Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cola napisał(a):
w rożek go, w rożek albo inny otulacz ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przestanie wędrować :diabloti:

taaaaaaak :p stopery w uszy moje i dyżur A. :diabloti: mam nadzieję, że z bufetem poradzą sobie sami :evil_lol:

coś ty niech łazi TERAZ bo potem do kaloryfera go :evil_lol:
ale, że masz pierś na sprężynie :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

dbsst napisał(a):
coś ty niech łazi TERAZ bo potem do kaloryfera go :evil_lol:
ale, że masz pierś na sprężynie :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

do kaloryfera?? :evil_lol::evil_lol: TY WYRODNA ZŁA MATKO!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

sam zainteresowany przyjdzie na nogach A. :cool3:

Posted

[quote name='Cola']
sam zainteresowany przyjdzie na nogach A. :cool3:
czyli od urodzenia będzie mieć wbudowana opcje nawigacji tatą nieźle :evil_lol:

[quote name='Alicja']A gdzie fotki z dziś :hmmmm:
dziś nie będzie nie chce mi się zresztą o 18 mamy gościa i nie wiem jak długo bedzie się gościć :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']taaaaaaak :p stopery w uszy moje i dyżur A. :diabloti: mam nadzieję, że z bufetem poradzą sobie sami :evil_lol:

no to chyba w weekendy, chyba, że twój A. nie pracuje?
Ja też się w weekendy wysypiam, ale od jutra znów kierat, bo A. do pracy :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']no to chyba w weekendy, chyba, że twój A. nie pracuje?
Ja też się w weekendy wysypiam, ale od jutra znów kierat, bo A. do pracy :diabloti:

mój A. pracuje...ale są pewne plusy jego pracy :cool3: generalnie ma długie weekendy i czasami muszę go wyganiać do jego pieczary, żeby popracował :evil_lol: ...jeśli G. będzie posłuszny i wypchnie się na świat na początku lutego to mamy wtedy zupełny luuuuuzzziiiik :p gdzieś tak do 22.02....

:multi: Witajcie rodzinko...

Jak dzisiaj minęła nocka? Jest nowa godzina do znienawidzenia?? :diabloti:
:roll: a dzisiaj będą fotki Jana??

Posted

[quote name='agnes1'][FONT=Arial]a nie mówiłam że zrzucenie 13 kilo to pestka??? ;) BA! pozbycie sie 25 kilo w 1,5 mies. to banał :diabloti:

a ty lamentowałaś :shake::shake: słuchaj starszego :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

a w TV ostatnio mówili że..... jak sie rodzi pierwsze dziecko po 33r.z. to wagę zrzuca się minimum ROK-PÓŁTORA :roll:... znaczy że mam przekłamany akt urodzenia- na pewno mam 22 lata ino mnie okłamywano :roll::roll:

Melduje poslusznie,ze tez mam swoja 13:-) w srode ja zdobylam...jeszcze nieco,pare,troche i bede jak nowa :diabloti:

Sliczny ten Migdalek wasz i taki ma aniolokowaty wyglad :diabloti: ....mnie juz pare osb powiedzialo,ze moj z tym zadartym nochem na diabelka sie zapowiada.....po mamusi :grins:

Posted

[quote name='Agga']http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0756ps.jpg?t=1263669745

No Johny Bravo jak z obrazka :D
Boże udało mi się po wielu dniach wejść na dogo i coś napisać.

haha z dg coś się dzieje fakt mi też strajkuje :evil_lol:
a jak po mamusi :evil_lol:

[quote name='Maga100']no to chyba w weekendy, chyba, że twój A. nie pracuje?
Ja też się w weekendy wysypiam, ale od jutra znów kierat, bo A. do pracy

oj tam kierat pomyśl, że nie karmisz koło 3 :evil_lol:

[quote name='anetta']:roflt::roflt: haah, no Johny Bravo jak sie patrzy.

Debe, pisz co było dalej. Super lektura
dziś nic nie napiszę. Migdał dopiero zasnął od 9 chciał zwiedzać dom, bawić się w łapki i w ogóle mama mama mama :evil_lol:

[quote name='Cola']mój A. pracuje...ale są pewne plusy jego pracy generalnie ma długie weekendy i czasami muszę go wyganiać do jego pieczary, żeby popracował ...jeśli G. będzie posłuszny i wypchnie się na świat na początku lutego to mamy wtedy zupełny luuuuuzzziiiik gdzieś tak do 22.02....

Witajcie rodzinko...

Jak dzisiaj minęła nocka? Jest nowa godzina do znienawidzenia??
a dzisiaj będą fotki Jana??

ta masz raj TZ zostanie w domu wpadnie babcia nic tylko malować pazokcie i dawać rozkazy :evil_lol:
w nocy spaliśmy wyłaczając karmienie :multi:
nie wiem Jasiek ma coraz dłuzsze aktywności i jedna jest koło wieczora :roll: a mój Tz ma do środy zapieprz więc nie bardzo może się zająć synem :shake:

[quote name='agbar']Melduje poslusznie,ze tez mam swoja 13:-) w srode ja zdobylam...jeszcze nieco,pare,troche i bede jak nowa :diabloti:

Sliczny ten Migdalek wasz i taki ma aniolokowaty wyglad :diabloti: ....mnie juz pare osb powiedzialo,ze moj z tym zadartym nochem na diabelka sie zapowiada.....po mamusi :grins:

hahaha te 13kg jest budujące co :multi:
Dzięki Aniołek po mnie :evil_lol:
a Młodociany Dil faktycznie o Aniołka to się nie otarł :loveu::evil_lol:

DZIŚ MAMY 2 TYGODNIE WCZORAJ ODPADŁ NAM PĘPEK :multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
brawooooooo :klacz: od czegoś trzeba zacząć pasmo sukcesów życiowych!!!!!

pępek jest najgorszy nawet gorszy od cewnika :diabloti::shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']ta masz raj TZ zostanie w domu wpadnie babcia nic tylko malować pazokcie i dawać rozkazy :evil_lol:
w nocy spaliśmy wyłaczając karmienie :multi:
nie wiem Jasiek ma coraz dłuzsze aktywności i jedna jest koło wieczora :roll: a mój Tz ma do środy zapieprz więc nie bardzo może się zająć synem :shake:

dokładnie :p wszyscy będą skakać dookoła mnie, a ja będę sobie leżeć i odpoczywać :diabloti:
...ale od czwartku Jasiek będzie miał ojca na wyłączność :evil_lol:

[quote name='dbsst']DZIŚ MAMY 2 TYGODNIE WCZORAJ ODPADŁ NAM PĘPEK :multi::multi::multi::multi::multi::multi:

SUPER :multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

ha ha ha tak nasz mały sukces odpadnięty pępek wylądował w pudle pamiątki dla Jasia. TZ nie potrafi rozstawać się z niektórymi rzeczami hahahaha bleeeeeeeeeee
Pijemy pępkowe pijemy - ,super pijąca emotka której nie mam>
Mam też spostrzeżenie Jaś zauważył dziś zabawkę!!!!!!!!!!! najpierw się jej przyglądał a potem ją uderzał. Na początku myślałam, że to przypadek ale............................NIE robił to powtarzalnie i wodził za nią wzrokiem jak zabierałam!
Ale wtedy już nie udarzał chyba za dużo od niego wymagam ha ha ha

Posted

ha ha ha tak nasz mały sukces odpadnięty pępek wylądował w pudle pamiątki dla Jasia. TZ nie potrafi rozstawać się z niektórymi rzeczami hahahaha bleeeeeeeeeee
Mam też spostrzeżenie Jaś zauważył dziś zabawkę!!!!!!!!!!! najpierw się jej przyglądał a potem ją uderzał. Na początku myślałam, że to przypadek ale............................NIE robił to powtarzalnie i wodził za nią wzrokiem jak zabierałam!

Posted

dbsst napisał(a):

hahahahahaha mały gIeniusz:loveu:

Posted

[quote name='dbsst']ha ha ha tak nasz mały sukces odpadnięty pępek wylądował w pudle pamiątki dla Jasia. TZ nie potrafi rozstawać się z niektórymi rzeczami hahahaha bleeeeeeeeeee

:klacz: Brawo Jaśko

Posted

[quote name='Maga100']a dlaczego śmialaś się ze mnie, gdy pisałam: Tadzio odkrył rączki, Tadzio odkrył zabawki, Tadzio.... :diabloti:
własnie nie wiem jak ja MOGŁAM :evil_lol:
mój geniusz nie zna granic oślepia mnie samą sprawia, że czerwienia się na myśl o tym jak genialna jestem :cool1:
Jaś bardzo nie lubi jak mu zimno czytaj kąp mnie kąp myj poopsko pod kranem myj ale NIGDY nie nie wyjmuj z wody bo zimno :evil_lol:
Przykrywamy go ale jak zacznie arię to musi skończyc - prawdziwy mężczyzna :evil_lol:
Wczoraj, jako że odkrylismy zabawki to z jego pudła wyjełam wszystko co mam na ten wiek i tu lew tam miś. a do kaloryfera pod którym go przebieramy w łazience przywiązałam pozytywkę.
Dziś jak miał wściekły atak głodu a musiał jeszcze mieć zmianę pampersa był RYK - JEŚĆ SZYBKO JEŚC BO JA TU KONAM Z GŁODU SĄSIEDZI ONI MI JEŚĆ NIE DAJĄ...... pociągnełam za magiczny sznureczek i cisza.......................................................................ciągle cisza ciekawskie oczy i cisza.
Doszła mi nowa czynność targanie sznureczków :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ps

Wczoraj wychodziłam z psem na spotkanie towarzyskie :cool3: a w tym czasie Jaś był w łazience wyjmowany z kąpieli i.......................przy windzie słyczaszłam jego manifest - OJCIEC ZIMNO ZWARIOWAŁEŚ W TEJ WODZE BYŁO EXTRA!
Na szczęście ten płacz szybko się kończy wystarczy go przykryć lub tylko włozyć czapkę :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: czyli doopa goła ale czapka na głowę i jest cisza...nieźle
hahahha kazdy ma jakies upodobania on lubi mieć zawsze coś zasłonięte cokolwiek ha ha ha

a to my ja i on

ja jakby biała on jakby czerwony - odbekiwanie na śpiocha ha ha ha

tak się nawiązuje miłość