............
1 chciałam grozić ale po poscie Ali oszczygam :evil_lol:
nie puścisz do chodzącego dobra jakim jestem JA :crazyeye:

[quote name='Alicja']no tak , masz rację ...a Janem to sie zaopiekujemy tu na Śląsku :) zwłaszcza tatuś Pawcio :lol:

nie dziękuje wiem, ze Pawcio podbije mu oczy zwiąże i spuści z górki na deskorolce :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']że co :-o:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

1 chciałam grozić ale po poscie Ali oszczygam :evil_lol:
nie puścisz do chodzącego dobra jakim jestem JA :crazyeye:

nie dziękuje wiem, ze Pawcio podbije mu oczy zwiąże i spuści z górki na deskorolce :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

myślisz ze będzie na tyle miłosierny że deskorolkę da pod ciało a nie spuści na gołej doopie :hmmmm:

Posted

[quote name='Alicja']myślisz ze będzie na tyle miłosierny że deskorolkę da pod ciało a nie spuści na gołej doopie :hmmmm:[/QUOTE]
taką miałam nadzieję ale nadzieja odjechała wraz z deskorolką