Alicja Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Maga100']Twórz synową dla mnie, twórz :evil_lol:[/QUOTE] ...i wszystko zostanie w Rodzinie ;) Quote
Asiaczek Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='dbsst']dziękuje za rok to ja będę w bólach ciążących z drugim wykapanie identycznym dzieckiem --- czyli wyśpie się za trzy lata o matko :placz: fizycznie to mnie nie ma fotografia przedstawia resztki ducha mojego :roll::roll::evil_lol: bo na stare lata człowiek się kurczy :razz::shake::evil_lol: Konstruujecie Małgosię czyli Matyldę? Czy odwrotnie...? pzdr. Quote
Cola Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='dbsst']dziękuje za rok to ja będę w bólach ciążących z drugim wykapanie identycznym dzieckiem --- czyli wyśpie się za trzy lata o matko :placz: fizycznie to mnie nie ma fotografia przedstawia resztki ducha mojego :roll::roll::evil_lol: bo na stare lata człowiek się kurczy :razz::shake::evil_lol:[/QUOTE] już za rok?? <mdleje> ja osobiście szybko się nie piszę na drugie baby, jedno mi nieźle daje popalić, a co dopiero dwa :shake: strasznie się skurczyłaś :crazyeye: spodnie to wiszą na Tobie, spadłyby gdyby nie pasek :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 [quote name='Alicja']to kiedy mam brać ten urlop zdrowotny ;)??[/QUOTE] powiem tak w najblizyszm czasie nie bierz bo..................:evil_lol: [quote name='Maga100']Twórz synową dla mnie, twórz :evil_lol:[/QUOTE] o nie będzie syn tylko czemu R śni się ciągle, że jestem w ciąży z córką :razz: [quote name='Alicja']...i wszystko zostanie w Rodzinie ;)[/QUOTE] hahaha NEVER :shake: [quote name='Asiaczek']Konstruujecie Małgosię czyli Matyldę? Czy odwrotnie...? pzdr.[/QUOTE] Matylda mi się marzy ale ciiiiiiiiii [quote name='Cola']już za rok?? <mdleje> ja osobiście szybko się nie piszę na drugie baby, jedno mi nieźle daje popalić, a co dopiero dwa :shake: strasznie się skurczyłaś :crazyeye: spodnie to wiszą na Tobie, spadłyby gdyby nie pasek :evil_lol:[/QUOTE] a co za róznica czy biegasz za jednym czy za dwoma :shake::evil_lol: był kolega Jana 9 miesięcy starszy ostatnio - płakaly dwa :evil_lol: nie będę mowić dalej :shake::evil_lol: wiszą bo to spodnie Roberta :evil_lol: zakopałam się autem pod przychodnią! mam dość śniegu! nie działa mi ręczny czyli zanim auto się zakopało to zjechało tyle ile śnieg mu pozwolił. ale i tak lubię zimę! Quote
Asiaczek Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='dbsst'] mam dość śniegu! ale i tak lubię zimę![/QUOTE] Widze jakis bałagan w wypowiedzi...;) Pzdr. Quote
Cola Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='dbsst']a co za róznica czy biegasz za jednym czy za dwoma :shake::evil_lol: był kolega Jana 9 miesięcy starszy ostatnio - płakaly dwa :evil_lol: nie będę mowić dalej :shake::evil_lol: wiszą bo to spodnie Roberta :evil_lol: zakopałam się autem pod przychodnią! mam dość śniegu! nie działa mi ręczny czyli zanim auto się zakopało to zjechało tyle ile śnieg mu pozwolił. ale i tak lubię zimę![/QUOTE] buhahaha WIELKA RÓŻNICA.....moje JEDNO dziecię ma etap zwiedzania mieszkania i robienia rzeczy, które mama zabrania (zgłębianie tajemnic deski klozetowej włącznie) i mam dosyć biegania za nim przez cały dzień i mania oczu dookoła głowy i nie tylko :diabloti: widząc oczami wyobraźni takich dwóch G brrrrrrr kopanie, gryzienie, wyrywanie sobie nawzajem zabawek, krwawiące nosy, wybite zęby itd. MÓWIĘ STANOWCZE NIE!! skoro o spodnie Roberta...to w ogóle nic nie schudłaś, a wręcz przeciwnie :evil_lol:;) eeeee....a po co Ci ręczny przy zakopaniu się w śniegu?? Pożycz od syna łopatkę hahahaha Quote
dbsst Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 [quote name='Asiaczek']Widze jakis bałagan w wypowiedzi...;) Pzdr.[/QUOTE] hahahha bo ja typowa kobieta ciągle sobie przeczę :evil_lol: dzis mamy odwilż tego nie lubię :mad: [quote name='Cola']buhahaha WIELKA RÓŻNICA.....moje JEDNO dziecię ma etap zwiedzania mieszkania i robienia rzeczy, które mama zabrania (zgłębianie tajemnic deski klozetowej włącznie) i mam dosyć biegania za nim przez cały dzień i mania oczu dookoła głowy i nie tylko :diabloti: widząc oczami wyobraźni takich dwóch G brrrrrrr kopanie, gryzienie, wyrywanie sobie nawzajem zabawek, krwawiące nosy, wybite zęby itd. MÓWIĘ STANOWCZE NIE!! skoro o spodnie Roberta...to w ogóle nic nie schudłaś, a wręcz przeciwnie :evil_lol:;) eeeee....a po co Ci ręczny przy zakopaniu się w śniegu?? Pożycz od syna łopatkę hahahaha[/QUOTE] no własnie będą wydłubywać sobie oczy i wyrywać włosy popłaczą sie i pójdą spać....i to będzie w MIEJSCU :evil_lol: wyjechałam i byłam sama sama sama :shake: ------------------------------------------------------ chciałam napisać naszą wczorajszą "przygodę" ale w sumie to mi się nie chce. tylko się witam :p Quote
dbsst Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Alicja napisał(a):napisz wczorajszą przygodę ...czekam a tam......................MAMY NOWEGO ZĘBA! :multi: Quote
Alicja Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 dbsst napisał(a):a tam......................MAMY NOWEGO ZĘBA! :multi: no to za zębola :drinking: Quote
dbsst Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 chętnie :drinka: zdjęcia drastyczne - jak już wspomniałam Jan to wulkan energii Szpilka ostoja spokoju co wynika z takiej mieszanki a no proszę właśnie TO ale Jan nie jest do końca tak bezduszny najpierw zrzucił jej mój polar :diabloti: Quote
dbsst Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 potem z niej zszedł i robił swoje rozrabiał dalej tego śmiechu się boje - i słusznie :diabloti: bierze mamę na aniołka :diabloti: a potem troche od niechcenia pogłaskał swojego falkora Quote
Alicja Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 :roflt: ten mięsień piwny http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_8079ps.jpg?t=1292182509 Quote
dbsst Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 [quote name='Alicja']:roflt: ten mięsień piwny http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_8079ps.jpg?t=1292182509 wczoraj byliśmy w gościach dwa sępy siedziały pod stołem i sępiły od pradziadków potem od dziadków........................ Quote
Alicja Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 dbsst napisał(a):wczoraj byliśmy w gościach dwa sępy siedziały pod stołem i sępiły od pradziadków potem od dziadków........................ no taaaaa ....ale w sumie zaoszczędzisz trochę ...co zdobedzie to podje ;) Quote
malawaszka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 teraz jest podobny do Ciebie :lol: edit: i nie chodzi o mięsień piwny :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_8071ps.jpg?t=1292182037 Dlaczego pozwalasz Janowi na takie ekstrema ? :crazyeye: Quote
dbsst Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 [quote name='Alicja']no taaaaa ....ale w sumie zaoszczędzisz trochę ...co zdobedzie to podje ;) tak ale brzuszek ma jak bębenek :evil_lol: [quote name='malawaszka']teraz jest podobny do Ciebie :lol: edit: i nie chodzi o mięsień piwny :evil_lol: och kochana moja :loveu: wczoraj dziadki i pradziadki oczywiście szukali po swojej rodzinie do kogo podobny i nikt nie słuchał, że to wykapana ja :shake: [quote name='Hanna R.']http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_8071ps.jpg?t=1292182037 Dlaczego pozwalasz Janowi na takie ekstrema ? :crazyeye: ja mu nie pozwalam on sam sobie pozwala :roll::roll: Jan zaklinacz :p [video]http://s928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/?action=view¤t=Janzaklinacz1.mp4[/video] Quote
Maga100 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Nie pitol, nawet jak znów będzie syn, to spróbujesz po raz kolejny i próbować będziesz tak długo, aż urodzisz Matyldę. Bo inaczej niż przez swoją przyszłą córkę nie masz jak się ze mną spowinowacić (Tadeusz za męża nie pojmiesz!), a marzysz o tym, abyśmy mogły spędzać razem Wigilie i Święta Wielkiejnocy :diabloti: Quote
dbsst Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 no i stało się MAMY PODPISANĄ umowę przedwstępną z NARODOWYM FUNDUSZEM ZDROWIA na świadczenie rehabilitacji :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: co oznacza, że od 1 (2) Stycznia w przychodni będzie można leczyć się za darmo (z odpowiednim skierowaniem) :siara::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: who is the boss who :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: przeszliśmy od sierpnia drogę przez mękę ale wszystko w swoim czasie :cool3: Quote
malawaszka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 GRATULACJE!!!!!!! :klacz: a nie miało być who is the boss???? :errrr: Quote
dbsst Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 malawaszka napisał(a):GRATULACJE!!!!!!! :klacz: a nie miało być who is the boss???? :errrr: hahahha wyjszło mi wspak hahahhahaha ależ jestem szczęśliwa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 No to i Jasiek się cieszy, i Szpilka i TZ i... my:) Pzdr. Quote
Alicja Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='dbsst']no i stało się MAMY PODPISANĄ umowę przedwstępną z NARODOWYM FUNDUSZEM ZDROWIA na świadczenie rehabilitacji :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: co oznacza, że od 1 (2) Stycznia w przychodni będzie można leczyć się za darmo (z odpowiednim skierowaniem) :siara::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: who is the boss who :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: przeszliśmy od sierpnia drogę przez mękę ale wszystko w swoim czasie :cool3: grataki ....zaciskałam kciukasy a nie wiedziałam za co ;) .....dobra uderzę ze skierowaniem w takim razie :lol: bosh...Jaśko Szaman :lol: Quote
Maga100 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 a czy skierowanie będzie mógł mi wypisać pediatra? :cool3: Quote
Recommended Posts