Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

i moje latte podwójne tylko jakos na zdjęciu tego nie widać :placz:
z łiski, cynamonem i cukrem trzcinowym mniaaaaaaaam

piana
z alkoholem
mleczna
i mleko
tylko mlecznej nie bardzo widać :roll:

i piana z cukrem i cynamonem

przypominam nie mam ekspresu hahahhaha

Posted

Alicja napisał(a):
Pomysły Jana bezcenne :)

a kawę poprosze jak będę z wizytą :grins:

Pomysły Jana są takie, że obawiam się o zdrowie i życie jego niani i jej ślicznej córeczki :shake:

hahahah czyli za wszech nigdy hahahha :diabloti:

Asiaczek napisał(a):
A dlaczego latte w szklance po piwie...?

Pzdr.

:oops: bo nie mam innych i narazie nie widzę również perspektyw na inne :oops::evil_lol:

Jan ma Nianię :multi: nie byle jaką :multi:
będzie przebywał pod moim nosem czyli 5 minut okrężną drogą od pracy.
Niania ma córeczkę Jan ja uwielbia (szybko uwielbia dzieci) ona go mniej (jak wychodzili od nas powiedziała, że nowy kolega nie jest fajny) :placz:
Dziś idziemy z rewizytą, trzymajcie kciuki :roll:
bo jeszcze mogą się rozmyślić :razz::shake:

Posted

dbsst napisał(a):

Niania ma córeczkę Jan ja uwielbia (szybko uwielbia dzieci) ona go mniej (jak wychodzili od nas powiedziała, że nowy kolega nie jest fajny) :placz:
Dziś idziemy z rewizytą, trzymajcie kciuki :roll:
bo jeszcze mogą się rozmyślić :razz::shake:

eee tam... jak to kobieta... najpierw musi się podroczyć... wierzę, że urok osobisty Jana sprawi, że wkrótce będzie za nim szalała :evil_lol:

Posted

Oczywiście, zapomniałaś dopisać, że beze mnie nic by ci w życiu nie wyszło, a to co ci wyszło, zawdzięczasz mnie. Ale wybaczam ci to fopa.

I jak po rewizycie?
Sama jestem ciekawa, czy ją wystraszyłas, czy postanowiła dac ci jeszcze szansę.................

Posted

Yana napisał(a):
eee tam... jak to kobieta... najpierw musi się podroczyć... wierzę, że urok osobisty Jana sprawi, że wkrótce będzie za nim szalała :evil_lol:

hahahha dziękuje za słowa otuchy ale ciezko to widzę hahaha

Alicja napisał(a):
:kciuki: za rewizytę i żeby mała ładna dziewczynka pokochała Jana Pomysłowego ;)

Mała Ładna Dziewczynka nie pokochała Jana natomiast już go nie nie lubi czy jak to idzie :evil_lol:

Asiaczek napisał(a):
Oj, oj, oj... nie wiedziałam, sorki...

Pzdr.

hahaha skąd mogłaś wiedzieć nie wpadasz na kawę do mnie :cool1:

Maga100 napisał(a):
Oczywiście, zapomniałaś dopisać, że beze mnie nic by ci w życiu nie wyszło, a to co ci wyszło, zawdzięczasz mnie. Ale wybaczam ci to fopa.

I jak po rewizycie?
Sama jestem ciekawa, czy ją wystraszyłas, czy postanowiła dac ci jeszcze szansę.................

nie chciałam tego głosić bo nie wiedziałam czy moge DZIEKI MONTANIE MAMY NIaNIE

i w tym naszym szczęśliwym sosie jest tylko jedna dusza co nie skacze z radości to jest Pan D. :shake::evil_lol:
Asiaczek napisał(a):
Od wczoraj Debe nic nie odpowiedziała... ciekawe, dlaczego?

pzdr.

a co ja mogę pisać przezywam wewnętrzne dylematy, nie wyobrażam sobie nie widzieć Jana pól dnia z drugiej strony cieszę się, że ruszamy w nowym roku z Funduszem nowymi ludźmi i nowym profilem przychodni, bedzie po mojemu i to mnie podnieca :evil_lol:

no i osoba, która podjeła się trudu niesienia pomocy czyli "nowa mama" jest świetna i ze spokojem znosi moje jęki :shake:
Ciekawe kiedy pod drzwiami przychodni bedzie pakunek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

bo Anna mieszka max 150m od przychodni :diabloti:

Posted

dlaczego nowi sąsiedzi mieszkający pod nami juz nam się nie kłaniają :shake:
wieksze buraki jak my :shake:

bo chyba nie przeszkadza im, że JA idealna MAMA wychodząc z Janem mówie Jan kurczę zima jest musi byc zimno po czym słysze za swoimi plecami "dzień dobry" - sąsiad

dziś wychodzimy z auta mój wątłej postury TZ krzyczy swoim barytonem POBUDKA do śpiacego Jana, ten nic sobie z tego nie robiac śpi dalej za to kogoś to wystrasza kogo tak sąsiada z pod nas. Biedak wali głowa w podufitkę (wyjmował krzesła) i już nie odpowiada dzien dobry :shake:

szybko się poddali a może nie :cool3:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Prosimy o relacje Niania Ania vs Jan:)

Pzdr.

historia nudna Jan wpadł w zabawki i tyle go widzieli :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: