dbsst Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 czarodziejski uśmiech dla CyberBabci - specjalnie POLOWAŁAM na uśmiech ---- Jan ma coś w sobie coś co miała kiedys Szpilka biorę apatar - kamere cudowny humor znika odkładam pojawia się :diabloti: a a w ocy zaatakował go chyba jakis tygrys stąd porysowane czoło :evil_lol: Jan jako prawdziwy zdobywca na swojej skórze z .............................kermita więcej zdjęć nie pamiętam serdecznie za nie żałuję :diabloti: Quote
Alicja Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 mmmmmmmmmmmmmmm jaki Zdobywca i Pogromca ;) http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_2242ps.jpg?t=1270239577 Quote
agbar Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Hehe skad ja znam te rany drapane:evil_lol: .Tez chyba jakis tygrys nawiedza Okrucha w nocy,bo wieczorem jest piekny i gladki a rno wyglada jak po bitwie.... I dlaczego ja mam wrazenie,ze nic nie robie tylko obcinam mu pazury??:evil_lol: Quote
Hanna R. Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Tak długo musiałam dochodzić do siebie po wizycie u Debe. Było NUDNO, NUDNO, niewypowiedzianie nudno:shake: Sama nie wiem, jak ja to byłam w stanie przeżyć :shake: Mój słodki malutki chłopczyk. Do teraz czuję ten sapiący ,ciepły, pachnący ciężar :loveu::loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='dbsst'] a oto Jan piękny po mamusi :cool1: a dziękuję, dziękuję :oops::oops: Quote
dbsst Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='agbar']Pulpeciak jest piekny:-) zrobi takiego pulpeciaka i leżę i kwiczę jak stara ryba - o ile ryby kwiczą :evil_lol: [quote name='Alicja']mmmmmmmmmmmmmmm jaki Zdobywca i Pogromca ;) http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_2242ps.jpg?t=1270239577 HA a jak i tak będzie zdobywał i pogramiał foczki :evil_lol: [quote name='agbar']Hehe skad ja znam te rany drapane:evil_lol: .Tez chyba jakis tygrys nawiedza Okrucha w nocy,bo wieczorem jest piekny i gladki a rno wyglada jak po bitwie.... I dlaczego ja mam wrazenie,ze nic nie robie tylko obcinam mu pazury??:evil_lol: hahahhahahhahaha tak jest cos w tym, że ciagle z sekatorem przy tych mikrusach hahahha - qtwa zapomniałam o nożnych szkitach pod skarpetą ma już szpony hahahahhahahaha i też ciągle jest porysowany i...............................CIĄGLE MA BRUDNE DŁONIE czarne jakby w ziemi grzebał :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Hanna R.']Tak długo musiałam dochodzić do siebie po wizycie u Debe. Było NUDNO, NUDNO, niewypowiedzianie nudno:shake: Sama nie wiem, jak ja to byłam w stanie przeżyć :shake: Mój słodki malutki chłopczyk. Do teraz czuję ten sapiący ,ciepły, pachnący ciężar :loveu::loveu::loveu: tak czułam, że jakbyś mniej mówiła czy coś :evil_lol: tak kłoda z Jana to nasz koronny numer jak gosć chcę czmychnąć komu kłodę komu komu bo ide spać :evil_lol: Quote
Justa Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_2159p.jpg?t=1270238930 Całość zdjęcia pewnie jest mega- rozkoszna :diabloti: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_2242ps.jpg?t=1270239577 Hipnotyzuje spojrzeniem.. Quote
malawaszka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='dbsst']Wczoraj wyszła mi niezła sesja panów moich dwóch niestety jeden jest wstydliwy drugi nie ma nic do gadania wiec wstawiam cropa jednego zdjęcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czyż Pulpeciak nie jest słodki sam z siebie :oops: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_2159p.jpg?t=1270238930 aaaa to nie fair!!!! pokazuj całe!!! nie wszyscy muszą o tym wiedzieć Quote
apple Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Czyżby się tak wpatrywał w tę cudowną nianię (lampę)?:diabloti: http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_2159p.jpg?t=1270238930 Quote
Hanna R. Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Już Ty wiesz co , zołzo :loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='Hanna R.']Już Ty wiesz co , zołzo :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] czyżby moje myśli zwaliły ci wypieki :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 zbierasz coś dla mnie ? kiedy mam podesłać tira po odbiór ? :diabloti: Quote
Hanna R. Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='dbsst']czyżby moje myśli zwaliły ci wypieki :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Moje wypieki oprą się wszystkim przeciwnościom :p Quote
dbsst Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='Vectra']zbierasz coś dla mnie ? kiedy mam podesłać tira po odbiór ? :diabloti:[/QUOTE] słuchaj mam dwa trzecie w drodze zapraszam jak będziesz przelotem ;) --- jak najszybciej bo R chciał dziś się pozbyć prezentu hahahhahah Quote
Vectra Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 może w tym tygodniu się mi uda przelecieć koło Ciebie :diabloti: Quote
dbsst Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='Hanna R.']Moje wypieki oprą się wszystkim przeciwnościom :p[/QUOTE] chojeja musze lepszą lalkę voo doo sobie zrobić :evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='Vectra']może w tym tygodniu się mi uda przelecieć koło Ciebie :diabloti:[/QUOTE] bosz dobrze ze nie minie od nadmiaru przelatywania uda mi puchną :diabloti: Quote
Vectra Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='dbsst']bosz dobrze ze nie minie od nadmiaru przelatywania uda mi puchną :diabloti:[/QUOTE] ciebie nie będę przelatywać , ja jestem gej od urodzenia :diabloti: więc mnie tu na opuchnięte uda nie kokietuj :cooldevi: Quote
dbsst Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='Vectra']ciebie nie będę przelatywać , ja jestem gej od urodzenia :diabloti: więc mnie tu na opuchnięte uda nie kokietuj :cooldevi:[/QUOTE] giej nie egiej wolę się zabezpieczyć tylko nie mów Montanie co zbieram dla cię -------------------------- ciekawska z niej istota :D już na gie mi miga h aha Quote
Maga100 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 nuda ta wasza dyskusja, czy mogę prosić o zdjęcia syna? nie widziałam go od dawna Quote
dbsst Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='Maga100']nuda ta wasza dyskusja, czy mogę prosić o zdjęcia syna? nie widziałam go od dawna hahahhahahahhahahahhahaha zdjęć nie mam Quote
dbsst Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='malawaszka']boszzz no i nie zasnę dziś :cry:[/QUOTE] dlaczego czy będziesz rozważac o moich puchnących udach? czy o tajemniczej tajemnicy jaką mam z Ewą Vectrą czy bedziesz z zapartym tchem wertować stronice mej galerii zafascynowana przygodami w niej zawartymi Powiedz StrapionaWaszko dlaczego nie oddasz się (wrrr) Morfeuszowi :D Quote
Recommended Posts