Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czarodziejski uśmiech dla CyberBabci - specjalnie POLOWAŁAM na uśmiech ---- Jan ma coś w sobie coś co miała kiedys Szpilka biorę apatar - kamere cudowny humor znika odkładam pojawia się :diabloti:

a a w ocy zaatakował go chyba jakis tygrys stąd porysowane czoło :evil_lol:

Jan jako prawdziwy zdobywca na swojej skórze z .............................kermita

więcej zdjęć nie pamiętam serdecznie za nie żałuję :diabloti:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Hehe skad ja znam te rany drapane:evil_lol: .Tez chyba jakis tygrys nawiedza Okrucha w nocy,bo wieczorem jest piekny i gladki a rno wyglada jak po bitwie....
I dlaczego ja mam wrazenie,ze nic nie robie tylko obcinam mu pazury??:evil_lol:

Posted

Tak długo musiałam dochodzić do siebie po wizycie u Debe.
Było NUDNO, NUDNO, niewypowiedzianie nudno:shake:
Sama nie wiem, jak ja to byłam w stanie przeżyć :shake:

Mój słodki malutki chłopczyk. Do teraz czuję ten sapiący ,ciepły, pachnący ciężar :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='agbar']Pulpeciak jest piekny:-)

zrobi takiego pulpeciaka i leżę i kwiczę jak stara ryba - o ile ryby kwiczą :evil_lol:

[quote name='Alicja']mmmmmmmmmmmmmmm jaki Zdobywca i Pogromca ;)
http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_2242ps.jpg?t=1270239577

HA a jak i tak będzie zdobywał i pogramiał foczki :evil_lol:
[quote name='agbar']Hehe skad ja znam te rany drapane:evil_lol: .Tez chyba jakis tygrys nawiedza Okrucha w nocy,bo wieczorem jest piekny i gladki a rno wyglada jak po bitwie....
I dlaczego ja mam wrazenie,ze nic nie robie tylko obcinam mu pazury??:evil_lol:

hahahhahahhahaha tak jest cos w tym, że ciagle z sekatorem przy tych mikrusach hahahha - qtwa zapomniałam o nożnych szkitach pod skarpetą ma już szpony hahahahhahahaha

i też ciągle jest porysowany i...............................CIĄGLE MA BRUDNE DŁONIE czarne jakby w ziemi grzebał :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Hanna R.']Tak długo musiałam dochodzić do siebie po wizycie u Debe.
Było NUDNO, NUDNO, niewypowiedzianie nudno:shake:
Sama nie wiem, jak ja to byłam w stanie przeżyć :shake:

Mój słodki malutki chłopczyk. Do teraz czuję ten sapiący ,ciepły, pachnący ciężar :loveu::loveu::loveu:

tak czułam, że jakbyś mniej mówiła czy coś :evil_lol:
tak kłoda z Jana to nasz koronny numer jak gosć chcę czmychnąć

komu kłodę komu komu bo ide spać :evil_lol:

Posted

[quote name='Hanna R.']Już Ty wiesz co , zołzo :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
czyżby moje myśli zwaliły ci wypieki :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']zbierasz coś dla mnie ? kiedy mam podesłać tira po odbiór ? :diabloti:[/QUOTE]

słuchaj mam dwa trzecie w drodze zapraszam jak będziesz przelotem ;) --- jak najszybciej bo R chciał dziś się pozbyć prezentu hahahhahah

Posted

[quote name='Hanna R.']Moje wypieki oprą się wszystkim przeciwnościom :p[/QUOTE]

chojeja musze lepszą lalkę voo doo sobie zrobić :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']może w tym tygodniu się mi uda przelecieć koło Ciebie :diabloti:[/QUOTE]

bosz dobrze ze nie minie od nadmiaru przelatywania uda mi puchną :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']bosz dobrze ze nie minie od nadmiaru przelatywania uda mi puchną :diabloti:[/QUOTE]
ciebie nie będę przelatywać , ja jestem gej od urodzenia :diabloti: więc mnie tu na opuchnięte uda nie kokietuj :cooldevi:

Posted

[quote name='Vectra']ciebie nie będę przelatywać , ja jestem gej od urodzenia :diabloti: więc mnie tu na opuchnięte uda nie kokietuj :cooldevi:[/QUOTE]

giej nie egiej wolę się zabezpieczyć
tylko nie mów Montanie co zbieram dla cię -------------------------- ciekawska z niej istota :D już na gie mi miga h aha

Posted

[quote name='Maga100']nuda ta wasza dyskusja, czy mogę prosić o zdjęcia syna? nie widziałam go od dawna

hahahhahahahhahahahhahaha
zdjęć nie mam

Posted

[quote name='malawaszka']boszzz no i nie zasnę dziś :cry:[/QUOTE]
dlaczego czy będziesz rozważac o moich puchnących udach?
czy o tajemniczej tajemnicy jaką mam z Ewą Vectrą
czy bedziesz z zapartym tchem wertować stronice mej galerii zafascynowana przygodami w niej zawartymi
Powiedz StrapionaWaszko dlaczego nie oddasz się (wrrr) Morfeuszowi :D