Weronia Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 dorota k. napisał(a):Niestety nie - ja jestem z Bolesławca :) To Cię z kimś innym pomyliłam, sory:) P.S. Może ktoś miałby ochotę zrobić wątek oddzielny jamniczce z ranami? Sunia jest przerażona... długie leczenie przed nią. Quote
aanka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 A fundacje zagraniczne np ...........macie z jakimiś kontakt........ Quote
Weronia Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 aanka napisał(a):A fundacje zagraniczne np ...........macie z jakimiś kontakt........ Ja szukam pomocy dla tych psów w Polsce, może ktoś zechce zrobić ogłoszenia (w linku, który podałam jest dużo zdjęć), może oddzielne wątki, może jakaś zbiórkę rzeczową np na rzecz tych psów, allegro... dlatego apelujemy o pomoc. Quote
Mika31 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 ciocie jamniczke wrzucie na jamniki i jamnikowate banerek poniżej Quote
conceited Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Halo, halo, slyszy mnie ktos. Ja bardzo chetnie porobie ogloszenia spanielce, ktora Wam przywiozlam z Dopiewa, kupie jej allegro, tylko potrzebuje zdjec i informacji - czy ktos mi moze pomoc? Czy sie zmienila w stosunku do ludzi? czy jest juz milsza? czy warczy? i kilka zdjec bym prosila, ja nie moglam przyjechac w ostatnim czasie bo albo bylam chora albo pracowalam (pracuje 6 - 7 dni w tygodniu). Prosze Was dziewczyny, obiecalam Pani Wandzie, ze jej nie zostawie z tym psem, ze bede ja oglaszac, ze poszukam jej domu, ale nie mam o niej informacji ani zdjec. Pomozcie. Quote
Weronia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='conceited']Halo, halo, slyszy mnie ktos. Ja bardzo chetnie porobie ogloszenia spanielce, ktora Wam przywiozlam z Dopiewa, kupie jej allegro, tylko potrzebuje zdjec i informacji - czy ktos mi moze pomoc? Czy sie zmienila w stosunku do ludzi? czy jest juz milsza? czy warczy? i kilka zdjec bym prosila, ja nie moglam przyjechac w ostatnim czasie bo albo bylam chora albo pracowalam (pracuje 6 - 7 dni w tygodniu). Prosze Was dziewczyny, obiecalam Pani Wandzie, ze jej nie zostawie z tym psem, ze bede ja oglaszac, ze poszukam jej domu, ale nie mam o niej informacji ani zdjec. Pomozcie. Podobno już lepiej z zachowaniem. Ja moge porobić zdjęcia, ale za dnia będę w schronisku dopiero w sobotę... może Madzia się odezwie, zapytam też Anię o foty. Może założysz jej osobny wątek? P.S. Jeśli już wyzdrowiałaś to może odwiedzisz nas np w przyszłą niedzielę? :) Quote
conceited Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Mam taki zamiar, bo akurat w ten weekend nie pracuje w niedziele, ale nie moge obiecac na 100% bo poniewaz to moj jedyny wolny dzien od ostatnich dwoch tygodni - pewnie nazbiera sie mnostwo spraw do zrobienia. Moge jej zalozyc watek, tylko musze wiecej wiedziec. Zrob prosze te zdjecia w sobote, postaram sie przyjechac w niedziele, ale gdybym nie mogla, to chcialabym miec jakies fotki. I jakbyscie mogly pojsc do niej na chwilke, zobaczyc co u niej z tym charakterem. Sprobujcie ja poglaskac, mnie sie dawala glaskac. Dziekuje ! Quote
Weronia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 conceited napisał(a): Moge jej zalozyc watek, tylko musze wiecej wiedziec. Zrob prosze te zdjecia w sobote, postaram sie przyjechac w niedziele, ale gdybym nie mogla, to chcialabym miec jakies fotki. I jakbyscie mogly pojsc do niej na chwilke, zobaczyc co u niej z tym charakterem. Sprobujcie ja poglaskac, mnie sie dawala glaskac. Dziekuje ! Jakby co, to wpadaj w niedzielę. Tylko napisz eskę wcześniej, żeby się upewnić czy na bank ktoś będzie o konkretnej godzinie. Rozmawiałam z P.Wandą właśnie, mówiła, że już niedługo będzie z sunią wszystko ok, już nie warczy, niedługo będzie normalnie na smyczy chodziła. I jest zamiar konfrontacji jej z "luźnymi" psami. Może będzie latać luzem:) A foty zrobię, wiadomo:) Quote
Weronia Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='conceited']Halo, halo, slyszy mnie ktos. Ja bardzo chetnie porobie ogloszenia spanielce, ktora Wam przywiozlam z Dopiewa, kupie jej allegro, tylko potrzebuje zdjec i informacji - czy ktos mi moze pomoc? Czy sie zmienila w stosunku do ludzi? czy jest juz milsza? czy warczy? i kilka zdjec bym prosila, ja nie moglam przyjechac w ostatnim czasie bo albo bylam chora albo pracowalam (pracuje 6 - 7 dni w tygodniu). Prosze Was dziewczyny, obiecalam Pani Wandzie, ze jej nie zostawie z tym psem, ze bede ja oglaszac, ze poszukam jej domu, ale nie mam o niej informacji ani zdjec. Pomozcie. Mam nowe zdjęcia spanielki. Nadaje się już w zupełności do adopcji, sama zobaczysz na fotach. Jak tylko znajdę trochę czasu w domu, wkleję foty. Quote
conceited Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 super, dziekuje ! nie warczy? jednak potrzebowala tylko czasu, zeby sie otworzyc. dzis zrobie jej cudowne allegro :) Quote
Weronia Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 conceited napisał(a):super, dziekuje ! nie warczy? jednak potrzebowala tylko czasu, zeby sie otworzyc. dzis zrobie jej cudowne allegro :) Nie warczy. Daje sobie sprawdzać uszy, wskakuje na kolana (tylko nie wiem jak będzie z obcymi...). Wstawię ładne zdjęcia niebawem. Quote
kasimaga Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 osobiscie ją głaskałam w niedziele, dziwnie patrzy, ale nie ugryzła, ani nie próbowała ;-))) chodzi luzem z innymi psami, zgodna Quote
kasimaga Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 sa bardzo potrzebne domy dla 2 malych kociakow podrzuconych do schroniska Quote
kasimaga Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 potrzebny także dom dla uroczego malutkiego psiaka Białego, ktory juz tak długo czeka na czyjaś milość!!!!! Uploaded with ImageShack.us Quote
Molli Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 kasimaga napisał(a):sa bardzo potrzebne domy dla 2 malych kociakow podrzuconych do schroniska Kolejne ??? Quote
Weronia Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Conceited - już można spokojnie ogłaszać spanielkę. Wszystko z nią ok. Przydadzą się ogłoszenia, bo na brak psów w Przyborówku nie narzekamy Spanielka niestety ma problem z oczami- wydaje mi się, że nie widzi za dobrze... PRZYDAŁOBY SIĘ JEJ TEŻ ZROBIĆ STERYLKĘ... U NAS TO KOSZT OK 100ZŁ. Nowe zdjęcia: Quote
xxxx52 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 przegladajc zdjecia slicznych psiczkow schroniskowych ,wyjrzalam przeurocze szczeniaczki zoltego koloru 7 tygodniowe.wedlug mojego rozeznanaia ,nie sa to mieszance z psami bojowymi tylko mieszance z bokserem ,gdyz maja dlugie uszki ,duze daleko osadzone oczy,malo okragla czaszke,i mala glowe.Nawet struktura psa i kolorystyka jest bokserkowata. Quote
conceited Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Weronia - Daisy :) ma allegro, duzo odwiedzin. Jeszcze nikt nie dzwonil. Generalnie od 2 miesiecy nie zadzwonil do mnie nikt w sprawie ktoregokolwiek psa z moich ogloszen - jakis zastoj czy co :/ Sama mam na tymczasie identycznego, malego czarnego kotka jak te dwa u Was na zdjeciu, ze swierzbem i tasiemcem. Co do sterylki - chwilowo mam raczej dol finansowy za sprawa innego psa, Fuksa, moze w grudniu sie cos zmieni. Daisy u nas miala duzy problem z oczami, byla leczona bardzo dlugo kroplami, moze jej wrocilo, tak wygladala: Quote
Weronia Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [CENTER][B][SIZE=4][COLOR=Red]Zapraszam do pomocy 10 psom uratowanym z Kielc, przebywającym u P.Wandy !!! [/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=4][COLOR=Red]Prosimy o ogłoszenia, karmę, każda pomoc na wagę złota! [/COLOR][/SIZE] [/B] [B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/197920-Pom%C3%B3%C5%BC-uratowanym-z-kieleckich-Dymin!-10-psiak%C3%B3w-u-P.Wandy-czeka[/url]!!! [/B] [URL=http://img208.imageshack.us/i/p1210116.jpg/][IMG]http://img208.imageshack.us/img208/8379/p1210116.jpg[/IMG][/URL] [/CENTER] Quote
KaRa_ Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Dziewczyny macie w schronisku jakąś większa suczkę (wielkości onka) do dwóch lat? Szukam dla znajomych większej suczki, do dwóch lat, lubiącej psy bo w domu jeden kundelek jest. Ludzie dość aktywni i sprawdzeni bo adoptowali ode mnie psiaka dwa lata temu i szukają kumpeli. Suczka nie musi być podobna do jakieś tam rasy Quote
Weronia Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='KaRa_']Dziewczyny macie w schronisku jakąś większa suczkę (wielkości onka) do dwóch lat? Szukam dla znajomych większej suczki, do dwóch lat, lubiącej psy bo w domu jeden kundelek jest. Ludzie dość aktywni i sprawdzeni bo adoptowali ode mnie psiaka dwa lata temu i szukają kumpeli. Suczka nie musi być podobna do jakieś tam rasy Mamy masę takich suczek w schronisku. Może na stronce coś znajdziesz: www.uwandy.schronisko.net Quote
Hala Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Nie prześledziłąm całego wątku, ale chciałam zapytać co u tych szczeniaczków czekoladek i ich mamy? Quote
Weronia Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Hala napisał(a):Nie prześledziłąm całego wątku, ale chciałam zapytać co u tych szczeniaczków czekoladek i ich mamy? Z czekoladek został duży Czekolad (super pies) i jeden mały wredniak czekolad z tego co pamiętam. Czy chodzi Ci o te dzikusy, które przyjechały kiedyś z dużym czekoladowym psem? Quote
Molli Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Może ktoś zechciałby oddać głos na Przytulisko w Przyborówku, Ruścu? Wystarczy wejść na stronę http://www.tesco.pl/schroniska/index.php i wybrać "Przyborówko Przyborówko k. Szamotuł i Rusiec k. Wągrowca", podać swojego maila i nacisnąć "oddaj głos" Następnie przychodzi potwierdzenie na maila, klikamy w potwierdzenie i głos jest już ważny. Zachęcam wszystkich, to nic nie kosztuje. Quote
Recommended Posts