Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='dbsst']dziękuje za rok to ja będę w bólach ciążących z drugim wykapanie identycznym dzieckiem --- czyli wyśpie się za trzy lata o matko :placz:
fizycznie to mnie nie ma fotografia przedstawia resztki ducha mojego :roll::roll::evil_lol:
bo na stare lata człowiek się kurczy :razz::shake::evil_lol:
Konstruujecie Małgosię czyli Matyldę? Czy odwrotnie...?

pzdr.

Posted

[quote name='dbsst']dziękuje za rok to ja będę w bólach ciążących z drugim wykapanie identycznym dzieckiem --- czyli wyśpie się za trzy lata o matko :placz:

fizycznie to mnie nie ma fotografia przedstawia resztki ducha mojego :roll::roll::evil_lol:

bo na stare lata człowiek się kurczy :razz::shake::evil_lol:[/QUOTE]

już za rok?? <mdleje> ja osobiście szybko się nie piszę na drugie baby, jedno mi nieźle daje popalić, a co dopiero dwa :shake:

strasznie się skurczyłaś :crazyeye: spodnie to wiszą na Tobie, spadłyby gdyby nie pasek :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']to kiedy mam brać ten urlop zdrowotny ;)??[/QUOTE]

powiem tak w najblizyszm czasie nie bierz bo..................:evil_lol:

[quote name='Maga100']Twórz synową dla mnie, twórz :evil_lol:[/QUOTE]

o nie będzie syn tylko czemu R śni się ciągle, że jestem w ciąży z córką :razz:

[quote name='Alicja']...i wszystko zostanie w Rodzinie ;)[/QUOTE]

hahaha NEVER :shake:

[quote name='Asiaczek']Konstruujecie Małgosię czyli Matyldę? Czy odwrotnie...?

pzdr.[/QUOTE]
Matylda mi się marzy ale ciiiiiiiiii

[quote name='Cola']już za rok?? <mdleje> ja osobiście szybko się nie piszę na drugie baby, jedno mi nieźle daje popalić, a co dopiero dwa :shake:

strasznie się skurczyłaś :crazyeye: spodnie to wiszą na Tobie, spadłyby gdyby nie pasek :evil_lol:[/QUOTE]

a co za róznica czy biegasz za jednym czy za dwoma :shake::evil_lol:
był kolega Jana 9 miesięcy starszy ostatnio - płakaly dwa :evil_lol: nie będę mowić dalej :shake::evil_lol:

wiszą bo to spodnie Roberta :evil_lol:

zakopałam się autem pod przychodnią!
mam dość śniegu!
nie działa mi ręczny czyli zanim auto się zakopało to zjechało tyle ile śnieg mu pozwolił.

ale i tak lubię zimę!

Posted

[quote name='dbsst']a co za róznica czy biegasz za jednym czy za dwoma :shake::evil_lol:
był kolega Jana 9 miesięcy starszy ostatnio - płakaly dwa :evil_lol: nie będę mowić dalej :shake::evil_lol:

wiszą bo to spodnie Roberta :evil_lol:

zakopałam się autem pod przychodnią!
mam dość śniegu!
nie działa mi ręczny czyli zanim auto się zakopało to zjechało tyle ile śnieg mu pozwolił.

ale i tak lubię zimę![/QUOTE]

buhahaha WIELKA RÓŻNICA.....moje JEDNO dziecię ma etap zwiedzania mieszkania i robienia rzeczy, które mama zabrania (zgłębianie tajemnic deski klozetowej włącznie) i mam dosyć biegania za nim przez cały dzień i mania oczu dookoła głowy i nie tylko :diabloti: widząc oczami wyobraźni takich dwóch G brrrrrrr kopanie, gryzienie, wyrywanie sobie nawzajem zabawek, krwawiące nosy, wybite zęby itd. MÓWIĘ STANOWCZE NIE!!

skoro o spodnie Roberta...to w ogóle nic nie schudłaś, a wręcz przeciwnie :evil_lol:;)

eeeee....a po co Ci ręczny przy zakopaniu się w śniegu?? Pożycz od syna łopatkę hahahaha

Posted

[quote name='Asiaczek']Widze jakis bałagan w wypowiedzi...;)

Pzdr.[/QUOTE]

hahahha bo ja typowa kobieta ciągle sobie przeczę :evil_lol:
dzis mamy odwilż tego nie lubię :mad:

[quote name='Cola']buhahaha WIELKA RÓŻNICA.....moje JEDNO dziecię ma etap zwiedzania mieszkania i robienia rzeczy, które mama zabrania (zgłębianie tajemnic deski klozetowej włącznie) i mam dosyć biegania za nim przez cały dzień i mania oczu dookoła głowy i nie tylko :diabloti: widząc oczami wyobraźni takich dwóch G brrrrrrr kopanie, gryzienie, wyrywanie sobie nawzajem zabawek, krwawiące nosy, wybite zęby itd. MÓWIĘ STANOWCZE NIE!!

skoro o spodnie Roberta...to w ogóle nic nie schudłaś, a wręcz przeciwnie :evil_lol:;)

eeeee....a po co Ci ręczny przy zakopaniu się w śniegu?? Pożycz od syna łopatkę hahahaha[/QUOTE]

no własnie będą wydłubywać sobie oczy i wyrywać włosy popłaczą sie i pójdą spać....i to będzie w MIEJSCU :evil_lol:

wyjechałam i byłam sama sama sama :shake:

------------------------------------------------------

chciałam napisać naszą wczorajszą "przygodę" ale w sumie to mi się nie chce.

tylko się witam :p

Posted

chętnie :drinka:

zdjęcia drastyczne - jak już wspomniałam Jan to wulkan energii Szpilka ostoja spokoju co wynika z takiej mieszanki a no proszę właśnie TO

ale Jan nie jest do końca tak bezduszny najpierw zrzucił jej mój polar :diabloti:

Posted

potem z niej zszedł i robił swoje rozrabiał dalej

tego śmiechu się boje - i słusznie :diabloti:

bierze mamę na aniołka :diabloti:

a potem troche od niechcenia pogłaskał swojego falkora

Posted

dbsst napisał(a):
wczoraj byliśmy w gościach dwa sępy siedziały pod stołem i sępiły od pradziadków potem od dziadków........................

no taaaaa ....ale w sumie zaoszczędzisz trochę ...co zdobedzie to podje ;)

Posted

[quote name='Alicja']no taaaaa ....ale w sumie zaoszczędzisz trochę ...co zdobedzie to podje ;)

tak ale brzuszek ma jak bębenek :evil_lol:

[quote name='malawaszka']teraz jest podobny do Ciebie :lol:

edit: i nie chodzi o mięsień piwny :evil_lol:

och kochana moja :loveu: wczoraj dziadki i pradziadki oczywiście szukali po swojej rodzinie do kogo podobny i nikt nie słuchał, że to wykapana ja :shake:
[quote name='Hanna R.']http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_8071ps.jpg?t=1292182037

Dlaczego pozwalasz Janowi na takie ekstrema ? :crazyeye:

ja mu nie pozwalam on sam sobie pozwala :roll::roll:

Jan zaklinacz :p

[video]http://s928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/?action=view&current=Janzaklinacz1.mp4[/video]

Posted

Nie pitol, nawet jak znów będzie syn, to spróbujesz po raz kolejny i próbować będziesz tak długo, aż urodzisz Matyldę. Bo inaczej niż przez swoją przyszłą córkę nie masz jak się ze mną spowinowacić (Tadeusz za męża nie pojmiesz!), a marzysz o tym, abyśmy mogły spędzać razem Wigilie i Święta Wielkiejnocy :diabloti:

Posted

no i stało się MAMY PODPISANĄ umowę przedwstępną z NARODOWYM FUNDUSZEM ZDROWIA na świadczenie rehabilitacji :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

co oznacza, że od 1 (2) Stycznia w przychodni będzie można leczyć się za darmo (z odpowiednim skierowaniem) :siara::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

who is the boss who :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG:

przeszliśmy od sierpnia drogę przez mękę ale wszystko w swoim czasie :cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):
GRATULACJE!!!!!!! :klacz:

a nie miało być who is the boss???? :errrr:

hahahha wyjszło mi wspak hahahhahaha

ależ jestem szczęśliwa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='dbsst']no i stało się MAMY PODPISANĄ umowę przedwstępną z NARODOWYM FUNDUSZEM ZDROWIA na świadczenie rehabilitacji :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

co oznacza, że od 1 (2) Stycznia w przychodni będzie można leczyć się za darmo (z odpowiednim skierowaniem) :siara::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

who is the boss who :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG:

przeszliśmy od sierpnia drogę przez mękę ale wszystko w swoim czasie :cool3:

grataki ....zaciskałam kciukasy a nie wiedziałam za co ;) .....dobra uderzę ze skierowaniem w takim razie :lol:

bosh...Jaśko Szaman :lol: