Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziś Jan wykończył psychicznie swojego rodzonego ojca :diabloti:
od 6 Jan chciał się BAWIĆ i ZWIEDZAĆ mieszkanie a R za wszelką cenę chciał go USPAĆ :evil_lol:
efekt Jan teraz w półśnie zrobił kupę i poszedł spać (mycie go na śpiocha straszne na szczęście podobno nie ja mam to robić:cool1:) a R wygląda jak zombi.
Wyrodna matka wkroczyła po 8 zabrała syna co spać nie chciał i się nim zajeła a tata odjechał zanim zdążyłam opuscic sypialnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
i najlepsze "on wcale nie chciał spać"
"no nie chciał bo chciał się bawić"
"jak to bawić, to nie chciał spać?" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='malawaszka']o rany ale masakra :mdleje:

ha ha

[quote name='Maga100']haha, skopiuj im to co napisałaś mi na gie. :evil_lol:
Ogólnie TAK, oni wszystko robią źle i chcą zmarnować dziecko :diabloti:

Debe, uważja, UWAŻAJ GDZIE SIADASZ! :shake:

lepiej nie bo mi zabiorą syna :cool1:
dobrze, że TZ jest z tych wiekszych a Jasiek jeszcze nie chodzi :roll:

[quote name='Maga100']acha, kolejna zaleta mieszkania w Pierdach - położne tu nie przyjeżdżają, nawet na zamówienie :diabloti:
i chyba dobrze. Dobrze dla położnych :evil_lol:

wiesz co ja w którymś momencie przestałam dyskutować i przytakiwałam głową - oby tylko poszła :roll:

[quote name='Olcia']dzień dobry Janie:) i wyrodna matko debe i psie morderco i TZ-cie który musisz na to wszystko patrzeć:):)

tak nie tylko ja wyrodna Tz dostał opierpapier, na wejściu, że źle trzyma Jaśka :roll:

[quote name='Alicja']Zamarzliście :hmmmm:

ha ha u nas gorąc tropików :evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
........... :roflt:

czego rechoczesz rechoto :evil_lol:
ale dostalam komplement, że coraz bardziej jesteś zorganizowana z Jasiem i chyba tak jest coraz lepiej się rozumiemy i jakoś coraz mniej jest chaosu coraz więcej czasu wolnego na sprzątniecie odpoczynek czy TV :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
czego rechoczesz rechoto :evil_lol:
ale dostalam komplement, że coraz bardziej jesteś zorganizowana z Jasiem i chyba tak jest coraz lepiej się rozumiemy i jakoś coraz mniej jest chaosu coraz więcej czasu wolnego na sprzątniecie odpoczynek czy TV :evil_lol:

....... :klacz:

Posted

[quote name='dbsst']

tak nie tylko ja wyrodna Tz dostał opierpapier, na wejściu, że źle trzyma Jaśka :roll:

och, czyżby R go P I O N I Z O W A Ł ???? :shock:
Nie wolno przed ukończeniem 5 roku życia :diabloti::diabloti::diabloti:

A ja dziś wstałam o 11.00 :p
w nocy tylko jedna pobudka o 6.00 na jedzenie. :p
Słuchaj się mnie, a nie położnej i już niedługo też tak bedziesz miała :evil_lol::evil_lol:

Posted

:crazyeye: Z tą położną to prawie jak z wizytami poadopcyjnymi :evil_lol::lol:
hahahahahaah

A to ona ma przychodzić bo jej karzą w szpitalu? Jak to jest?| :evil_lol: A jabyście jej nie wpuścili? hahhaha

Posted

dbsst napisał(a):
dziś Jan wykończył psychicznie swojego rodzonego ojca :diabloti:
od 6 Jan chciał się BAWIĆ i ZWIEDZAĆ mieszkanie a R za wszelką cenę chciał go USPAĆ :evil_lol:
efekt Jan teraz w półśnie zrobił kupę i poszedł spać (mycie go na śpiocha straszne na szczęście podobno nie ja mam to robić:cool1:) a R wygląda jak zombi.
Wyrodna matka wkroczyła po 8 zabrała syna co spać nie chciał i się nim zajeła a tata odjechał zanim zdążyłam opuscic sypialnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
i najlepsze "on wcale nie chciał spać"
"no nie chciał bo chciał się bawić"
"jak to bawić, to nie chciał spać?" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Buahahahahahahaha:roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

Byliśmy dziś na pierwszej wizycie u lekarza - dzięki bosz, że mamy dobrego ducha, który nas objął opieką bo nasz pani dr hmmmm do szczepień rewelacja do wystawiania recept rewelacja, do bytowania z dzieckiem ujdzie do bytowania z rodzicami - dobrze, że nie musimy z nią bytować ha ha ha
Najważniejsze, że Miętus zdrowy przytyty już ponad 4kg :D
No i jak kiedyś będzie chodził do tej pani dr po trefne zwolnienia ze szkoły to jestem pewna, że ich NIE DOSTANIE więc ma sroga pani swoje plusy ha ha

czy ktoś tęsknił za Migdałkiem?
A nawet ja nie to co tam i tak se wstawie takie same identyczne zdjęcia ha ha

Posted

[quote name='Maga100']och, czyżby R go P I O N I Z O W A Ł ???? :shock:
Nie wolno przed ukończeniem 5 roku życia :diabloti::diabloti::diabloti:

no właśnie się R pospieszył :shake::diabloti:

[quote name='teqquila']Siemano Debe wpadłąm poczytac jak tam bylo z polozna :D
fajnie było :evil_lol:

[quote name='anetta']:crazyeye: Z tą położną to prawie jak z wizytami poadopcyjnymi :evil_lol::lol:
hahahahahaah

A to ona ma przychodzić bo jej karzą w szpitalu? Jak to jest?| :evil_lol: A jabyście jej nie wpuścili? hahhaha

jak chcesz dziecko zapisać do przychodni to teoretycznie musi przyjść połozna i dopiero po jej wizycie możesz zapisać dziecko :shake:
porażka i marnowanie naszych pieniędzy :roll:
[quote name='apple']Buahahahahahahaha:roflt::roflt::roflt::roflt:

ha ha bardzo śmieszne :eviltong:

Posted

ło jak już fajnie patrzy - jak człowiek prawie :evil_lol:

Debe musimy ustalić kto dostanie tą kasę, która się nalezy po Twoim śnie - doginka mówi, ze jak sie śni kupa to będzie kasa - ale że sen był Twój ale kupa w nim niejako moja bo do mojego psa należała więc myślę, że JA powinnam dostać 2/3 (bo to JA ją sprzatałam, a Ty sobie "słodko" śniłaś) a Tobie mogę ewentualnie odpalić 1/3 :grins:

Posted

[quote name='malawaszka']ło jak już fajnie patrzy - jak człowiek prawie :evil_lol:

Debe musimy ustalić kto dostanie tą kasę, która się nalezy po Twoim śnie - doginka mówi, ze jak sie śni kupa to będzie kasa - ale że sen był Twój ale kupa w nim niejako moja bo do mojego psa należała więc myślę, że JA powinnam dostać 2/3 (bo to JA ją sprzatałam, a Ty sobie "słodko" śniłaś) a Tobie mogę ewentualnie odpalić 1/3 :grins:
nie mogłam odpisać u ciebie - przeklęta dg:mad:
w pudelku nie pisali, że sprzątnełaś po psie :roll:
poza tym pomysł mój :razz:
mogłam się nie przyznać :razz:
sprawiedliwie będzie 2/3 ja 1/3 ty bo :roll:

[quote name='Alicja']wow ...ale Miętus urośnięty :multi: i włos jaki poważny ;)

na kogo tak patrzy :hmmmm:
http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0839ps.jpg?t=1264415435

jak to na co na LODÓWKĘ jaki ojciec taki syn :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: