dbsst Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 w zabawie nie znamy półśrodków zabawa to zabawa :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 pies pomaga przy choince dlatego moje szyby ciągle wyglądają jak przez okno Wigilijny Jan były święta Quote
Alicja Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 fajne były te święta i wigilijny pies i Jan ;) Quote
Asiaczek Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 ...i jaki brzuszek ma Jan... prawie jak ja;) http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_8290ps.jpg?t=1293442488 Pzdr. Quote
Alicja Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='Asiaczek']...i jaki brzuszek ma Jan... prawie jak ja;) http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_8290ps.jpg?t=1293442488 Pzdr. :lol::lol::lol: Quote
dbsst Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 [quote name='Alicja']fajne były te święta i wigilijny pies i Jan ;) no chyba najfajniejsze.............Jan jak zobaczył choinkę i światełka oniemiał i to było BEZCENNE [quote name='Asiaczek']...i jaki brzuszek ma Jan... prawie jak ja;) http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_8290ps.jpg?t=1293442488 Pzdr. hahahhaha wariatka :evil_lol: [quote name='Alicja']:lol::lol::lol: hihawa :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Jan dla Jano fanów :evil_lol: tygrysek chce pić tygrysek chce buzi a Ty czego chcesz......... i świąteczne pierdoły Quote
dbsst Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 i moje latte podwójne tylko jakos na zdjęciu tego nie widać :placz: z łiski, cynamonem i cukrem trzcinowym mniaaaaaaaam piana z alkoholem mleczna i mleko tylko mlecznej nie bardzo widać :roll: i piana z cukrem i cynamonem przypominam nie mam ekspresu hahahhaha Quote
dbsst Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 [quote name='malawaszka']łyżką ubijałaś??? :D Waszko ubijaczką taką Quote
dbsst Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 malawaszka napisał(a):nie wierzę :lol: no dobrze troche skłamałam moja ma niby drewnianą raczkę Quote
Alicja Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Pomysły Jana bezcenne :) a kawę poprosze jak będę z wizytą :grins: Quote
Asiaczek Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 A dlaczego latte w szklance po piwie...? Pzdr. Quote
dbsst Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Alicja napisał(a):Pomysły Jana bezcenne :) a kawę poprosze jak będę z wizytą :grins: Pomysły Jana są takie, że obawiam się o zdrowie i życie jego niani i jej ślicznej córeczki :shake: hahahah czyli za wszech nigdy hahahha :diabloti: Asiaczek napisał(a):A dlaczego latte w szklance po piwie...? Pzdr. :oops: bo nie mam innych i narazie nie widzę również perspektyw na inne :oops::evil_lol: Jan ma Nianię :multi: nie byle jaką :multi: będzie przebywał pod moim nosem czyli 5 minut okrężną drogą od pracy. Niania ma córeczkę Jan ja uwielbia (szybko uwielbia dzieci) ona go mniej (jak wychodzili od nas powiedziała, że nowy kolega nie jest fajny) :placz: Dziś idziemy z rewizytą, trzymajcie kciuki :roll: bo jeszcze mogą się rozmyślić :razz::shake: Quote
Yana Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 dbsst napisał(a): Niania ma córeczkę Jan ja uwielbia (szybko uwielbia dzieci) ona go mniej (jak wychodzili od nas powiedziała, że nowy kolega nie jest fajny) :placz: Dziś idziemy z rewizytą, trzymajcie kciuki :roll: bo jeszcze mogą się rozmyślić :razz::shake: eee tam... jak to kobieta... najpierw musi się podroczyć... wierzę, że urok osobisty Jana sprawi, że wkrótce będzie za nim szalała :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 :kciuki: za rewizytę i żeby mała ładna dziewczynka pokochała Jana Pomysłowego ;) Quote
Asiaczek Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 dbsst napisał(a): :oops: bo nie mam innych i narazie nie widzę również perspektyw na inne :oops::evil_lol: Oj, oj, oj... nie wiedziałam, sorki... Pzdr. Quote
Maga100 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Oczywiście, zapomniałaś dopisać, że beze mnie nic by ci w życiu nie wyszło, a to co ci wyszło, zawdzięczasz mnie. Ale wybaczam ci to fopa. I jak po rewizycie? Sama jestem ciekawa, czy ją wystraszyłas, czy postanowiła dac ci jeszcze szansę................. Quote
Asiaczek Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Od wczoraj Debe nic nie odpowiedziała... ciekawe, dlaczego? pzdr. Quote
dbsst Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Yana napisał(a):eee tam... jak to kobieta... najpierw musi się podroczyć... wierzę, że urok osobisty Jana sprawi, że wkrótce będzie za nim szalała :evil_lol: hahahha dziękuje za słowa otuchy ale ciezko to widzę hahaha Alicja napisał(a)::kciuki: za rewizytę i żeby mała ładna dziewczynka pokochała Jana Pomysłowego ;) Mała Ładna Dziewczynka nie pokochała Jana natomiast już go nie nie lubi czy jak to idzie :evil_lol: Asiaczek napisał(a):Oj, oj, oj... nie wiedziałam, sorki... Pzdr. hahaha skąd mogłaś wiedzieć nie wpadasz na kawę do mnie :cool1: Maga100 napisał(a):Oczywiście, zapomniałaś dopisać, że beze mnie nic by ci w życiu nie wyszło, a to co ci wyszło, zawdzięczasz mnie. Ale wybaczam ci to fopa. I jak po rewizycie? Sama jestem ciekawa, czy ją wystraszyłas, czy postanowiła dac ci jeszcze szansę................. nie chciałam tego głosić bo nie wiedziałam czy moge DZIEKI MONTANIE MAMY NIaNIE i w tym naszym szczęśliwym sosie jest tylko jedna dusza co nie skacze z radości to jest Pan D. :shake::evil_lol: Asiaczek napisał(a):Od wczoraj Debe nic nie odpowiedziała... ciekawe, dlaczego? pzdr. a co ja mogę pisać przezywam wewnętrzne dylematy, nie wyobrażam sobie nie widzieć Jana pól dnia z drugiej strony cieszę się, że ruszamy w nowym roku z Funduszem nowymi ludźmi i nowym profilem przychodni, bedzie po mojemu i to mnie podnieca :evil_lol: no i osoba, która podjeła się trudu niesienia pomocy czyli "nowa mama" jest świetna i ze spokojem znosi moje jęki :shake: Ciekawe kiedy pod drzwiami przychodni bedzie pakunek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo Anna mieszka max 150m od przychodni :diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Prosimy o relacje Niania Ania vs Jan:) Pzdr. Quote
dbsst Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 dlaczego nowi sąsiedzi mieszkający pod nami juz nam się nie kłaniają :shake: wieksze buraki jak my :shake: bo chyba nie przeszkadza im, że JA idealna MAMA wychodząc z Janem mówie Jan kurczę zima jest musi byc zimno po czym słysze za swoimi plecami "dzień dobry" - sąsiad dziś wychodzimy z auta mój wątłej postury TZ krzyczy swoim barytonem POBUDKA do śpiacego Jana, ten nic sobie z tego nie robiac śpi dalej za to kogoś to wystrasza kogo tak sąsiada z pod nas. Biedak wali głowa w podufitkę (wyjmował krzesła) i już nie odpowiada dzien dobry :shake: szybko się poddali a może nie :cool3: Quote
dbsst Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Asiaczek napisał(a):Prosimy o relacje Niania Ania vs Jan:) Pzdr. historia nudna Jan wpadł w zabawki i tyle go widzieli :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Dasz radę Debeciaku ;) Janowi będzie dobrze a ty będziesz spokojniejsza aniżeli jakby Jan poszedł do żłobka Quote
Recommended Posts