Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cho na fiolecik Sis moja piekna :drinking:

rozkoszy zaznaję w domu bo tam nie mam psychodelicznych tchórzofretków :diabloti:

ja też , ja też ...widziałam avatarek :grins:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Sis ale, że co te spokojne cichutkie dzidziunie sprawiają ból twojej psyche??? jak to możliwe droga ma???
jak przezyjesz u nas J A K

chyba też poszperam tak dla zasady i dla sprawności fizycznej poszpieguje aaaaaaaaa może nie w sumie mam co robić. W każdym razie jakie to trzeba mieć "szczęście"

Posted

[quote name='dbsst']Sis ale, że co te spokojne cichutkie dzidziunie sprawiają ból twojej psyche??? jak to możliwe droga ma???
jak przezyjesz u nas J A K

[B]wiesz ...no mogę nie przyjeżdżać :obrazic: ...będę miała urlop :diabloti:[/B]

chyba też poszperam tak dla zasady i dla sprawności fizycznej poszpieguje aaaaaaaaa może nie w sumie mam co robić. W każdym razie jakie to trzeba mieć "szczęście"[/QUOTE]
[B]
a może jednak dasz się skusić , kto szuka nie błądzi :lol:[/B]

Posted

ależ ja chcę abyś przyjechała marzę o patrzeniu na twoją przerażoną minę...............................
nie chce mi się właśnie oglądam nudne zdjęcia dziecka............................

Posted

[quote name='dbsst']ależ ja chcę abyś przyjechała marzę o patrzeniu na twoją przerażoną minę...............................
nie chce mi się właśnie oglądam nudne zdjęcia dziecka............................[/QUOTE]

:roflt: ja i przerażona mina :roflt::roflt:...no dobra tylko wtedy kiedy zraszam piwem klawiature

poka nudne foty rodziny :grins:

Posted

oraz jak widzisz Jana spacerującego swobodnie i dostojnie w stronę placu zabaw ...........................

nie cenzuralne filmy też mam hahahaha ale nie zrobie tego dziecku nie wstawię

Posted

[quote name='dbsst']oraz jak widzisz Jana spacerującego swobodnie i dostojnie w stronę placu zabaw ...........................

nie cenzuralne filmy też mam hahahaha ale nie zrobie tego dziecku nie wstawię[/QUOTE]

tak ....pamiętam Jana ....spokojnym krokiem zmierzającego w stronę placu zabawwwwwwwwwwwwww............:diabloti:ale w moim wzroku nie ma przerażenia

o kurde ...będziemy ogladać w nocy jak przyjadę :lol:

Posted

[quote name='Maga100']co to jest, człowiek chce psy pooglądać, a nie zdjęcia rodzinki, przenieś się na nk!!!!!
:diabloti:[/QUOTE]

na fejsbuka lepiej , będziemy jej klikać lubie to :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']co to jest, człowiek chce psy pooglądać, a nie zdjęcia rodzinki, przenieś się na nk!!!!!
:diabloti:[/QUOTE]

[quote name='Alicja']na fejsbuka lepiej , będziemy jej klikać lubie to :diabloti:[/QUOTE]

pod krzyż :diabloti:

Posted

Na Wiejską do tuskogrodu :evil_lol:

Witam Szpilosławę oraz pańcię jej w skromnych progach fotoblogach, fiu fiu, na stare lata jaki zaszczyt Cię kopnął :diabloti:

Nie, nie, nie na fejsa nie będę mogła klikać lubię to :cool1:

Posted

[quote name='Asiaczek']A ja po chamsku poprosze o zdjęcia PSA czyli SUKI o wdzięcznym imieniu Szpilka. O!!!!
I nie wyjde stąd, póki tych fotek nie zobaczę, hahaha...

pzdr.[/QUOTE]
to sobie trochę posiedzisz :diabloti:

Posted

pies suka Szpilka miewa się dobrze, dziś byłyśmy na foto spacerze - niestety odkąd nie ma photoshopa nie umiem zmniejszać zdjęć hahaha idzie mi to jak po gruzie :D

[IMG]http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_5873.jpg[/IMG]

Posted

nic nie ściągam Alu mam canonowski program tylko on przy zmniejszaniu gubi ostrość :/ i to na MAXA

[IMG]http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_5808.jpg[/IMG]

Posted

wstawiam po jednym bo mi muli net i boje się, że mnie wywali

[IMG]http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_5876-1.jpg[/IMG]