Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']ołłłłłł yeah dam się pooblepiać byle mi to coś pomogło bo ostatnio mi sie za często powtarzają bóle i w lędźwiowym i wyżej i szyi nie moge mocno w prawo obrócić... na pewno pomoże mi dłuższe siedzenie przy komputerze w pozycjach przypominających paragraf....[/QUOTE]
oł je jesteś moim koronnym pacjentem :multi::multi::multi::multi::multi:
w tej dziedzinie jestem bogiem w każdej innej szkoda gadać hahahhaha

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='dbsst']jakbym wiedziała że wezmę cie na tasmowanie to bym zdradziła ci sekret robię to od jakiegoś czasu bez certyfikatu hahahhahaha wpadaj[/QUOTE]

no to pamiętaj ...przyjeżdżam na podklejenie ;)
ale serio ostatnio mi tak dokucza że sie budze ze zdrętwiałymi rękami/

Posted

a mnie boli bark , pomocy :( taki mi ból wlazł straszny .....

Szpilce kup Multimastit , to jest genialne na trudne , babrzące się rany - u weta kupisz

Posted

[quote name='Alicja']no to pamiętaj ...przyjeżdżam na podklejenie ;)
ale serio ostatnio mi tak dokucza że sie budze ze zdrętwiałymi rękami/[/QUOTE]
albo coś z tym zrobisz albo to coś zrobi coś z tobą.
ja zapraszam

Posted

[quote name='Vectra']a mnie boli bark , pomocy :( taki mi ból wlazł straszny .....

Szpilce kup Multimastit , to jest genialne na trudne , babrzące się rany - u weta kupisz[/QUOTE]
hahahahhaha no prosze ile modeli się znalazło!!!!
możesz podjechać na testy plastrowania tylko nie wiem jak mam pacjentów w tym tygodniu ale ponoć dużo. W poniedziałek moge ci powiedzieć.
postaram sie pamietac i jej kupie ale nei fart!!!

za to mam nowe koła w dzieciowowzie.:multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='dbsst']akurs po polsku, materiały po ingleze, egzamin po ingleze, kolejny kurs po polsku, jeśli się zdecyduje a ponoć mam :roll: to wyjazd do stanów lub gdzieś w jurop i trzy dni kurs po ingleze i egzamin po ingleze u twórcy metody :roll:
ale chyba jeszcze tylko KT3 w orthopedica no i pierwszy egzamin :roll:
[/QUOTE]

ooo, wrażenie robi, ale czy ty znasz język inny niż ojczysty twój ukochany? :diabloti:

Widzę, że postawiłaś na karierę, nie na dziecko, wyrodna, podła, okrutna. A to wszystko dlatego, że nie karmiłaś piersią i nie masz więzi!!!!! :placz::placz::placz:
:diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']a jakich taśm stosujecie do koni??
wytrzymałam było ciężko ale właśnie wstał i jadł więc się tuliliśmy chyba potrzebny mi był zryw :roll:
nie Tz Babiarza właśnie uczy hahahhahahha
a Jan aJan poza pluciem i mruczeniem jak je coś super pysznego w jego mniemaniu to nie wiele więcej dzwięków paszczą daje hahahha[/QUOTE]

osobiście sama nie stosowałam i nie wiem jakie są to taśmy....to dopiero gdzieś tam wchodzi :roll: a że w PL wszystko się tak powoli rozwija...ehhhh szkoda gadać....jak mówię o derkach masujących to patrzą na mnie jak na debila :evil_lol: a w Niemczech czy Francji każda większa sportowa stajnia (szczególnie wyścigowa, nawet tam gdzie mają 20 koni) ma taką derkę ... Jeszcze całkiem niedawno masowanie czy rozciąganie koni było czymś DZIWNYM i zbytecznym :evil_lol: o solarce dla koni to już nie wspomnę

G ma ostatnio fazę piszczenia :mdleje: prosto do ucha najlepiej

aaaa Babiarza uczy :evil_lol:

Posted

od 15- do teoretycznie 19 :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jestem w przychodni pod nr 222452323 jak coś to mnie poproś jak nie będe przy pacjencie w gabinecie to pogadamy. napewno w gabinecie jestem w poniedziałek wtorek czwartek bo mam sporo pacjentów na stól a w resztę dni jestem raczej dostępna bo jestem na fizyko więc pracownik może mnie wyręczyć w robocie i mogę gadać :evil_lol:

Posted

to weź mnie gdzieś tam upchnij ... bo ja wymagam pomocy , wyrodna macocho , karierowiczko , co cysia dziecku nie dawała :diabloti:

ale że co Ty będziesz mi robić ? jakie plastry ? a dostanę na wynos takie , żeby TZ jęzor przykleić do podniebienia ? :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']ooo, wrażenie robi, ale czy ty znasz język inny niż ojczysty twój ukochany? :diabloti:

Widzę, że postawiłaś na karierę, nie na dziecko, wyrodna, podła, okrutna. A to wszystko dlatego, że nie karmiłaś piersią i nie masz więzi!!!!! :placz::placz::placz:
:diabloti:[/QUOTE]
hahahhaha nei ja tam tylko siedziałam a czasem leżałam i pięknie wyglądałam mądrze przytakując głową :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tak to ta więź u nas jest zaburzona i TZ chyba karmił Jasia pierwsią bo siedzi z nim, więcej niz ja ostatnio :roll::evil_lol:

[quote name='Cola']osobiście sama nie stosowałam i nie wiem jakie są to taśmy....to dopiero gdzieś tam wchodzi :roll: a że w PL wszystko się tak powoli rozwija...ehhhh szkoda gadać....jak mówię o derkach masujących to patrzą na mnie jak na debila :evil_lol: a w Niemczech czy Francji każda większa sportowa stajnia (szczególnie wyścigowa, nawet tam gdzie mają 20 koni) ma taką derkę ... Jeszcze całkiem niedawno masowanie czy rozciąganie koni było czymś DZIWNYM i zbytecznym :evil_lol: o solarce dla koni to już nie wspomnę

G ma ostatnio fazę piszczenia :mdleje: prosto do ucha najlepiej

aaaa Babiarza uczy :evil_lol:[/QUOTE]

ale fizyko u zwierzaków już jest w warszawie "nieźle" popularna także trzeba się cieszyć że jednak coś wchodzi :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']to weź mnie gdzieś tam upchnij ... bo ja wymagam pomocy , wyrodna macocho , karierowiczko , co cysia dziecku nie dawała :diabloti:

ale że co Ty będziesz mi robić ? jakie plastry ? a dostanę na wynos takie , żeby TZ jęzor przykleić do podniebienia ? :evil_lol:[/QUOTE][quote name='Vectra']oczywiście zadzwonie do przychodni , bo tam masz stacjonarny i uczynię to po 18 , bo wtedy mam darmowe rozmowy - oszczędzam , a co :evil_lol:[/QUOTE]
nie wiem co będe ci robić skąd mam wiedzieć nie byłam na kursie wróżenia z fusów :evil_lol:
wiesz co zaraz po 18 próbuj bo oo 19 w poniedziałek i wtorek i czwartek jestem już w gabinecie. A o 17:30 mam pacjenta na ćwiczenia na sali więc mogę gadać hahahaha - chyba :roll::evil_lol:
a język to zalep cekolem bo taśma grubosci skóry i elastyczna wiec na niewiele się zda :evil_lol:

Posted

qrdwa jak Wam zazdroszcze, ze macie miszcza tak blisko no... dalej nie wiem OCB z tymi taśmami ale chyba jest fajnie co? aaaaahhhhhh rozmarzyłam się :loveu: a jest koło mnie coś takiego? czy powinnam zrobić rtg kręgosłupa najsampierw żeby coś decydować co powinnam robić? załóż wątek pt Poradnia dogomaniaków nałogowców - czyli dlaczego boli Cię kręgosłup

Posted

a sobota ja tam będe będzie spokój będą tylko panowie będą i będą nam budować gabinet jak nie będą ci przeszkadzać wiertarki i takie tam to możemy się zamknać na godzinkę w gabinecie na "spokojnie"

Posted

[quote name='malawaszka']qrdwa jak Wam zazdroszcze, ze macie miszcza tak blisko no... dalej nie wiem OCB z tymi taśmami ale chyba jest fajnie co? aaaaahhhhhh rozmarzyłam się :loveu: a jest koło mnie coś takiego? czy powinnam zrobić rtg kręgosłupa najsampierw żeby coś decydować co powinnam robić? załóż wątek pt Poradnia dogomaniaków nałogowców - czyli dlaczego boli Cię kręgosłup[/QUOTE]
hahah a ile na tym moge stracić hahahha a ile zarobic ;)
wiesz co napewno jest u ciebie ktos kto plastruje.
najlepiej zrobić RTG zabrać ze soba stare rtg (jeśli masz) żeby porównać koniecznie weź zdjęcia a nie tylko opis shit. a potem przyjedź do mnie hahaha
kurcze nie mam nikogo godnego polecenia ani u ciebie ani u Ali mam w Poznaniu, Wroclawiu, Bolesławcu, Toruniu, musiałabym się ostro skupić ale może kogoś znajdę

Posted

[quote name='dbsst']a sobota ja tam będe będzie spokój będą tylko panowie będą i będą nam budować gabinet jak nie będą ci przeszkadzać wiertarki i takie tam to możemy się zamknać na godzinkę w gabinecie na "spokojnie"[/QUOTE]
a to dla mnie propozycja ?
sobota ma to do siebie , że w państwie zwanym warszawa , nie ma korków , bo całe buractwo , na ojcowizne wywiewa
więc JESTEM NA TAK :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']a to dla mnie propozycja ?
sobota ma to do siebie , że w państwie zwanym warszawa , nie ma korków , bo całe buractwo , na ojcowizne wywiewa
więc JESTEM NA TAK :diabloti:[/QUOTE]
do ciebie, w poniedziałek zobacze co tam i ja coś to zaczniemy w jakims oknie w tygodniu.
Bark nie lubię bedzie super!!
jest szansa, że będziesz musiała podjechać kilka razy niestety, zobaczymy. w razie co wiesz gdzie i w jakich godzinach mnie szukac ;)
do mnie nie bedziesz miała korków jak pojedziesz arkuszową słowo!!
dobra spadam ide ogladać tv hahahha jest świetny program o jedzeniu jak wpływało na zmianę człowieka na przełomie wieków!!!

Posted

Widziałam że gdzieś byliście? A gdzie, bo ja nie na bieżąco? :p
I coś mało fot z tego wyjazdu. Szpila to się chyba wynudziła za wsze czasy bo dwa zdjęcia i na każdym z nich śpi...:diabloti:

bidna, dwa razy kuku w łapce sobie zrobić to trzeba mieć cholernego pecha:shake:

Posted

[COLOR=Purple]no czeeeeeść :p

ja widzę, że Ty tu zapisy przyjmujesz na prostowanie starych pleców:razz:
bo ja to też muszę... coraz bardziej połamana jestem... starość nie radość...:roll:
już Ci kiedyś marudziłam, ale pewnie nie pamiętasz:diabloti:
a ja oczywiście nie wiem, czy zapisałam sobie jakieś namiary - ale pewnie niebardzo:roll:

mnie to by się przydało jakieś nastawienie, wyprostowanie i wymasowanie - bo mi jakoś tak czasem strzela w tym kręgosłupie - zwłaszcza w szyi, ale lędźwiowy też boli...

znalazłabyś jakoś czas pod wieczór któregoś tam dnia albo w weekend może?

a na trzeszczące kolana też coś robicie? miałam już na to lasery i pole magnetyczne, ale jakichś szczególnych efektów to nie widzę...

debe, poproszę namiary do Ciebie :oops:[/COLOR]

Posted

[quote name='dbsst']a taki
[url]http://www.kinesiotaping.com/course-information.php[/url]
dba o nią TZ :roll:
Rana wygląda lepiej więc może się uda :roll: ale miałam stracha wszystko spaskudziło to dodatkowe rozwalenie :roll::shake:
kurs po polsku, materiały po ingleze, egzamin po ingleze, kolejny kurs po polsku, jeśli się zdecyduje a ponoć mam :roll: to wyjazd do stanów lub gdzieś w jurop i trzy dni kurs po ingleze i egzamin po ingleze u twórcy metody :roll:
ale chyba jeszcze tylko KT3 w orthopedica no i pierwszy egzamin :roll:
jestem w firmie codziennie od 15-................:diabloti:
jw. pewnie znasz te techniki w taipowaniu koni :p
oby :shake: bo zyrandol i lampka nocna jak sra mnie rozwala :diabloti:
nie wiem jak Jan nie widziałam go w sumie od trzech dni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jan jest juz w łózku z misiem :evil_lol:
Jan się schował hahahhaa w swoim nowym krześle do jedzenia :diabloti:
nie nie z takim Janem nie mam do czynienie ale za to TZ właśnie rozmawia z komentatorem i uczy go niemieckiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
A masz u siebie w gabinecie coś, co pomoże na nadwyrężone ścięgno Achillesa...?
Po tym uszkodzeniu łekotki i kulawiznie, rwie mnie Achilles, wg pana teraupeuty z Kabat. Mnie to się marzy tajski maszż stóp i nóg... eh... marzenia...
Ale tak serio. Dałabys rade cos mi pomóc...?
Telefon do pracy sobie spisałam. Jeżeli jestes na tak, to dzwonię i np. w przysłym tygodniu lub za 2 - mogę do Ciebie wpaśc. To jak?

pzdr.

Posted

jak macie jakiś pytanie to dzwońcie do przychodni [B]22 245 23 23 [/B]
jutro mam "wolne" do pogadania między 15:30 a 16:00 - 16:30 potem dym. W przyszłym tygodniu zapowiada się wolne bo pacjencie cześć kończy a część jedzie na urlopy i już dwie osoby mnie uprzedziły.
Basia oczywiscie, że nie pamiętam hahaha jak do mnie to z rtg jak plecy.
Asia na achillesa mamy jakieś fajne rzeczy zadzwoń to pogadamy.
Anetta mało fot psa w szaleńczym biegu..................bo Szpilka miała zgilotynowaną łapę!!!!! jakis dramat!!!!
----------------------------------------------------

Jaś jakby pełza!!!!! odkrył to przed kilkoma chwilami!!! tak ON JESZCZE NIE SPAŁ ale chyba właśnie odleciał hahahha

Posted

Alex bawi sie w raka nieboraka,pelza do tylu i ryczy ze mu zabawki uciekaja:diabloti: ''Lazi'' juz po calym pokoju...Dilik zaczyna miec obled w oczach:evil_lol: