dbsst Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 [quote name='malawaszka']ołłłłłł yeah dam się pooblepiać byle mi to coś pomogło bo ostatnio mi sie za często powtarzają bóle i w lędźwiowym i wyżej i szyi nie moge mocno w prawo obrócić... na pewno pomoże mi dłuższe siedzenie przy komputerze w pozycjach przypominających paragraf....[/QUOTE] oł je jesteś moim koronnym pacjentem :multi::multi::multi::multi::multi: w tej dziedzinie jestem bogiem w każdej innej szkoda gadać hahahhaha Quote
Alicja Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='dbsst']jakbym wiedziała że wezmę cie na tasmowanie to bym zdradziła ci sekret robię to od jakiegoś czasu bez certyfikatu hahahhahaha wpadaj[/QUOTE] no to pamiętaj ...przyjeżdżam na podklejenie ;) ale serio ostatnio mi tak dokucza że sie budze ze zdrętwiałymi rękami/ Quote
Vectra Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 a mnie boli bark , pomocy :( taki mi ból wlazł straszny ..... Szpilce kup Multimastit , to jest genialne na trudne , babrzące się rany - u weta kupisz Quote
dbsst Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 [quote name='Alicja']no to pamiętaj ...przyjeżdżam na podklejenie ;) ale serio ostatnio mi tak dokucza że sie budze ze zdrętwiałymi rękami/[/QUOTE] albo coś z tym zrobisz albo to coś zrobi coś z tobą. ja zapraszam Quote
dbsst Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 [quote name='Vectra']a mnie boli bark , pomocy :( taki mi ból wlazł straszny ..... Szpilce kup Multimastit , to jest genialne na trudne , babrzące się rany - u weta kupisz[/QUOTE] hahahahhaha no prosze ile modeli się znalazło!!!! możesz podjechać na testy plastrowania tylko nie wiem jak mam pacjentów w tym tygodniu ale ponoć dużo. W poniedziałek moge ci powiedzieć. postaram sie pamietac i jej kupie ale nei fart!!! za to mam nowe koła w dzieciowowzie.:multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='dbsst']albo coś z tym zrobisz albo to coś zrobi coś z tobą. ja zapraszam[/QUOTE] zadzwonie któregoś dnia do Ciebie to pogadamy . Oki ?? Quote
dbsst Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 si szukać ci kogoś u ciebie hahahahha jakiegoś czary mary magika ??? Quote
Maga100 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='dbsst']akurs po polsku, materiały po ingleze, egzamin po ingleze, kolejny kurs po polsku, jeśli się zdecyduje a ponoć mam :roll: to wyjazd do stanów lub gdzieś w jurop i trzy dni kurs po ingleze i egzamin po ingleze u twórcy metody :roll: ale chyba jeszcze tylko KT3 w orthopedica no i pierwszy egzamin :roll: [/QUOTE] ooo, wrażenie robi, ale czy ty znasz język inny niż ojczysty twój ukochany? :diabloti: Widzę, że postawiłaś na karierę, nie na dziecko, wyrodna, podła, okrutna. A to wszystko dlatego, że nie karmiłaś piersią i nie masz więzi!!!!! :placz::placz::placz: :diabloti: Quote
Cola Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='dbsst']a jakich taśm stosujecie do koni?? wytrzymałam było ciężko ale właśnie wstał i jadł więc się tuliliśmy chyba potrzebny mi był zryw :roll: nie Tz Babiarza właśnie uczy hahahhahahha a Jan aJan poza pluciem i mruczeniem jak je coś super pysznego w jego mniemaniu to nie wiele więcej dzwięków paszczą daje hahahha[/QUOTE] osobiście sama nie stosowałam i nie wiem jakie są to taśmy....to dopiero gdzieś tam wchodzi :roll: a że w PL wszystko się tak powoli rozwija...ehhhh szkoda gadać....jak mówię o derkach masujących to patrzą na mnie jak na debila :evil_lol: a w Niemczech czy Francji każda większa sportowa stajnia (szczególnie wyścigowa, nawet tam gdzie mają 20 koni) ma taką derkę ... Jeszcze całkiem niedawno masowanie czy rozciąganie koni było czymś DZIWNYM i zbytecznym :evil_lol: o solarce dla koni to już nie wspomnę G ma ostatnio fazę piszczenia :mdleje: prosto do ucha najlepiej aaaa Babiarza uczy :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 od 15- do teoretycznie 19 :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jestem w przychodni pod nr 222452323 jak coś to mnie poproś jak nie będe przy pacjencie w gabinecie to pogadamy. napewno w gabinecie jestem w poniedziałek wtorek czwartek bo mam sporo pacjentów na stól a w resztę dni jestem raczej dostępna bo jestem na fizyko więc pracownik może mnie wyręczyć w robocie i mogę gadać :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 to weź mnie gdzieś tam upchnij ... bo ja wymagam pomocy , wyrodna macocho , karierowiczko , co cysia dziecku nie dawała :diabloti: ale że co Ty będziesz mi robić ? jakie plastry ? a dostanę na wynos takie , żeby TZ jęzor przykleić do podniebienia ? :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 oczywiście zadzwonie do przychodni , bo tam masz stacjonarny i uczynię to po 18 , bo wtedy mam darmowe rozmowy - oszczędzam , a co :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 [quote name='Maga100']ooo, wrażenie robi, ale czy ty znasz język inny niż ojczysty twój ukochany? :diabloti: Widzę, że postawiłaś na karierę, nie na dziecko, wyrodna, podła, okrutna. A to wszystko dlatego, że nie karmiłaś piersią i nie masz więzi!!!!! :placz::placz::placz: :diabloti:[/QUOTE] hahahhaha nei ja tam tylko siedziałam a czasem leżałam i pięknie wyglądałam mądrze przytakując głową :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak to ta więź u nas jest zaburzona i TZ chyba karmił Jasia pierwsią bo siedzi z nim, więcej niz ja ostatnio :roll::evil_lol: [quote name='Cola']osobiście sama nie stosowałam i nie wiem jakie są to taśmy....to dopiero gdzieś tam wchodzi :roll: a że w PL wszystko się tak powoli rozwija...ehhhh szkoda gadać....jak mówię o derkach masujących to patrzą na mnie jak na debila :evil_lol: a w Niemczech czy Francji każda większa sportowa stajnia (szczególnie wyścigowa, nawet tam gdzie mają 20 koni) ma taką derkę ... Jeszcze całkiem niedawno masowanie czy rozciąganie koni było czymś DZIWNYM i zbytecznym :evil_lol: o solarce dla koni to już nie wspomnę G ma ostatnio fazę piszczenia :mdleje: prosto do ucha najlepiej aaaa Babiarza uczy :evil_lol:[/QUOTE] ale fizyko u zwierzaków już jest w warszawie "nieźle" popularna także trzeba się cieszyć że jednak coś wchodzi :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 [quote name='Vectra']to weź mnie gdzieś tam upchnij ... bo ja wymagam pomocy , wyrodna macocho , karierowiczko , co cysia dziecku nie dawała :diabloti: ale że co Ty będziesz mi robić ? jakie plastry ? a dostanę na wynos takie , żeby TZ jęzor przykleić do podniebienia ? :evil_lol:[/QUOTE][quote name='Vectra']oczywiście zadzwonie do przychodni , bo tam masz stacjonarny i uczynię to po 18 , bo wtedy mam darmowe rozmowy - oszczędzam , a co :evil_lol:[/QUOTE] nie wiem co będe ci robić skąd mam wiedzieć nie byłam na kursie wróżenia z fusów :evil_lol: wiesz co zaraz po 18 próbuj bo oo 19 w poniedziałek i wtorek i czwartek jestem już w gabinecie. A o 17:30 mam pacjenta na ćwiczenia na sali więc mogę gadać hahahaha - chyba :roll::evil_lol: a język to zalep cekolem bo taśma grubosci skóry i elastyczna wiec na niewiele się zda :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 qrdwa jak Wam zazdroszcze, ze macie miszcza tak blisko no... dalej nie wiem OCB z tymi taśmami ale chyba jest fajnie co? aaaaahhhhhh rozmarzyłam się :loveu: a jest koło mnie coś takiego? czy powinnam zrobić rtg kręgosłupa najsampierw żeby coś decydować co powinnam robić? załóż wątek pt Poradnia dogomaniaków nałogowców - czyli dlaczego boli Cię kręgosłup Quote
dbsst Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 a sobota ja tam będe będzie spokój będą tylko panowie będą i będą nam budować gabinet jak nie będą ci przeszkadzać wiertarki i takie tam to możemy się zamknać na godzinkę w gabinecie na "spokojnie" Quote
dbsst Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 [quote name='malawaszka']qrdwa jak Wam zazdroszcze, ze macie miszcza tak blisko no... dalej nie wiem OCB z tymi taśmami ale chyba jest fajnie co? aaaaahhhhhh rozmarzyłam się :loveu: a jest koło mnie coś takiego? czy powinnam zrobić rtg kręgosłupa najsampierw żeby coś decydować co powinnam robić? załóż wątek pt Poradnia dogomaniaków nałogowców - czyli dlaczego boli Cię kręgosłup[/QUOTE] hahah a ile na tym moge stracić hahahha a ile zarobic ;) wiesz co napewno jest u ciebie ktos kto plastruje. najlepiej zrobić RTG zabrać ze soba stare rtg (jeśli masz) żeby porównać koniecznie weź zdjęcia a nie tylko opis shit. a potem przyjedź do mnie hahaha kurcze nie mam nikogo godnego polecenia ani u ciebie ani u Ali mam w Poznaniu, Wroclawiu, Bolesławcu, Toruniu, musiałabym się ostro skupić ale może kogoś znajdę Quote
Vectra Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='dbsst']a sobota ja tam będe będzie spokój będą tylko panowie będą i będą nam budować gabinet jak nie będą ci przeszkadzać wiertarki i takie tam to możemy się zamknać na godzinkę w gabinecie na "spokojnie"[/QUOTE] a to dla mnie propozycja ? sobota ma to do siebie , że w państwie zwanym warszawa , nie ma korków , bo całe buractwo , na ojcowizne wywiewa więc JESTEM NA TAK :diabloti: Quote
dbsst Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 [quote name='Vectra']a to dla mnie propozycja ? sobota ma to do siebie , że w państwie zwanym warszawa , nie ma korków , bo całe buractwo , na ojcowizne wywiewa więc JESTEM NA TAK :diabloti:[/QUOTE] do ciebie, w poniedziałek zobacze co tam i ja coś to zaczniemy w jakims oknie w tygodniu. Bark nie lubię bedzie super!! jest szansa, że będziesz musiała podjechać kilka razy niestety, zobaczymy. w razie co wiesz gdzie i w jakich godzinach mnie szukac ;) do mnie nie bedziesz miała korków jak pojedziesz arkuszową słowo!! dobra spadam ide ogladać tv hahahha jest świetny program o jedzeniu jak wpływało na zmianę człowieka na przełomie wieków!!! Quote
anetta Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Widziałam że gdzieś byliście? A gdzie, bo ja nie na bieżąco? :p I coś mało fot z tego wyjazdu. Szpila to się chyba wynudziła za wsze czasy bo dwa zdjęcia i na każdym z nich śpi...:diabloti: bidna, dwa razy kuku w łapce sobie zrobić to trzeba mieć cholernego pecha:shake: Quote
basia2202 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [COLOR=Purple]no czeeeeeść :p ja widzę, że Ty tu zapisy przyjmujesz na prostowanie starych pleców:razz: bo ja to też muszę... coraz bardziej połamana jestem... starość nie radość...:roll: już Ci kiedyś marudziłam, ale pewnie nie pamiętasz:diabloti: a ja oczywiście nie wiem, czy zapisałam sobie jakieś namiary - ale pewnie niebardzo:roll: mnie to by się przydało jakieś nastawienie, wyprostowanie i wymasowanie - bo mi jakoś tak czasem strzela w tym kręgosłupie - zwłaszcza w szyi, ale lędźwiowy też boli... znalazłabyś jakoś czas pod wieczór któregoś tam dnia albo w weekend może? a na trzeszczące kolana też coś robicie? miałam już na to lasery i pole magnetyczne, ale jakichś szczególnych efektów to nie widzę... debe, poproszę namiary do Ciebie :oops:[/COLOR] Quote
Asiaczek Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='dbsst']a taki [url]http://www.kinesiotaping.com/course-information.php[/url] dba o nią TZ :roll: Rana wygląda lepiej więc może się uda :roll: ale miałam stracha wszystko spaskudziło to dodatkowe rozwalenie :roll::shake: kurs po polsku, materiały po ingleze, egzamin po ingleze, kolejny kurs po polsku, jeśli się zdecyduje a ponoć mam :roll: to wyjazd do stanów lub gdzieś w jurop i trzy dni kurs po ingleze i egzamin po ingleze u twórcy metody :roll: ale chyba jeszcze tylko KT3 w orthopedica no i pierwszy egzamin :roll: jestem w firmie codziennie od 15-................:diabloti: jw. pewnie znasz te techniki w taipowaniu koni :p oby :shake: bo zyrandol i lampka nocna jak sra mnie rozwala :diabloti: nie wiem jak Jan nie widziałam go w sumie od trzech dni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jan jest juz w łózku z misiem :evil_lol: Jan się schował hahahhaa w swoim nowym krześle do jedzenia :diabloti: nie nie z takim Janem nie mam do czynienie ale za to TZ właśnie rozmawia z komentatorem i uczy go niemieckiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] A masz u siebie w gabinecie coś, co pomoże na nadwyrężone ścięgno Achillesa...? Po tym uszkodzeniu łekotki i kulawiznie, rwie mnie Achilles, wg pana teraupeuty z Kabat. Mnie to się marzy tajski maszż stóp i nóg... eh... marzenia... Ale tak serio. Dałabys rade cos mi pomóc...? Telefon do pracy sobie spisałam. Jeżeli jestes na tak, to dzwonię i np. w przysłym tygodniu lub za 2 - mogę do Ciebie wpaśc. To jak? pzdr. Quote
dbsst Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 jak macie jakiś pytanie to dzwońcie do przychodni [B]22 245 23 23 [/B] jutro mam "wolne" do pogadania między 15:30 a 16:00 - 16:30 potem dym. W przyszłym tygodniu zapowiada się wolne bo pacjencie cześć kończy a część jedzie na urlopy i już dwie osoby mnie uprzedziły. Basia oczywiscie, że nie pamiętam hahaha jak do mnie to z rtg jak plecy. Asia na achillesa mamy jakieś fajne rzeczy zadzwoń to pogadamy. Anetta mało fot psa w szaleńczym biegu..................bo Szpilka miała zgilotynowaną łapę!!!!! jakis dramat!!!! ---------------------------------------------------- Jaś jakby pełza!!!!! odkrył to przed kilkoma chwilami!!! tak ON JESZCZE NIE SPAŁ ale chyba właśnie odleciał hahahha Quote
agbar Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Alex bawi sie w raka nieboraka,pelza do tylu i ryczy ze mu zabawki uciekaja:diabloti: ''Lazi'' juz po calym pokoju...Dilik zaczyna miec obled w oczach:evil_lol: Quote
Recommended Posts